Blogikirppikselle näpytelty uusia juttuja

Näppäilin blogikirppis-sivulleni myyntiin tytölle pieneksi jääneitä vaatteita sekä muutamia sisustuspuolen juttuja. Käy kurkkaamassa lisäykseni TÄÄLTÄ!

blobbisvaatteet.jpg

blobbissisustus.jpg

Blogikirppikseni päivittyy epäsäännöllisesti ja pyrin aina lisäyksiä tehdessäni vinkkaamaan siitä blogin ja facebookin puolella. Ohjeet kirppikselle ovat vanhat tutut, jotka on kerrattu myös kirppis-sivulla. Pääsääntöisesti kaikilla myyntikohteilla on noutamisen lisäksi myös postitusmahdollisuus, poikkeuksena isot ja / tai helposti särkyvät tavarat. Blogikirppikselle pääset oikeassa sivupalkissa olevasta mustasta Blogikirppis-kuvakkeesta tai klikkaamalla TÄTÄ! 🙂

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

10 kommenttia “Blogikirppikselle näpytelty uusia juttuja

  1. hä?: En myynyt Nappuloita, kollaasissa olevan kuva edustaa kahta Ribba-tauluhyllyä ei suinkaan nappuloita. :D<br />
   <br />
   Minun henkarin kappalehinta on 0,70€ / kpl kun Clasun ovh on 1,10€ / kpl. Omani ovat uudenveroisia joten kuntoon nähden ei ole mitään eroa Clasun uusilla versus minun vähän käytetyillä. 🙂 Ei ole halvempaa ostaa uusia tässä tapauksessa.

  1. hä?: Niin tästä voinemme veivata vaikka ikuisuuteen, mutta en voi valitettavasti ottaa aina jokaisessa asiassa huomioon Itellan riistohintoja. Monesta Clasusta nuo valkoiset henkarit ovat aina loppu, joten useimmat asiakkaat joutuvat enivei tilaamaan ne Clasun nettikaupasta. Sielläkin on postarit maksettavana, joten ei sekään ihan ilmaiseksi kulkeudu kotiovelle. Mikäli henkarit voi noutaa meiltä kotoa niin hinta on hyvinkin edullinen uudenveroisista henkareista. Sellaiselle ne ovat hyvä ostos, postin kautta toimitettuna ehkä ei mutta sen päätöksen tekee ostaja itse, en minä.

  1. hä? Kirppisostoissa kyllä, koska postarit onniinisoja. Eilen kannoin kaksi kevyttä Ribba-hyllyä postiin lähettämistä varten todetakseni että ne menevät pituudeltaan vähäsen yli maksimin ja kympin hyllyille olisi tullut postimaksua 29,60e. :/ Paketin paino kaksi kiloa. :/ peruttiin ostajan kanssa kaupat koska uudet hyllyt olisi saanut ikeasta matkahuollon kautta toimitettuna kympin halvemmalla. Itella tekee tärkeää työtä,mutta postitushinnat ei ole minusta enää yhtään kohdillaan. :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *