Sydämellinen joulu ja lapsen riemu ♥

Meillä on ollut aivan ihana aattopäivä. <3 <3 Aamulla herättiin ajoissa ja syötiin tukeva aamupala, jolla pärjättiin puoleen päivään saakka. Kinkusta tuli todella maukasta (postailen huomenna omasta tavastani paistella kinkkua) ja sitä popsittiin leivän päällä heti aamutuimaan. Päivän paras hetki oli kuitenkin lahjojen avaaminen ja tytön vilpitön riemu, jota tämä äiti katseli herkistyneenä. :´)

iIMG_1065.jpg

Tyttö sai todella mieluisia lahjoja, joista ensimmäisenä leikkeihin pääsivät prinsessan kostyymi-setti korkkareineen ja koruineen, barbitalo ja Disneyn Tähkäpää morsiuspari-setti ja varsinkin sen erittäin kaivattu poikaprinssi. <3 Tontut olivat muistaneet rakasta prinsessaani niin kauniisti, että äidin sanat eivät riitä nyt kertomaan tätä kiitollisuuden määrää. <3 <3 Kiitos kaikille tonttusille vielä tätäkin kautta! <3

kuva24122013.jpg

Meillä joulu on lasten juhla ja itselleni on joulussa tärkeintä se, että mennään lasten ehdoilla eteenpäin. Syödään hyvin ja tehdään joulu tunnelman kautta, tehdään asioita yhdessä. Me ollaan tänään leikitty yhdessä barbeilla, tehty muovailuvahasta hamppareita ja kuppikakkuja kokkileikkeihin, katseltu lahjaksi saatu Niko Lentäjän Poika 2-leffa, herkuteltu tytön lempparisuklaalla Pätkiksellä, tehty prinsessa-teatteriesitys tanssi- ja lauluohjelmineen ja vaikka mitä muuta. Itselleni joulu on rauhoittumisen aikaa ja kuten aikaisempinakin vuosina, keskityn viettämään tytön kanssa laatuaikaa. <3 <3

iIMG_1120.jpg

Oma kaunis kultahippuni! <3 Tyttö on yhtä kuin miun jouluni, joka ikinen vuodenpäivä! <3

Tämä postaus oli tälläinen joulumielinen rakkauden täyteinen pakahtumispostaus. :´) Kyyneleet silmissä täällä koneella kökötän ja kirjoittelen, niin kiitollinen olen juuri nyt elämästäni ja siihen kuuluvista ihmisistä. <3 <3

Rakkaudellista joulua kaikille! <3 <3

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

8 kommenttia “Sydämellinen joulu ja lapsen riemu ♥

  1. &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; &hearts;<br />
    Ihanaa joulua vielä täälläkin teille ! Olette tärkeitä! :)<br />
    Ihana Prinsessa siellä ja se lapsen riemu ja ilo joulussa on jotakin joka sai myös kyyneleen poskelle täällä kotona omien nappuloiden takia, mutta myös tämä postaus oli erittäin kaunis ja kyynel tuli &hearts;<br />
    &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *