Mulberry.com – aleostokseni nettikaupasta

Auts, ystäväni viestittelivät minulle Mulberryn nettikaupassa alkaneesta alesta, josta toinen osti itselleen puolisen tuntia sitten Oversized Alexa -laukun sekä söpön Daria-kukkaron. <3 <3 <3 Oli minulta iso virhe mennä katsomaan kyseisen putiikin alevalikoimaa, sillä tyhjin käsin en sieltä poistunut. 😀 Omaan Alexaan en edelleenkään raaski satsata, vaan tyydyn kuolaamaan ystävieni laukkuja. Ja kyllä, kuolaan lähes kirjaimellisesti kun pääsen missä tahansa kadunvarressa konjakinruskean Oversized Alexan lähelle, joten kaikkien kyseistä laukkua olallaan kantavien kannattaa varoa tätä kuolaavaa naisihmistä, hahaha. 🙂 Mustana se ei aiheuta samaa reaktiota ihme kyllä, eli varoitus koskee vain konjakinruskean laukun kanssa liikkuvia, hihiii. 😀

Mulberrysale11.jpg

Nämä ylemmän kollaasin kauniit Mulberryt saisivat puolestani muuttaa asumaan meille ikuisiksi ajoiksi. Kukkaro ja vyö olivat sentään vielä jotensakin kohtuullisissa (ale)hinnoissa mutta upeasta valkoisesta Willow Totesta en voi sanoa samaa. Toki merkkilaukut, laatunahka ja designertyö maksavat, mutta reilut kaksi tonttua maksava alehintainen laukku on itselleni sula mahdottomuus. En raaskisi ikinä ostaa edes tonnin hintaista laukkua, i-k-i-n-ä. 😀 Ymmärrän kyllä heitä jotka sijoittavat ja satsaavat arvolaukkuihin, sillä teenhän tavallaan itse täysin samaa sisustusrintamalla. Laukkuihin ja lompakoihin asti minulla ei ainakaan toistaiseksi ylety tuo ajatusmallini ja hyvä niin. 😀 

Mulberrysale22.jpg

Mutta kuten mainitsin, en päässyt pälkähästä ihan tyhjin käsin… Löysin nimittäin täydelliset ballerinat ja kieltäydyin sulkemasta nettiselainta ilman tehtyä tilausta. 😀 Vaikka tämä on jo suorastaan klisee, olen etsinyt juuri tälläisiä pyöreäkärkisiä kumiballerinoja pitkään, tarkalleen ottaen 1,5-vuotta, joka on minulle todella pitkä aika. 🙂 Hunterin mustia kumiballerinoja yritin metsästää kesän kynnyksellä, samoin Tory Burchin vastaavia, mutta se oikea ballerina-pari antoi odottaa itseään näin pitkään. <3 <3 <3 Yksi vilkaisu ja se oli siinä. Perfecto ja kohtalon sanelema täydellinen ajoitus! Kengän malli vaikuttaa hyvältä ja lestin kerrotaan olevan normaali keskiverto, joka tarkoittaa minulla yhtä kokoa suurempaa valintaa (jalkani on leveä 35, eli normaalilestisissä kengissä kokoa 36). Kärki on kauniin siro, pyöreä ja tyttömäinen. Ballerinoissa on kaivattua extraa, ilman mitään ylisuurta koristeellisuutta ja nämä extratwistit ovat kaiken lisäksi kultaiset. <3 Ja sanoinko jo että tuo kärjen muoto on aivan T-Ä-Y-D-E-L-L-I-N-E-N! <3 Mulberryn mustat Jelly Bayswater Ballerinat naputtelin tilaukseen ja viikon sisään niiden pitäisi olla minulla. <3 Olen niin iloinen tästä yllättävästä alelöydöstäni että en malttanut odottaa huomiseen postauksenkaan kanssa. 🙂 Kiitokset vaan J:lle ja L:lle tästä täydellisestä ballerinaostoksestani! <3 <3

Olenpas vielä niin ihana, että laitan tämän vahingon kiertämään, hihii. 😉 Mulberryn aleen pääset nimittäin alla olevasta linkistä: 

http://www.mulberry.com/eu/shop/sale

Varoitus, saattaa johtaa ostotoimenpiteeseen! 😀

Nyt menen nassu Hangon keksinä untenmaille ja mitä veikkaatte, juoksenteleekohan minun unissa Mulberryn Jelly Ballerinoja??? 😀 😀 Kauniita unia iltavirkuille ja hyvää huomenta aamun auringoille! <3 <3

(Kuvat: Mulberry.com)

18 kommenttia “Mulberry.com – aleostokseni nettikaupasta

 1. Kiitos vaan, samanlaiset ballerinat näppäilty tilaukseen sekä Alexa. 😉 Miksihän Alexat oli perusväreissäkin alennettu? Tiedätkö tai tietääkö ystäväsi onko Alexan valmistus lopetettu?

  1. Venla: Ou, Alexa! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Olen niin kade sinulle, vitsit kun itsekin raaskisin ostaa. 😀 En tiedä miksi Alexan perusväritkin oli alennettuina, toivottavasti ei mallia ainakaan lopeteta koska se on minusta hyvin klassinen ja ajaton peruslaukku.

 2. No oletpa löytänyt kauniit balleriinat etten sanoisi! 🙂 Olen jo vuosia kulkenut keväästä syksyyn ballerinoissa (tai tonttutossuissa, kuten itse tapaan sanoa näin korkkarikansan keskellä;) ja nuo ovat kyllä todella tyylikkäät. 🙂 Itse etsin helposti sellasia combo-ballerinoja jotka menisivät mahdollisimman monen asun kanssa, mutta ehkä sitä voisi varastossa olla yhdet siistit ja yhdet &quot;arki huolesi kaikki heitä&quot; ballerinat? Voisi kai sitä jo lopettaa tämän yhden naisen sodan sen väittämän kumoamiseksi, että &quot;naisilla ei vaan voi olla liikaa kenkiä&quot;. Eivätkä balleriinat nyt kovin paljon kaappitilaa edes vie vaikka olisi useampikin pari… 😉

  1. Jessica: Ballerinoissa minäkin viihdyn ja nyt on ensi kevät-kesä ajalle nämä Mulberryn monikäyttöiset kaunokaiset. 🙂 En itse yleensä osta koristeellisia ballerinoja, vaan ihan perusmallisia yksivärisiä ja ilman rusettia olevia nahkaisia. Zaralla on ollut parina vuotena sellaisia tosi edullisesti, mutta ne kuluvat puhki yhden käyttökauden aikana, mikä on harmi. Itselläni ei ole enää montaakaan kenkuliparia, just annoin toiset Hunterin kumpparini kin siskolle joka tarvitsi saappaita. Kenkiä on minulle Mulberryt mukaan laskien nyt seitsemät ja yhdet rönttöballerinat vielä tarvitsen, joilla voi vipeltää ulkona koiralenkillä yms. Mutta kyllä niin tekisi mieleni aina keväisin haalia monetkin ballerinat ja niitä sitten fiiliksen mukaan aina vaihdella. &hearts; &hearts; &hearts;

 3. Hei teetkö näitä postauksia nyt esim..mulberryn tuotteista, että saisit heiltä yhteydenoton ja tuote lahjoituksen? Olen huomioinut, että näin on käynyt monen muun merkin kohdalla.

  1. Hansu: No en tosiaankaan tee ja Mulberry tuskin kinnittäisi huomiota edes maailman suurimman bloggaajan ostospostaukseen. 😀 Tasan kaksi kertaa on vajaan kolmen vuoden aikana käynyt niin että yritys jonka tuotteista postailen haluaa minua erikseen kiittää tuotteillaan, Lillagunga on ensimmäinen ja Anna Nygård toinen. Olen toki saanut joululahjoja yrityksiltä bloggaajana, mutta niistä en ole postaillut eikä minulta sellaista ole vaadittukaan. <br />
   <br />
   Olen postaillut aina löytämistäni jutuista ja kuten muutoinkin, on tämän Mulberry-postauksenkin tarkoitus toimia vinkkinä sellaisille lukijoille joilla on mielessään ollut jokin Mulberryn hankinta enivei. Olisihan se nyt ehkä vähän törkeää hehkuttaa ballerinoja ja olla jakamatta hyvää tarjoustietoa eteenpäin. Blogini toimii sekä minun ajatusteni ja mietintöjeni purkamisvälineenä että vinkkien jakopaikkana. 🙂

  1. jossu: Njaa, en vielä tiedä. 🙂 Todennäköisesti uusi mikrokuituliina siivoamiseen ja tiskiharjan vaihtopääsetti. Jos noita nyt lasketaan. 😀

 4. Tili tuli, tili meni. Sun vikas ;)<br />
  <br />
  Balleriinat lähti myös tilaukseen.<br />
  <br />
  Päivällä jo selasin sivuja ja päätin et tilaan työpäivän loputtua nuo baltsut sekä konjakinruskean Dorset Tote laukun.<br />
  <br />
  Äsken tilausta tehdessä huomasin että laukku oli jo kaikissa väreissä loppuunmyyty (3 tunnissa), mutta onneksi sain baltsut &hearts;<br />
  <br />
  Nyt vaan kesää odotellessa 🙂

  1. Johanna: Tiedän tunteen. 😀 Noi Ballerinat oli minusta hinnaltaankin nyt sen verran kohdillaan että raaskii niillä kulkeakin tuolla kaduilla. 🙂 Harmi että Dorset Tote meni sivusuun, kauppa on käynyt niin kamalalla vauhdilla että moni on varmasti jäänyt nuolemaan näppejään. Itse mietiskelin aamun tuon kukkaron ostamista, mutta en raaskinut. Ehkä sitten kun täytän 40 niin satsaan laatulaukkuun ja yhteensopivaan lompakkoon. :)<br />
   <br />
   Kesää odotellessa! &hearts; &hearts; &hearts;

 5. Juu kiitti vaan, enhän minäkään sitten pystynyt kurkkaamaan aleen ilman, että jotain päätyi ostoskoriin. Ja niin kuin olin just päättänyt ja blogiinkin kirjoitellut, etten aio aleista ainakaan mitään kallista hankkia 🙂

  1. LadyBlue: Hahahaha, Mulberryn alessa vahvimmatkin sortuu näemmä. 😀 😀 Tämä on niin noloakin oikeastaan, juuri pari päivää sitten innoissani jakelin omat &quot;Näin vältät aleostoksien tekemisen&quot;-postauksen ja sitten itse menen ja sorrun kahteen kertaan. Stockmannin toka tilaukseni oli turhista turhin, luurit ja kylpytakki siis. Ja nyt sitten Mulberryn ballerinat heti perään. 😀 Bloggaajana olen nolannut itseni niin monta kertaa tekemällä itse toisin kuin ohjeistan muita että kasvot on jo menetetty monta kertaa. Olen heikko sielu. 😀 😀 Apua, mitä ihanaa ostit??? Blogistasi viimeistään saan lukea eikös joo??? Postausta peliin siis heti kun pakettisi saapuu. 🙂

  2. Heh, joo näinhän se menee, ei ole itse aina helppoa toimia kuten muita neuvoo 😉 Yhden laukun ostin ja tosiaan postausta tulossa sitten kun saan sen hyppysiini 🙂 Toivottavasti se on yhtä ihana luonnossa kuin kuvitelmissani!

  3. LadyBlue: Jään odottelemaan postaustasi. 🙂 Mulberryn laukut ovat yleensä aina jokaisen haaveilun arvoisia, niin kauniita ovat luonnossa. &hearts; &hearts; &hearts;

  1. apila62: Tilaminen oli helppoa. Nettikauppa toimii ihan kuin täkäläisetkin putiikit, eli klikkaat haluamasi tuotteen / tuotteet ostoskoriin ja menet lopuksi kassalle, jossa näkyy yhteisumma ja postimaksu. Minulla postarit olivat 15e joka taitaa olla vakio Suomen toimituksissa. Syötät tarvittavat tiedot (nimi, osoite, postinro, kaupunki, maa, puh. nro ja meiliosoitteesi) ja menet maksukohtaan, josta valitset maksutavan (itse maksoin Visalla). Ups toimittaa paketin sinulle muutaman arkipäivän sisällä kotiin tai työpaikalle, riippuen minkä osoitteen olet ilmoittanut toimitusosoitteeksi. Ups ei erikseen soittele ennen toimitusta, mutta tilausvahvistuksen linkistä voit seurata paketin kulkua ja tarvittaessa olla itse yhteydessä Upsiin toimitusajankohdasta. Tulleja ei tule EU-alueen toimituksiin erikseen, tullit ja verot on jo laskettu valmiiksi tuotteiden hintaan maakohtaisesti (suomi / Finland siis meillä). Palautus on täysin maksuton, eli lisäkuluja ei mene ja rahat palautetaan takaisin kortille viikon sisään palautuksen rekisteröinnistä. 🙂

 6. Kiitos Miia neuvoista sinun ansiostasi 🙂 vanhakettukin uskalsi tilata ulkomaisesta nettikaupasta ekaakertaa. Nyt vain odottelua. Blogisi on ihana ja juttujasi on mukava lueskella. Mukavaa tulevaa vuotta.

  1. Apila62: itsekin olen tosi arka ostamaan mitään ulkomailta. Muutaman satunnaisen ostoksen olen tehnyt, pääasiassa nekin Mango.comista joka toimii samoin kuin Mulberry mutta palautuksen voi tehdä myös Suomen Mango-myymälöihin. 🙂 Mulberryltä en ole itse tilannut aikaisemmin, mutta ystäväni on siinä konkari. Siksi uskalsin itse tehdä tilauksen ja luotan 110% että kaikki menee yhtä hyvin kuin Mangonkin tilauksissani. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *