Joulupalloja & jouluruokaa

Joulukuusessa roikkuvista koristepalloista toivottiin omaa postausta lähikuvilla varustettuna. Minulta on toivottu myös juttua jouluvalmisteluistani, jotka ovat jääneet tänä vuonna hyvin vähäiseksi. 

iIMG_1011.jpg

Kaikki joulupalloni olen ostanut Stockmannilta ja niitä on kertynyt sekalainen sakki vuosien varrella. Uusin tulokas on tämä naarmuuntuneen näköinen pallo, joka on tämän vuoden ainut virallinen joulukoristeostokseni. 🙂

iIMG_1013.jpg

Yllä olevat pallot myytiin aikoinaan neljän kappaleen boksissa ja pallon värisävy on shampanja. Kyseisiä palloja oli myynnissä tänäkin vuonna.

iIMG_1016.jpg

Nämä valkoiset helmipallot ovat omat suosikkini ja niitä ostin kahtena vuotena. Ensimmäiset kaksi ostin 2010 ja viime vuonna löysin Itäkeskuksen myymälästä kaksi palloa lisää. <3

iIMG_1018.jpg

Valkoinen kimaltavilla kukilla kuvioitu pallo on muistaakseni myös vuodelta 2010. Näitä kaunokaisia löysin aikoinaan vain tämän yhden, lieneekö jäänyt edellisvuodesta. 

iIMG_1022.jpg

Hopeinen valkoisella sametilla koristeltu pallo on myös ainokainen. Näitä oli toinenkin, mutta onnistuin rikkomaan sen. 🙂

iIMG_1027.jpg

Viime vuoden romanttisissa tunnelmissa ostin nämä shampanjan sävyiset hopeakoukeroiset pallot, jotka myytiin neljän pakkauksessä nämäkin. Yksi on mennyt rikki, joten jäljellä on kolme.

iIMG_1032.jpg

Meillä on jouluvalmistelut tehty jo ja siirrytty joulunvieton pariin. Tänä vuonna en stressaa mistään ja laitan valmista pöytään kinkkua ja pipareita lukuunottamatta. Jouluruokana meillä on hyvin perinteiset laatikot, rosollit, lohet ja kinkut sekä aamupalana herkuteltava riisipuuro. Laatikot ostin Stockmannilta valmiina, sillä heidän oman keittiön valmistamat Stockmann Mealsin joululootat ovat älyttömän hyviä. <3 <3 Rosolliakaan en itse tee vaan nappasin kaupasta mukaani Saarioisten valmiin rosollin ilman silliä (meillä ei sillistä tykätä :)). Kinkku sulaa parhaillaan parvekkeella ja huomisiltana laitan sen uuniin. Postailen teille pöperöpuolesta erikseen joulunpyhinä.

iiIMG_1030.jpg

Tänään on ollut aivan ihana päivä, vähän kuin joulu olisi jo saapunut. <3 Meillä on käynyt kyläilemässä sekä ystäviä että perhettä, on touhuttu, herkuteltu, juotu aivan liikaa kahvia, temmelletty, naurettu ja nautittu yhteisestä päivästä. <3 

iIMG_1037.jpg

Ilta menee sulatessa korvapuusti-ähkyä ja katsellessa jouluisia ohjelmia. Illalla katselen yhden joka jouluisista perinne-leffoistani eli Die Hard kakkosen, joka on aina yhtä hyvä. Tämä on Renny Harlinin ehdottomasti paras ohjaus koskaan ja musiikkina Finlandia-hymni menee aina luihin ja ytimiin. Kunnon joulu-action-pläjäys siis. 🙂

Ihanaa iltaa kaikille! <3 <3 <3

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

4 kommenttia “Joulupalloja & jouluruokaa

    1. Miessisustaja: Teillä on ihana perinne koristeiden osalta! &hearts; meilläkin yritän joka vuosi ostaa pari erikoisempaa palloa, joista sitten aikanaan kertyy kaunis kokoelma joka muistuttaa vanhoista jouluista. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *