Keväiset sisustussuunnitelmani

Minun piti pitää teitä pimennossa vielä hetken aikaa, mutten malta olla hihkumatta ja iloitsemasta tästä keväisestä ja raikkaasta sisustusideastani, jota tässä hion loppuunsa parhaillaan. 🙂

aac22291220131.jpg

Olohuoneessa vaihdan tv-tason edessä olevan Hay Hee-tuolin toiselle seinustalle ja siihen tilalle tulee Hayn AAC-22 tuoli tammisilla jaloilla. Tuolin asettelen valkoisen Pappelina-maton päälle, jotta tammiparketin ja tuolin tammijalkojen välissä on valkoista. <3 Tammikalusteet suoraan tammilattialle laitettuna (puulajit yleensäkin yhdessä) on itselleni liian raskaan näköistä, se on nimittäin nähty, tehty ja koettu ja sen seurauksena sain varmaankin “tammikammoni”. 😀 Valkoinen matto ratkaisee tämän. 

somisteet291220131.jpg

Tuolille laitan yhden Finlaysonin Amanda-sarjan valkoisen tyynynpäällisen, jossa kolme puista nappia. String-seinähyllyllä on Jensenin puiset norsut jo valmiina ja Stockmannin alesta ostamani Philipsin kauniit Fidelio-kuulokkeet ripustan valkoisella pienellä S-koukulla String-hyllyn alareunaan roikkumaan. <3

kuva291220131.jpg

Normann Copenhagenin tablo-pöydästä teille jo kerroinkin ja nyt paljastan mihin sen meinaan laittaa. 🙂 Siitä tulee nimittäin uusi yöpöytä makuuhuoneeseen ja kuten olkkarissakin, tulee Tablo-pöytä valkoisen maton päälle. Pieni tuplakuplani siirtyy pois makkarista ja pöytävalaisinta en Tablolle laita laisinkaan. Tablo tulee saamaan päällensä valkoisia kukkia (tulppaanit, ruusut, kallat, liljat) sisältävän pyöreän ja minimalistsen maljakon ja mahdollisesti jotain satunnaista pientä kuten iltalukemiseni.

Olen miettinyt tätä pienen puumäärän lisäämistä sisustukseen aika pitkään ja päätin joulukuun alussa että vuoden vaihtuessa ja viimeistään kevään koittaessa toteutan tämän raikkaan ja luonnollisen ideani. Olen muutenkin innostunut kasvavassa määrin kukista, kasveista, yrteistä, luonnonmukaisuudesta ja aidoista materiaaleista kuten pellava ja puuvilla. Haaveilen edelleen omasta yrttipuutarhasta ja toteutan tämän ideani keittiön seinähyllyille, jotka aion helmikuussa täyttää kokonaan erilaisilla yrteillä. <3 <3 Tule tule aurinko ja valo, täällä jo kaivataan keväisiä kelejä ja valoisia päiviä! 🙂

Ihanaa sunnuntai-iltaa kaikille! <3

Ainiin, huomenna saattaapi tulla se Mulberryn-ballerinatilaukseni. 😀 Jänskää!!! 🙂

(Tuotekuvat: Hay, Normann Copenhagen, Stockmann / Philips)

4 kommenttia “Keväiset sisustussuunnitelmani

  1. Sulle sopisi kekkilän ruukkuporras tai taimihylly.Tosin siinä käytetty puu on pyökki,ei tammi.olisi kiva ikkunalla.)

    1. nanna: tammelle olen jo lämmennyt mutta pyökki on kyllä edelleen kauhistus. 🙂 Taimihylly olisi kyllä näppärä muuten.

  2. Jos pitää arvata, niin tammiset sisustustuotteet ovat myynnnissä blogikirppiksellä viimeistään maaliskuussa…. Googlaa impulssikontrollin puute. Kärsitkö sellaisesta?

    1. Veikkaaja: vaikka minulle onkin niin kiva keksiä erilaisia diagnooseja niin olen kyllä ihan perusterve tältä osin. 🙂 ja olet väärässä, you'll see. 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *