Vuoden 2013 yhteenveto – osa 10 (lokakuu)

Lokakuussa tapahtui paljon kivoja sisustusjuttuja ja koti alkoi näyttämään silti mihin olin vuoden alusta asti pyrkinytkin. Tasapainoista, rauhallista, vaalean viihtyisää ja omasta mielestäni myös kivan kotoista. <3

2Lokakuu2013.jpg

Syyskuussa aloittamani kattaus kauniiksi-rituaalini onnistunein hetki oli tämä tavallisen iltapalan nautiskelu kynttilänvalossa. Näissä kuvissa oma silmäni lepää ja muistan edelleen tämän hetken kuin eilisen. <3 Arkipäivän estetiikkaa parhaimmillaan.

7Lokakuu20131.jpg

Otin ison riskin ja maalasin mustan Hayn Hee-nojatuolini valkoiseksi. Maalaustuloksesta tuli todella onnistunut ja näin sain kätevästi korjattua virhevärivalintani. 🙂 Jouduin ottamaan itseäni viimein niskasta kiinni ja maalasin myös eteisen peiliseinän, joka olikin viimeinen greigen värinen seinä huushollissa. Isojen peilien kanniskelu ja siirtely maalausprojekteineen oli työläs ja aikataulutettukin niin tiukille, että kaduin puolivälissä hommaan ryhtymistäni. 😀 Valmistunut kauniin valkoinen seinä oli kaiken vaivan arvoinen onneksi. 🙂

1Lokakuu2013.jpg

Lokakuun paras hetki oli Lillagungan mainoskuvaukset meidän kotona. Onneksi en ehtinyt stressaamaan niitä ennakkoon kuin pari päivää, sillä kuvauslokaatiopyyntö tuli heiltä vain muutamaa päivää ennen h-hetkeä. 🙂 Kokemuksena tämä oli vailla vertaansa ja oli mielenkiintoista seurata oikean valokuvaajan työskentelyä lähietäisyydeltä. 🙂

4Lokakuu20131.jpg

Kuvausiltana juhlistimme onnistunutta päivää ja hienoa kuvamateriaalia lasillisten kera. Nämä tunnelmakuvat ovat itselleni aivan erityisen tärkeitä, sillä koti oli omalla tavallaan valmis ja edusti minulle vanhan ajan päättymistä ja uuden alkamista. Viimeinenkin greigen ripaus oli kadonnut, koti oli siivottu putipuhtaaksi, tavarat löytäneet omat paikkansa ja tunnelmakin kohdillaan. <3

5Lokakuu20131.jpg

Loppukuusta keskityin kuvailemaan yksityiskohtaisempia otoksia, sillä kalusteiden osalta ei tapahtunut pitkään minkäänlaisia muutoksia. Kukat olivat entistäkin tärkeämmässä roolissa sisustuksellisesti ja aloin ostelemaan aktiivisemmin kukkakimppujakin. 

3Lokakuu2013.jpg

Kaunis kotini! <3 <3 <3 Ainut asia mikä on muuttunut näistä kuvista, on sohvan takaseinän seinähyllyt, jotka vaihtuivat ensin Ribba-tauluhyllyihin ja eilen nappasin ne kokonaan pois ja pakkeloin ruuvienreiät. Tauluseinät ovat kauniita, mutta minun olohuoneessa se idea ei vaan toimi. 😀

6Lokakuu20131.jpg

Postailin jonkun verran säilytyspussukoista, -laatikoista ja -systeemeistä. Ensimmäistä kertaa vuosiin minulla oli kosmetiikkaa esillä noin paljon samanaikaisesti. Olen aina jemmannut purkit ja purtilot laatikoihin ja kaappeihin, koska haluan pitää tasopinnat siisteinä ja simppeleinä. Tämä oli kiva kokeilu, mutta vähensin sittemmin näkyvien purtiloiden määrää puolella. Nyt on parempi. 🙂

Mikäli silmäni pysyy auki vielä puolen yön aikaan, teen teille postauksen marraskuusta. Huomiselle on sen verran hommaa etten ehkä kerkiä kaikkea postailemaan teille mitä haluaisin, mutta nämä kuukausikoonnit haluan tänne blogiini taltioida tulevaisuutta ajatellen. 🙂 Vuosi 2013 on ollut suurien muutoksien vuosi sekä hyvässä että pahassa ja kun kello vaihtuu huomenna puolenyön aikaan lukemaan 00:00, jätän tämän vuoden totaalisesti taakseni enkä enää palaa näihin muisteloihin. 🙂 

Siispä saatan vielä yön aikana näpytellä teille jatkosarjan. 😀 

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

2 kommenttia “Vuoden 2013 yhteenveto – osa 10 (lokakuu)

    1. LadyBlue: Vuosi oli melkoista menoa sisustusrintamalla. 🙂 Ja hyvä niin, sillä tämä uusi tyyli on kaikin puolin itselleni parempi. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *