Vuoden 2013 yhteenveto – osa 7 (heinäkuu)

Heinäkuussa keskityin enimmäkseen makuuhuoneeseen, joka olikin kesäkuun lopulla saanut valkoisemman lookin. 🙂

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-12-18%20koht

Innostuin avoimesta vaatesäilytyksestä entistäkin enemmän ja toteutin kivan DIY-idean oksasta tehdystä vaaterekistä. <3

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-12-18%20koht

Makuuhuoneessa siirryttiin luonnollisempaan aikakauteen ja silkkiverhot vaihtuivat pellavaverhoiksi. Petauksen osaltakin tein luonnollistamisen ja sänky on saanut siitä asti olla rennosti rempallaan ilman oikeaa päiväpeittoa. 🙂 Päiväpeiton tilalta sängyssä on tuplatäkki, jossa pellavapussilakana. 

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-12-18%20koht

Erittäin kuivan alkukesän jälkeen saimme nauttia ensimmäisestä kunnollisesta kesämyrskystä ja rankkasateesta. Sekä ihmiset että luonto kiittivät, kun paahteinen ja tuskainen kuivuus oli hetkeksi poissa. 🙂

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-12-18%20koht

Heinäkuussa päätin laajentaa hyöty-sisustamista ja kokeilla normaalien koriste-esineiden sijasta koristella kotia vaatteilla. Tämä avasi silmäni ja tajusin että sisustukseen voi luoda mielenkiintoa ja kauniita yksityiskohtia ihan tavallisilla käyttötavaroillakin. Sisustus on tänäkin päivänä samalla radalla, eli pienet somistukset syntyvät yrteillä, hedelmillä, vihanneksilla, astioilla, vaatteilla, kengillä, kasveilla ja kynttilöillä. Oikeita koriste-esineiksi luettavia tavaroita meillä ei ole printti-kehyksiä lukuunottamatta enää ollenkaan. Kay Bojensenin puinen apinakin on leikeissä mukana, joten sekään ei pelkästään pönötä hyllyllä näyttääkseen nätiltä. 🙂

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-12-18%20koht

Makuuhuoneeseen sain viimeinkin Malm-lipaston, josta olin ehtinyt teille kertoilla jo monesti. 🙂 Ikean ilmaista bussi-kuljetusta, vetokärryjä, metroa ja siskon apua hyödyntäen sain raahattua (kirjaimellisesti :D) tämän 50kg lipaston lasilevyineen kotiin. Never again sanon minä! 🙂

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-12-18%20koht

Kuun lopussa olohuoneeseen ilmestyi jotakin pientä, siroa ja kaunista! 🙂 Kuka huomaa kuvissa eron? 😀

TÄÄLTÄ löydät vuoden 2013 osat 1-6 sekä vuoden 2011 ja 2012 yhteenvetopostaukset!

Palaillaan illalla taasen! 🙂 Heipat siihen asti!

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

4 kommenttia “Vuoden 2013 yhteenveto – osa 7 (heinäkuu)

  1. Kivoja muutoksia heinäkuussa! Vaaleus ja selkeys on kaunista! Ja String Pocket-hyllyhän sinne seinälle ilmestyi:) Meiltä löytyy myös kaksi samanmoista♥

    1. Viivi: Stringihän se siellä seinällä. 🙂 Pieni ja hentoinen, ihanan epäsopivan kaunis! &hearts; &hearts;

  2. Mun filosofiaan kuuluu myös toi, että ns. koriste-esineillä on jokin muukin tarkoitus kuin vain koristeena olo. Tykkään siitä, että arkiset käyttötavarat, jotka kuitenkin aina esillä ovat, ovat paitsi käytännöllisiä, myös kauniita 🙂 Ja String Pocket on yksi mun haaveistani &hearts;

    1. Dara: ihanaa että meitä on muitakin. 🙂 Minua ei aina ole kovin hyvin ymmärretty tässä ideologiassani, mutta uskon sen johtuvan siitä että en osaa ilmaista asiaani riittävän hyvin. 😀 Olen sellainen höpöttelijä ja jaarittelija, että joskus en itsekään ymmärrä mitä yritän sanoa, hihii. 🙂 String Pocket on osoittautunut aivan täydelliseksi, olen niin niin niin tyytyväinen siihen kuin olla ja voi. &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; jos vaan teillä joku seinusta huutaa Stringiä niin suosittelen kyllä satsaamaan siihen. Yhdelläkin saa jo kivan muutoksen aikaan, kuten meidän olkkarista näkyypi. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *