Utuisen valkoista talvitunnelmaa

Pyörittelin iltasella sohvan toisin päin ja sain HAY Hee-tuolin kivasti viistottain tuonne takanurkkaan. Postailen tästä huomenna paremmin, mutta halusin taltioida tämän utuisen ja unimaisen tunnelman teillekin nähtäväksi. <3 Tässä on jotain hypnoottista. <3

iIMG_0913.jpg

iIMG_0918.jpg

Valaistus on kaunis ja tekee valkoisesta sisustuksesta pehmeän ja kodikkaan. Jouluista tunnelmaa tässä ei ehkä ole, mutta talvista sitäkin enemmän. Tulisi se oikea talvi ja lumi vielä tänne eteläänkin, niin voisi talvesta nautiskella muuallakin kuin kotona sisätiloissa. 😀

iIMG_0919.jpg

iIMG_0922.jpg

Huominen vielä puurrettavana ja sitten koittaa parin viikon LOMA! Ajattelin laiskotella joulun yli ja välipäivien aikana vasta aktivoitua ja tehdä mm. vuoden viimeiset siivoukset. 🙂 Uusi vuosi on minulla aina alkanut sillä että siivoan kodin lattiasta kattoon ja samalla siivoan myös vanhan vuoden tapahtumat pois mielestäni. Uutta vuotta odotan iloisin mielin, sillä se ei mitenkään voi mennä yhtä huonosti kuin tämä vuosi on mennyt, hihii. 😀 Vuoden vaihtumisella on itselleni melkeimpä suurempi merkitys kuin joululla, sillä uuden ajan alku tuo tullessaan puhdistautumista vanhasta sekä uusien mahdollisuuksien tuomaa optimistisuutta ja toiveikkuutta. 🙂 Ihan aikuisten oikeastihan mitään suurta muutosta ei yht´äkkiä tapahdu vaikka vuosiluku kasvaakin taas yhdellä, mutta eikös tälläinen itsensä positiivinen huijaaminen ole kuitenkin ihan kannattavaa joskus? 😀

Nyt keittämään teevettä ja sitten vastailemaan kommentteihin! Ihanaa iltaa kaikille! <3

4 kommenttia “Utuisen valkoista talvitunnelmaa

  1. Minulla oli vuosi sitten ihan samanlaiset fiilikset vuoden vaihtumisesta! Nyt kun katselen taakseni, tämä vuosi todellakin oli huimasti edellistä parempi. Ja ensi vuodesta tulee vielä parempi!

    1. …: Se on ihana kun voi vuoden lopussa todeta että vuosi on mennyt kaikesta huolimatta ihan hyvin. &hearts; 🙂 Itse en voi tästä kuluneesta vuodesta ajatella noin, vaikka onhan tässä paljon ollut hyviäkin juttuja. Kokonaisuus on kuitenkin vähän surkea, joten nämä viimeiset viikot saisi mennä nyt vauhdilla eteenpäin jotta voin heittää vuoden 2013 kokonaan unholaan. 😀 Ensi vuodesta tulee todellakin parempi, minunkin osaltani. &hearts; &hearts;

  2. Ihana tunnelma. Pakko kertoa, että täällä Oulussa ovat tainneet kodin1:sen somistajat lukea sun blogia kun myymälässä oli samanlainen oksa jouluvalot kuin sinulla makkarissa. Harmittaa kun ei ollut kameraa mukana!

    1. Anttis: Hihii, ihanaa jos ovat idean saaneet blogistani. 🙂 Olen aina tosi otettu jos joku kokeilee minun postauksista saatuja vinkkejä. &hearts; &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *