Joulupuun paikka ja koristeet

Meille tulee kuusi jo tänään. 🙂 Tuttuni myy kuusia ja hän tarjoutui tuomaan meille oman puun ihan kotiin saakka kannettuna. <3 Täällä Helsingissä kun ei pakkastakaan ole, ei kuusta tarvitse sulatella. Riittää että se lämpenee ennen koristeiden laittamista, joten saamme kuusen juhlakuntoon jo illalla. 🙂

iIMG_0941.jpg

Koska kuuseen ei nyt sitten tule johdotonta pattereilla toimivaa valosarjaa, en saa kuusta laitettua keskilattialle kuten olin suunnitellut etukäteen. Kuusi pitää laittaa seinänvieruspaikalle ja sellaisen löysinkin eteisen peilinseinän ja olohuoneen seinän taitoskohdasta. 

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-12-21%20koht

Olin alunperin ajatellut ostaa pienen kuusen (max. 150cm), mutta meille tuleekin nyt sitten kaksimetrinen tuuhea joulukuusi. 🙂 Koristeita ei ole minulla enää nimeksikään ja mietinkin tässä että miten saan ne riittämään. Uusiakaan en nimittäin haluaisi ostella. Ratkaisin ongelman niin, että kieputan kuuseen Happy Lightsin valkoisen pallovalosarjan ja ripustelen koristepallojani valopallojen väleihin. Näin saan riittävän määrän koristusta, sillä tänä vuonna vähemmän on enemmän ja itse kuusi saa näkyä koristeiden alta. Harvaan koristeltu vihreä kuusi on aina kaunis. <3 <3

Postailen illalla koristellusta kuusesta, toivottavasti siitä tulee kaunis! <3 <3 Ihanaa lauantaita kaikille! <3

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

11 kommenttia “Joulupuun paikka ja koristeet

 1. Meilläkin tuotiin kuusi tänään sisään!<br />
  Tytöt on aivan innoissaan! &hearts;<br />
  Yritin pallovaloja mallata kuusen oksille, mutta en saanut mitenkään järkevästi laitettua.<br />
  Meilläkään ei paljoa tulee koristeila, eikä varmaan ollenkaan palloja. Illalla nähdään millainen kuusesta tulee! 😀

  1. Pia: Meidän kuusi tulee kuuden jälkeen ja joskus ysin aikaan päästään koristelemaan. Toivottavasti tyttö jaksaa valvoa siihen asti. :)<br />
   <br />
   Osaan kuvitella tyttöjen innostuneisuuden, meilläkin jo odotellaan kuusta saapuvaksi ja koko ajan kysellään että tuleeko se jo, tuleeko se jo. :D<br />
   <br />
   Toivottavasti itse saan aseteltua pallovalot kuuseen kivasti, muuten kuusi jää ihan liian paljaaksi. 🙂

  1. Tiia: En tänä vuonna tahdo kovin koristeltua kuusta vaan sellaisen vähän &quot;ruotsalaistyyppisen&quot; vähäkoristeisen version. Toivottavasti ideani toimii luonnossa ja kuusesta tulee nätti. 🙂 Pienessä kuusessa reilukin koristemäärä toimii, mutta jos kaksimetrisen kuoruttaa palloilla ja nauhoilla niin siitä tulee aika hurja kermakakku. 😀 <br />
   <br />
   Kiitokset ihanan erilaisesta haasteesta, laitetaan toteutukseen pyhien aikana!

  1. Miessisustaja: Kuusen tuoksu on jotain niin mieletöntä! &hearts; &hearts; &hearts; Se on meidän joulusta varmaankin parasta. &hearts; &hearts; &hearts;

 2. Meille tuli eilen kuusi ja tänään se aamulla koristeltiin. Meillä on aika paljon koristeita, mutta kahta väriä eri sävyissä, niin se on silti melko rauhallinen. Täytynee postailla kuvia huomenna, nyt haluan syödä iltapalaa ja juoda lasin hyvää valkkaria! 🙂 <br />
  <br />
  Hauskaa koristeluiltaa!

  1. Blondi: Joulukuusi tekee kyllä joulun, itsekin sain jouluisemman mielen nyt kun tuo puu tuoksuu tuossa sohvan nurkassa. 🙂 Ihanaa joulunaikaa sinulle Blondi! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts;

 3. Meillä tuotiin kuusi sisään jo viikko sitten. Mun oli pakko saada koristella se lasten kanssa jo hyvissä ajoin. Olen kyllä nauttinut suunnattomasti kuusenkynttilöiden tuomasta tunnelmasta. Mä laitoin siihen himmentimen, joten on kiva säätää valoa. Muutenkin kaikki jouluvalmistelut ovat valmiina, ainoastaan kinkku on paistamatta. <br />
  Odotan innolla, minkälainen kuusi sulla on ja miten olet ratkaissut koriste/valopuolen. Ihanaa joulun odotusta teille molemmille!

  1. Marja K: Himmentimellä varustetut kuusenvalot onkin nerokkaat, voi säätää tunnelmaa valoisuuden ja kellonaikojen mukaan. &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Ihanaa joulunodotusta teille myös! &hearts; &hearts; &hearts; Huomenna se koittaa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *