Vuoden 2013 yhteenveto – osa 9 (syyskuu)

Syyskuussa siivottiin, tuunattiin, kattailtiin ja kaunistuttiin. 🙂

1SYYSKUU2013.jpg

Sinin syksyinen siivouskampanja starttasi CASA Blogeissa ja minunlaiselle himosiivoajalle se oli kuin lottovoitto, hihii. 🙂 Tuotekampanjan kautta valikoin itselleni yhtĂ€ jos toista siivousvĂ€linettĂ€, joista kaikista loistavin tuote on ehdottomasti Sinin mattoteippiharja. Se on meillĂ€ viikottaisessa kĂ€ytössĂ€ edelleen ja ostin siihen juuri uuden teippirullan, kun vanha loppui. TĂ€llĂ€ isolla tarraharjalla putsaan koirankarvat koristetyynyistĂ€ ja usein kĂ€ytĂ€n sitĂ€ myös tytön huoneen mustavalkoiseen puuvillamattoon. Maison Bellen siivousaineita ostin ison satsin ja nyt viimeinenkin suihkepullo on kĂ€ytetty loppuun. Uusia tököttejĂ€ tarvitseekin ostaa ihan nĂ€inĂ€ pĂ€ivinĂ€. 🙂

3SYYSKUU2013.jpg

Syyskuussa tein historiani eniten DIY-projekteja. Maalasin kirppikseltĂ€ ostamani jakkarat (yht. 10kpl) mustaksi, vĂ€kersin Artekin pahvilaatikon palasesta printtitaulun, tulostelin kehyksiin aforismi-tekstejĂ€…

4SYYSKUU2013.jpg

Syksyn koittaessa pÀÀtin aloittaa kauniisti kattamisen, tarkoituksenani nauttia arkisista asioista entistĂ€kin enemmĂ€n ja tehdĂ€ jokaisesta ruokahetkestĂ€ hieman kauniimpi ja mieleenpainuvampi. TĂ€mĂ€ ihana ajatukseni on tĂ€ssĂ€ viime kuukauden aikana hiukkasen unohtunut, hupsista. 😀

5SYYSKUU2013.jpg

Olohuoneessa vaihtui jĂ€rjestys pariin otteeseen, kun yritin tuota seinĂ€hylly-viritelmÀÀni saada toimimaan paremmin ja kauniimmin muun sisustuksen kanssa. YritystĂ€ ei todellakaan puuttunut, mutta itseĂ€ni tyydyttĂ€vÀÀ lopputulosta en koskaan saanut tehtyĂ€… SeinĂ€n, hyllyjen ja tavaroiden veivaus jatkuu vielĂ€ loka-marraskuussakin. 🙂

8SYYSKUU2013.jpg

Syksyn pimenevÀt illat olivat ihania ja tunnelmavalaistuksessa oli ihana iltaisin istuksia valoisan kesÀn jÀlkeen. <3

6SYYSKUU2013.jpg

Makuuhuoneessa sain maalattua greigeksi jÀÀneet ikkunaseinĂ€t valkoisella ja koko huone valkaistui kertalaakista. Makkarin tyhjÀÀn ja tylsÀÀn takanurkan seinÀÀn kiinnitin String-hyllyn ja virittelin valkoisen DIY-lamppuni nurkkaan luomaan tunnelmaa. Muutoksia ei ole tĂ€mĂ€n jĂ€lkeen pahemmin tapahtunut makuuhuone-osastolla. 🙂

7SYYSKUU2013.jpg

KĂ€vĂ€isin hieman meikkiostoksillakin ja postailin blogiini useampia naisellisia juttuja totutun sisustussisĂ€llön lisĂ€ksi… 

2SYYSKUU2013.jpg

Jouluiset ajatukset alkoivat nĂ€kyĂ€ blogissani ja korkkasin kynttilĂ€kauden oikein huolella. 🙂 Tine K:n tuoksuvia kynttilöitĂ€ ostin Nougatista ja ihastuin niihin ikihyviksi. Tine K:n sisustustuotteet ovat suurimmalti osin liian “rouheita” ja “maalais-tanskalaisia” omaan makuuni, mutta nĂ€mĂ€ kynttilĂ€t… oih ja voih! <3 <3 Yksi on poltettu jo loppuun ja olen alkanut pihtaamaan kahta muuta jĂ€ljellĂ€ olevaa, ettĂ€ niissĂ€ olisi poltettavaa vielĂ€ lopputalveksikin. 😀 

Aikaisemmat osat löydĂ€t TÄÄLTÄ!

Nyt on enÀÀ tĂ€mĂ€ ja huominen pĂ€ivĂ€ aikaa tĂ€tĂ€ vuotta ja minulla on vielĂ€ loka-, marras- ja joulukuun koontipostaukset tekemĂ€ttĂ€. TĂ€stĂ€ johtuen seuraavat paripĂ€ivÀÀ tulevat olemaan postauksien tĂ€yteisiĂ€, sillĂ€ illemmalla ilmestyy ainakin lokakuun postaus. 🙂 Huomisillalle olen kaavaillut skoolauspostausta ja kodin juhlalookkikuvien julkaisua. MeillĂ€ on pienimuotoiset pirskeet nimittĂ€in tiedossa. 🙂 Heipat hetkeksi! 🙂

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

2 kommenttia “Vuoden 2013 yhteenveto – osa 9 (syyskuu)

  1. Syyskuussa oli mielenkiintoisia juttuja: diy ja tuotejutut (maison belle), kattauskin. Luin vanhoja kirjoituksiasi ja innostuin jÀrjestelyjutuista. Millainen wc ja kylppÀri sulla on?

    1. Lina: Syyskuussa olin kyllĂ€ luovuuteni huipulla ja toivon ettĂ€ ensi vuonna jatkan siitĂ€ mihin syyskuun lopulla jĂ€in. 🙂 MInulla on monen monta diy-ideaa mitĂ€ haluan toteuttaa ensi vuoden aikana. :)<br />
      <br />
      JÀrjestelyjuttuja on muuten tulossa vino pino heti vuodenvaihteen jÀlkeen, sillÀ kevÀinen tavarainvetaario-perinteeni ja erÀs tavaraan liittyvÀ haaste alkaa. Wc-kylppÀri-sauna on meillÀ hyvin perinteinen, harmaa laattalattia ja valkoiset seinÀkaakelit. Kokoa onneksi löytyy ihan reippaasti 80m2 kokoisen kerrostalokolmion kylpyhuoneeksi. Mutta tosi tylsÀ ja pliisu se on vielÀ toistaiseksi. Juhannukseen mennessÀ kylppÀrissÀ tehdÀÀn pieni facelift, eli puinen paneelikatto maalataan valkoiseksi ja valaistus vedetÀÀn uusiksi. Nyt siellÀ on niin surkea oranssinvivahteinen valo, ettei sieltÀ saa edes lisÀlampulla kunnollisia valokuvia otettua.

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *