Keväiset sisustussuunnitelmani

Minun piti pitää teitä pimennossa vielä hetken aikaa, mutten malta olla hihkumatta ja iloitsemasta tästä keväisestä ja raikkaasta sisustusideastani, jota tässä hion loppuunsa parhaillaan. 🙂

Olohuoneen sisustusvärit tammi ja valkoinen - Omakotivalkoinen

Hay AAC22 tuoli tammijaloilla

Olohuoneessa vaihdan tv-tason edessä olevan Hay Hee-tuolin toiselle seinustalle ja siihen tilalle tulee Hayn AAC-22* tuoli tammisilla jaloilla. Tuolin asettelen valkoisen Pappelina-maton päälle, jotta tammiparketin ja tuolin tammijalkojen välissä on valkoista. Tammikalusteet suoraan tammilattialle laitettuna on itselleni liian raskaan näköistä. Se on nimittäin nähty, tehty ja koettu ja sen seurauksena sain varmaankin ”tammikammoni”. 😀 Valkoinen matto tuolin alla ratkaisee tämän. 

Olohuoneen sisustusvärit tammi ja valkoinen - Omakotivalkoinen

Palmikoitu tyynynpäällinen ja kauniit kuulokkeet

Tuolille laitan yhden Finlaysonin Amanda-sarjan valkoisen tyynynpäällisen, jossa kolme puista nappia. String-seinähyllyllä on Jensenin puiset norsut jo valmiina ja tasolla kaunis lasilyhtyni, jossa konjakinruskea nahkainen sanka. Stockmannin alesta ostamani Philipsin kauniit Fidelio-kuulokkeet* ripustan valkoisella pienellä S-koukulla String-hyllyn alareunaan roikkumaan.

Olohuoneen sisustusvärit tammi ja valkoinen - Omakotivalkoinen

Uusi Normann Copenhagen Tablo yöpöytä

Normann Copenhagenin Tablo-pöydästä* teille jo kerroinkin ja nyt paljastan mihin sen meinaan laittaa. Siitä tulee nimittäin uusi yöpöytä makuuhuoneeseen ja kuten olkkarissakin, tulee puujalkainen Tablo-pöytä valkoisen maton päälle. Pieni tuplakuplani siirtyy pois makkarista ja pöytävalaisinta en pöydälle laita laisinkaan. Tablo tulee saamaan päällensä valkoisia kukkia sisältävän pyöreän ja minimalistisen maljakon ja mahdollisesti jotain satunnaista pientä kuten iltalukemiseni.

Olen miettinyt tätä pienen puumäärän lisäämistä sisustukseen aika pitkään. Päätin joulukuun alussa että vuoden vaihtuessa ja viimeistään kevään koittaessa toteutan tämän raikkaan ja luonnollisen ideani. Olen muutenkin innostunut kasvavassa määrin kukista, kasveista, yrteistä, luonnonmukaisuudesta ja aidoista materiaaleista kuten pellavasta ja puuvillasta. Haaveilen edelleen omasta yrttipuutarhasta ja toteutan tämän ideani keittiön seinähyllyille, jotka aion helmikuussa täyttää kokonaan erilaisilla yrteillä. Tule tule aurinko ja valo, täällä jo kaivataan keväisiä kelejä ja valoisia päiviä! 🙂

Ihanaa sunnuntai-iltaa kaikille!

Tuotekuvat: Hay, Normann Copenhagen, Philips, *sisältää kaupallisen linkin


Comments are closed.