Aleshoppailu-repsahdukseni osa II :D

Enpäs sitten päässytkään ihan niin helpolla Stockmannin alennusmyynnistä* kuin kuvittelin. 😀 Tehtiin nimittäin äitin kanssa yhteinen tilaus ja valikoimaa uudelleen selatessani sorruin uusintaostokseen sitten minäkin. 😀 Mutta kivoja löytöjä tein, olen iloinen vaikkakin hiukka nolona. 😀

omatostokset.jpg

Itselleni ostin alesta Philipsin Fidelio-kuulokkeet*, jotta voin katsella läppäriltä ohjelmia tytön mentyä untenmaille. Ja ostin myös sen valkoisen Villa Stockmannin kylpytakin, jonka jätin viime tilauksestani pois. 😀 Normaalihintaisia ostoksia tein myös, koska en alesta niitä löytänyt. Edullinen Casa Stockmannin tammipuinen leikkuulauta* on pitkään kaivattu, sillä meillä ollaan siirrytty valmisleivistä uunituoreisiin leipiin ja luonnollisesti kaipaan myös leikkuualustaa jolle ei ennen ole ollut tarvetta. Sagaformin Fix-maustemylly* oli heräteostokseni, sille minulla ei ole minkäänlaisia perusteita what so ever. 😀

itinostokset.jpg

Äiti osti itselleen vaatetta ja Ted Bakerin uuden lompakon* hajonneen tilalle. Huomaako että valkoisesta väristä tykkäily on sukuvika??? Hihiii. 😀 Äitini on niin pitkään kuin muistan pukeutunut mieluiten valkoiseen ja mustaa hänen päällään näkee aniharvoin. Koska minun mammani ei käytä pipoja eikä hattuja, hän suojaa korvansa pakkaselta pannalla ja löysikin Global Accessories-merkin edullisen valkoisen sellaisen*. Itse en ole tätä panta-ideaa koskaan oikein käsittänyt, koska itselläni ainakin jäätyy nimenomaan päälaki pakkasella ja panta ei sitä suojaa. 😀 Valkoisen kympin hintaisen ponchon* uhkasin jo ottaa omaan käyttööni ja sovittiinkin että jos mammani ei siitä tykkääkään niin realisoin sen sitten itselleni. Peukut ristiin, olisi nimittäin yksi ponchon kokoinen aukko elämässäni. 😀

Pinkkituparilahja.jpg

Ystäväni muuttaa alkuvuodesta uuteen kotiin ja keksin hänelle omasta mielestäni kivan tuparilahjan kodin aleosastolta*. Pinkki on hänen lempparivärinsä ja kotinsa sisustus mustavalko-harmaa-pinkki. Uudessa kodissa parasta on oma pieni sauna, joten osuvasti sain yhdistettyä hänen lempivärinsä uuden kodin isompaan ja parempaan kylpyosastoon (kyseessä siis ihan vaan yksiö saunalla, joten kylpyosasto on termistäni huolimatta pienehkö :D). Kietaisupyyhkeen, neljä käsipyyhettä, pesukintaan ja Savon de Marseillen ruusuntuoksuisen saippua ja voide-setin käärin sellofaaniin ja vien pinkkien ruusujen kanssa alkuvuodesta uuden kodin asukkaalle. <3 <3 <3 Pinkki Casa Stockmannin silkkityynynpäällinen oli niin edullinen että klikkasin yhden sellaisen kylkiäiseksi myös. 🙂

Että siitä itsekuristani sitten. 😀 Että pitikin mennä uudestaan nettikauppaan selailemaan, kiitokset vaan mammani mun. 😀 No, ainakin sain edulliset luurit arkeani helpottamaan ja lämpöisen kylpytakin johon on kivempi kääriytyä saunan jälkeen kuin pelkkään pyyhkeeseen. 😀

Meillä alkaa pikkuhiljaa arki astumaan takaisin kuvioihin ja siivoamaan pitäisi nyt alkaa. Kuusi on varistellut neulasia tosi paljon ja luulen että kannan sen pois jo ennen uutta vuotta. Neulasia löytyy hiuksista, koiran turkista, sängyistä ja sohvalta. Menee hermo. 😀 Ihanaa tapaninpäivää kaikille! <3

(Postaus sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä)

9 kommenttia “Aleshoppailu-repsahdukseni osa II :D

 1. unohdit sitten mainita että stockmann kustantaa tuotteet sinulle kun mainostat niitä täällä.<br />
  noh hyvä kun otit mukaan yllätyksiäkin tai siis stokmannin takia &quot;yllätyksiä&quot; ns tarpeetonta tavaraa voi sitten myydä ne kohta blogikirppiksellä taas.

  1. Unohtui mainita: voikumpa olisin niin. 😀 ihan mielelläni vastaanottaisin Stockmannilta ns. Ilmaista tavaraa ja vaatetta mutta ihan omasta lompakosta jokaisen ostokseni olen aina tehnyt. 🙂 Olen postaillut stockmannista jo silloin kun blogini aloitin ja se on ollut lemppari kauppani aina. Mainoslinkit ovat tradedoublerin kautta, ei suinkaan Stockmannin. Valitettavasti. Rahallinen hyötyni niistä on kovin pieni, mutta hyöty se on sekin kuitenkin. Stockmann on sen tasoinen paikka että kauppa käy ilman blogejakin, joten heillä ei ole tarvetta lahjoitella ilmaiskappaleita bloggaajille. Harmi itseni kannalta sinänsä, sillä heillä on paras valikoima ja palvelu ja tykkään asioida heillä ostoksilla. 🙂

  2. Taina: tarkoititko minuu? 🙂 Jos, niin en tiedä mistä tai kenelle olisin kateellinen. Stockmannin tuotteet ovat ihania, varsinkin heidän oma Villan mallistonsa. Kyllä oikein mielelläni kävisin heillä shoppailemassa ilmaiseksi jollakin mystisellä bloggaajakortilla. 😀 Mutta eipä tuo nyt haittaa ostella tavaroitani ja vaatteitani itse, säilyy ainakin riippumattomuus ja saa itse valikoida mitä ostaa. Muuta tapaa en hyväksyisikään, sillä en ole ostettavissa. 😀

  3. Miia en missään nimessä sinulle vaan tolle 'unohtui mainita' nimimerkille vastasin….kun txt antoi ymmärtää niin….tämä näköjään heitti vastauksen sinun vastauksen jälkeen, enkä hokannut laittaa nimimerkkiä kelle tarkoitin alkuun, Anteeksi väärinkäsitys! Joka tapauksessa kornia tulla lukemaan blogia ja oikeastaan seurata, jos on noin negatiivinen asenne kuin ko nimimerkillä on!

 2. Ihan selkeyden vuoksi täsmennän vielä että TradeDoubler on kaikille avoin ja maksuton ohjelma, jonne voi kuka tahansa liittyä ja alkaa julkaisijaksi. Julkaisija tarkoittaa sivustoa, kuten esim minun blogini, Iltalehden nettisivu tai mikä tahansa kotisivu jossa on url-osoite. TradeDouplerin sivubannereita löytyy minunkin blogistani (mm. tuo pahamainen paratiisi Stockmann) ja heidän kauttaan voi tehdä tekstimuotoisia linkityksiä, kuten postauksessani on. Tapauskohtaisesti joistakin mainoslinkeistä voi bloggaaja / julkaisija kai saada pelkän klikkausen perusteella tuohta, mutta itse en ole liittynyt sellaisiin ohjelmiin (ohjelma-termi tarkoittaa mainostettavaa yritystä kuten Stockmann) liittynyt. En saa rahaa klikkauksista vaikka niitä olisi tuhansia. Saan pienen prosenttikomission ostotapahtumasta joka on tehty minun linkkini perusteella ja ne summat eivät päätä huimaa. Mutta jos kerran postaan enivei linkkeineen, niin miksen tekisi suoraan sitten tälläisiä Tradedoubler-linkkejä ja hyötyisi niistä muutamia kymppejä. Kyllä rahalle tässäkin osoitteessa on aina käyttöä ja vaikken rahan takia bloggailekaan niin kyllä lisäansio minulle silti aina kelpaa. 🙂 <br />
  <br />
  Tästä mainoslinkkien myytistä taidan tehdä oman postauksen, jotta epäselvyyksiä ei olisi ainakaan minun blogissani. Sitä itse aina jotenkin ajattelee että lukijat ovat jo niin valveutuneita, että blogimainonta ja minun linkkieni kaltaiset Tradedouplerit ovat niin tavanomaista arkipäivää, että kaikille on selvää että niitä klikkaamalla ja sitä kautta ostoksen tekemällä bloggaaja saattaa saada muutaman roposen. Ihan oma mokani siis kun en ole asiaa ottanut esille tässä syksyllä, kun aloin uudelleen käyttämään Tradedoublerin kautta linkitystä Stockmannin osalta. <br />
  <br />
  otinkin jokin aika sitten käyttöön uuden tavan ilmaista mainosmaisen sisällön merkitys, ei kaupallisissa ja hyödykkeettömissä tavispostauksissa on jatkossa tunnisteissa non-commercial ja näissä missä on mainoslinkkejä tai muuta hyödyttävää mainontaa on tämänkin postauksen tunnisteisiin liitetty markkinointi ja mainonta-tägi sen lisäksi että asiasta mainitaan myös varsinaisessa postauksessa. 🙂 Toivottavasti tämä selkeyttää jatkossa tunnistamaan ei-kaupallisen ja ehkä-hyödykkeellisen postauksen sisällön. 🙂

 3. &quot;Unohtui mainita&quot; henkilölle, että lopettakaa kateelliset. Mitä se on sulta pois vaikka Blogin kirjoittaja saisi mistä tahansa ja mitä tahansa vapaita/ilmaisia/for free lahjoja? Suomi on vapaa maa, säkin voit alkaa blogia kirjoittamaan! 🙂 Vai eikö rahkeet riitä? 😉 Hienoja postauksia sulla Miia! Keep on going. Kiva että kaikilla on omat juttunsa ja hienoa ja kunnianosoitus niille jotka uskaltavat ominensa toimia. On se sitten mitä tahansa. Keep on going ja älä välitä kateellisista. Kateelliset jauhaa ja idiootit puhuu paskaa. Niin se vaan menee! Kiva blogi! 🙂

 4. Mä myös pidän stockan verkkokaupasta. Ajattelin lähteä huomenna aleja katselemaan, elektroniikkaa lähinnä ja erityisesti uutta kameraa! Se on ollut hankintalistalla kauan ja tarkoituksella vähän näitä joulun jälkeisiä aleja olen odottanut! Läppärikin sanoo kohta sopimuksen irti, mut jos sillä vielä vähän aikaa pärjäis…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *