Joulutervehdys

Pikkuneitimme sai rakkaalta K-mummultamme kauniin itse tehdyn joulukortin. <3 <3

iIMG_0853.jpg

iIMG_0852.jpg

Mummu on käsistään näppärä ja ihailen suuresti hänen kykyään ommella erilaisia Maileg-Tilda nuken näköisiä tonttusia, enkeleitä ja prinsessoja. Kortin tottutyttönen mukailee samaa tyyliä ja tyttö oli hellyyttävän innoissaan tästä saamastaan tonttupostista. Kiitos rakkaalle K-mummulle halauksien kera! <3 <3 <3

Itse jo malttamattomana odotan että kello lyö viisi. 😀 Tänään yritän saada tehtyä kaikki pakolliset asiat, jotta voin illalla vaihtaa vapaalle ja aloittaa lomasta nauttimisen. Myös joulun ja pyhien ruokaostokset ajattelin tehdä tänään, jotta saan senkin pakollisen asian hoidettua pois alta. Viimeinen rutistus ihan kirjaimellisesti, kyllä jaksaa kun palkkana on parin viikon LOMA! 🙂 Ihanaa perjantaita kaikille! <3

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *