4 x V – Viher-viidakon Valloittava-valtias :)

Olohuoneessa sijaitseva String-hylly kaipasi minusta jo pikkuhiljaa jotain freesausta ja keksin rakennella siihen pikkuisen viidakon meidän ylhäiselle apinalle. 🙂 Tämä postaus kuuluu ehdottomasti höpöhöpö-linjalle, mutta minkäs teet kun lapsettaa ja fiiliskin on näin loman alkamisen ansiosta tosi hyvä. 😀

iIMG_0927.jpg

iIMG_0932.jpg

Ylähyllyllä on nippu rosmariinia ja alemmalle tasolle sain mahtumaan kitukasvuisen basilikani. Itse apina roikkuu rennosti ylähyllystä tiirailemassa meidän puuhailuja. 🙂

iIMG_0925.jpg

iIMG_0930.jpg

iIMG_0936.jpg

Viidakko-teemaan sopii myös puiset pikkuelefantit, jotka muuten toimivat kätevästi pullonavaajana. Päivällä ostin itselleni janojuomaksi paremman puutteessa lasipullollisen Vichyä ja vasta ulkona tajusin että enhän saa sitä auki matkalla mitenkään. 😀 Ja sitten muistin että eihän minulla sitä pullonavaajaa ole kotonakaan, kun monitoimiavaajani pullonkorkki-osa irtosi jo kauan sitten. Onneksi keksin kokeilla puunorsuja korkin avaamiseen ja kas vain, nyt on lasipullollinen vichyä hörpitty janoiseen napaan. 🙂

Olkkaripostausta en sittenkään tänään tee, sillä iltasuunnitelmiini tuli kiva muutos. 🙂 Heipat siis tältä päivältä ja huomiseen! <3

5 kommenttia “4 x V – Viher-viidakon Valloittava-valtias :)

 1. Aappa on ihana! Ja saahan sitä lapsettaa, eikö se ole vaan hyväksi? Mua lapsettaa tämän tästä, eikä mulla ees oo omia lapsia ;D Ja sitäpaitsi, kun alkaa loma, ovat kaikki mahdolliset positiiviset ajatukset ja tunteet erinomaisen hyväksyttyjä!<br />
  Mullakin alkoi loma: <br />
  <a rel="external nofollow" href="http://daralandia.blogspot.fi/2013/12/tasan-sata.html&quot; target="_blank">http://daralandia.blogspot.fi/2013/12/tasan-sata.html</a&gt;

 2. Dara: Aappa on niin ihana. &hearts; &hearts; &hearts; Useampi kylässä käynyt on ihmetellyt meidän Aappaa, mutta minusta se on vaan niin hellyyttävä rakkauspakkaus ja kestää kovaakin leikkiä. 😀 Nyt kun tyttö on kasvanut jo isoksi (omien sanojensa mukaan iso pieneksi kun ei ole vielä mamman mittainen :D) ja koirakin on mummo-iässä niin Aappa on minun vauveli, hihii. :)<br />
  <br />
  Tänään on ihan super hyvä päivä, hymyilyttää koko ajan ja näytän varmasti ihan taukilta virneeni vuoksi. Kuuntelen musaa ja jamittelen täällä teekupin kanssa pitkin huushollia ja valmistaudun iltaan. Jippii, ihanaa! &hearts; &hearts; sata halausta sinulle ystäväni ja heti vuoden alussa kyllä treffataan, ikäwä teitä neitikäisiä! &hearts; &hearts;

 3. Mukavaa luettavaa tämä sinun blogi, alkaa käymään vaan yksitoikkoiseksi kun samat jutut kuvattuna eri kulmasta. Sisällöllistä rikkautta siis kaipaan. Järjestely tavaran vähentämisjutut on olleet mielenkiintoisia, mutta sun olohuoneeseen ja keittiöön alan kyllästyä. Jos laittaisit juttuja myös ruuista ja ulkoa ja jostain muusta kuin eri järjestyksistä eri päivinä? Vaatteista jne. Monipuolisuutta kaipaan.

  1. Iina: varmasti on yksitoikkoista jos vertaa vanhaan vauhtiini ja yksitoikkoisemmaksi myös käy, valitettavasti. 🙂 Kotona ei juuri muuta tilaa ole kuin olohuone ja keittiö (makkarista postiltu muuten eniten tänä vuonna!), kolmiossa ei noita huoneita niin paljon ole. Ruokajuttuja tuskin tulee jatkossakaan yhtään sen enmpää sillä en pidä ruoanlaitoista ja harvoin teen mitään normisapuskasta poikkeavaa. Elämäni on aika tylsää, töitä ja kotia enimmäkseen. Nuorena jaksoi mennä ja elää tuolla maailmalla mutta nyt ei enää niin paljoa kiinnosta, olen kotihiiri. :D<br />
   <br />
   Vaatejuttuja tulee aina siloin tällöin, pikkujoulu kautena niitä tuli useampia ja osa lukijoistani ei pitänyt siitä. kaikkia en mitenkään voi miellyttää sisällölläni ja vaikka pyrinkin ottamaan aina toiveenne huomioon, perustuu blogini kuitenkin minun arkeeni kaikessa tylsyydessään. :)<br />
   <br />
   En osaa sanoa mitä ensi vuosi tuo tullessaan, ehkä jotakin monipuolista ja jännää… tai sitten entistäkin tylsempää samojen nurkkien kuvailua kuten tähänkin saakka. 🙂

  2. Iina: Muistin just että vuoden vaihteen jälkeen tuleekin jotain uutta ja speciaalia tähänkin blogiin. 😀 Dementia vaivaa jo selvästi. 😀 Pysyttele siis mukana vielä hetkonen, tai tule ainakin alkuvuodesta piipahtamaan uudestaan. :)<br />
   <br />
   Ihanaa joulua! &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *