Palloja, hyllyjä ja tunnelmaa

Vaihdoin olohuoneen seinällä olleiden Lack-hyllyjen tilalle muutama kuukausi sitten Ribba-tauluhyllyt, mutta en saanut hyllykokonaisuudesta toimivaa. Siispä pieni palautus vanhaan on paikoillaan. 🙂

picIMG_0837.jpg

Ribba-tauluhyllyt ovat sirot ja varsinkin alimmat sohvan taakse jääneet hyllyt olivat silmiinpistävän epäsuhtaiset isoon sohvaan nähden. Yritin somistella seinää kehyksillä ja pikkutavaroilla, mutta ei niin ei. Ei tullut kaunista kokonaisuutta sitten millään variaatiolla. 🙂 Onneksi minulla oli pari korkeakiiltovalkoista Lack-hyllyä varastossa, joten sain näppärästi vaihdettua sohvan taakse jäävät Ribbat takaisin näihin Lackeihin. 🙂

kuva.jpg

IMG_0845.jpg

Hyllyt kaipasivat jotakin jouluista ja koska en ole joulukoristeisiin tai -valoihin tänä vuonna satsannut, nappasin makuuhuoneesta minun ainoan pallovalosarjani. 🙂 Nyt ne valaisevat kauniisti hämyistä tunnelmavaloa sohvan takana ja sain sopivasti täytettä tuohon seinälle. Enempää ei tuohon alatasolle tavaraa pallovalojen ja orkidean lisäksi tarvitakaan. 

IMG_0836.jpg

1picIMG_0841.jpg

Ylemmät hyllyt ovat edelleen Ribbaa, niitä en ajatellut vaihtaa toisenlaisiin. Ribbat ovat muuten hirmuisen hyvät, mutta ne ovat puoli senttiä liian kapeat. Sain vaivoin aseteltua Iittalan Nappula-kynttilänjalat hyllylle, kun laitoin nappuloiden alle pienet tuikkukynttilät tasapainottamaan. Kehykseen laitoin sävysävyyn olevan Vogue-lehden kansikuvan. 🙂

IMG_0842.jpg

IMG_0833.jpg

Ylähyllyjen osalta on somistelut vielä täysin kesken, mutta yritän kehitellä sinne jotakin kivaa diy-juttua. Olohuone on muutenkin nyt hieman sekava, kun kuvausvalona käyttämäni AJ-valaisin jäi sohvan viereen ja yleisilme on vähän sotkuinen. Mutta elämä on. 😀

IMG_0843.jpg

Lack-hyllyt ja pallovalot olivatkin postauksen “the thing” ja ne ovat minusta kivat, vaikka olkkari muuten tökkiikin nyt. 🙂 Pallovalot muuten tuovat tosi kauniisti esille seinän struktuuripinnan ja kuvioinnin, huomasin tuosta yllä olevasta kuvasta sen just äsken. 😀

Ihanaa tiistaita kaikille ja palaillaan illemmalla taas heinäkuun koontipostauksen tiimoilta asiaan! 🙂

11 kommenttia “Palloja, hyllyjä ja tunnelmaa

  1. LadyBlue: Pallovalot Lack-hyllyllä on paras paikka niille tähän mennessä, voittaa oksarekit, verhokiskot ja String-hyllyn reunassa roikkumiset. 🙂

 1. Sinun kotisi on todella kaunis. Selaisin postauksiasi taaksepäin elokuuhun asti ja upean muutoksen olet tehnyt. Luen jatkossakin, kiitos mukavasta blogistasi. -Venla

 2. Minä taas olisin jättänyt tuon alimman hyllyn kokonaan pois. Olohuoneessa on jo paljon laskutilaa ja elementtejä muutenkin 🙂 onko sinulla muuten liukuesteitä noiden muovipunosmattojen alla? Mietin samanlaisten hankkimista ja pohdin, ovatko kovin liukkaita…

  1. meri: En halua laittaa sohvaa kiinni seinään ja seiniin hyllyjen jäljiltä jäävät reiät ärsyttäisivät minuu suuresti, tiedän sen jo nyt. :)<br />
   <br />
   Pappelinan alla ei ole liukuestettä ollenkaan, tosi hyvin pysyvät paikoillaan parketilla. Eivät ole liukkaita ollenkaan. 🙂

  1. H: Toteutuksesta tuli aika kiva. 🙂 sain säästettyä kauniin kansikuvan joka sopii sisustukseenkin ja heitettyä samalla neljään kertaan luetun lehden paperinkeräykseen. Win-win. 🙂

  1. -L: Olen todella surkea hoitamaan mitään kukkia. 😀 Omaa orkideaani olen kastellut melko reilulla vesimäärällä (pari desiä kerralla) kerta viikkoon tai kahteen (riippuu siitä miltä kukan lehdet näyttää tai olenko yksinkertaisesti edes muistanut koko asiaa :D). mitään muuta en ole tehnyt. 😀 Kannattaa katsoa orkidean oikeat hoitoehjeet netistä, niiden avulla saa ainakin pidennettyä elinikää tuntuvasti. 🙂

  1. Laura K: En tiedä oletko sama henkilö kuin yllä oleva -L mutta vastaus siis yllä. Kopioin sen vielä tähän. :)<br />
   <br />
   Olen todella surkea hoitamaan mitään kukkia. 😀 Omaa orkideaani olen kastellut melko reilulla vesimäärällä (pari desiä kerralla) kerta viikkoon tai kahteen (riippuu siitä miltä kukan lehdet näyttää tai olenko yksinkertaisesti edes muistanut koko asiaa :D). mitään muuta en ole tehnyt. 😀 Kannattaa katsoa orkidean oikeat hoitoehjeet netistä, niiden avulla saa ainakin pidennettyä elinikää tuntuvasti. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *