Joulupuun paikka ja koristeet

Meille tulee kuusi jo tänään. Tuttuni myy kuusia ja hän tarjoutui tuomaan meille oman puun ihan kotiin saakka kannettuna. Täällä Helsingissä kun ei pakkastakaan ole, ei kuusta tarvitse sulatella. Riittää että se lämpenee ennen koristeiden laittamista, joten saamme kuusen juhlakuntoon jo illalla. 🙂

Paikka joulukuuselle - Joulun sisustusideat Omakotivalkoinen

Koska kuuseen ei nyt sitten tule johdotonta pattereilla toimivaa valosarjaa, en saa kuusta laitettua keskilattialle kuten olin suunnitellut etukäteen. Kuusi pitää laittaa seinänvieruspaikalle ja sellaisen löysinkin eteisen peilinseinän ja olohuoneen seinän taitoskohdasta. 

Paikka joulukuuselle - Joulun sisustusideat Omakotivalkoinen

Olin alunperin ajatellut ostaa pienen kuusen (max. 150cm), mutta meille tuleekin nyt sitten kaksimetrinen tuuhea joulukuusi. 🙂 Koristeita ei ole minulla enää nimeksikään ja mietinkin tässä että miten saan ne riittämään. Uusiakaan en nimittäin haluaisi ostella. Ratkaisin ongelman niin, että kieputan kuuseen Happy Lightsin valkoisen pallovalosarjan ja ripustelen koristepallojani valopallojen väleihin. Näin saan riittävän määrän koristusta, sillä tänä vuonna vähemmän on enemmän ja itse kuusi saa näkyä koristeiden alta. Harvaan koristeltu vihreä kuusi on aina kaunis.

Postailen teille vielä erikseen illalla koristellusta kuusesta, toivottavasti siitä tulee kaunis! 🙂

Ihanaa lauantaita kaikille!


Comments are closed.