Normann Copenhagen Tablo

Tablo-pöytä saapui tänään kotiin! ♥ Makuuhuoneeseen sen ostin, mutta sinnepäs se ei sitten sopinutkaan niin hyvin kuin oletin. Nahkainen sänky on niin massiivinen, että siro pyöreä pöytä näytti aivan pikkiriikkiseltä sen vieressä, paljon pienemmältä kuin samaa kokoluokkaa oleva Hay Tray-pöytä. Höh sentään. 

IMG_1228.jpg

Tabloa en kuitenkaan takaisin kauppaan palauta, sillä se on aivan I-H-A-N-A! <3 Olohuonetta muokkailinkin sopivammaksi, jotta Tablolle sain järjestymään sopivan kolosen kotoa. 🙂 Otin sohvan takaa seinähyllyt pois, pakkeloin ruuvinreiät, raivasin vähän pientä rompetta vähemmälle ja voila! Tablo sai oikein sopivan paikan ja se on itseasissa älyttömän kiva ja kätevä tuossa sohvan vieressä. 🙂

IMG_1226.jpg

Pallovalot pääsevät kevään tullen säilöön, mutta siihen asti haluan nautiskella niiden luomasta tunnelmasta. Normann Copenhagenin Lighthouse-lyhty on seikkaillut talviajan olohuoneen ja eteisen väliä, riippuen olenko polttanut sen sisällä kynttilöitä vai valosarjoja. Nyt kokeilin vaihteeksi rakentaa valopallosarjasta lumilyhtymäisen rakennelman talon sisään. 🙂

IMG_1220.jpg

Kanto-telinekin palvelee minua tuossa sohvan vieressä sopivasti. Nyt alkaakin olla olohuoneen toiminnot kunnossa – laskutasoa on riittävästi, epäsuoraa tunnelmavalaistusta sohvan vieressä ja jos mieleni tekee lukea lehtiä, on Kantokin käden ulottuvilla. 🙂

Eilen oli niin siistiä ja oli ihana mennä nukkumaan kun tiesi että aamulla ei tarvitse pomppia tavaroiden yli eikä raivata pöydälle tilaa aamupalaa varten. Toista on taas nyt. 😀 Olohuone on täynnä leluja ja koska eilisen aktiivisuustaso hävisi jonnekin, en jaksanut nyt alkaa siivoilemaan enkä keräilemään hujan hajan lojuvia tavaroita. Rajasin kuvakulman tarkoituksella tuohon sohvannurkkaan, laiska mikä laiska, hihii. 😀

Makkarista yritän ehtiä postailemaan huomenna, kun tämän päiväinen ideani menikin ihan plörinäksi. Huomiseen siis! <3

29 kommenttia “Normann Copenhagen Tablo

  1. Sirpa: hayn uusi tuoli on nyt kylpyhuonesyvennyksen ja tytön huoneen välisellä pienellä seinustalla. Samassa kohtaa missä aikoinaan oli myös Louis Ghost tuoli. Oli vähän harmi ettei Tablo ollutkaan kiva sängyn vieressä, mutta onneksi se on olohuoneessa aikas hyvä. 🙂

 1. Ihana Tablo! &hearts; Sopii tuohon paikalleen todella hyvin, on kuin tehty siihen. <br />
  <br />
  Itseäni kiinnostaisi nähdä, minkänäköinen ja kokoinen pöytä on suuren sängyn vieressä. Olisko mahdoton ajatus että kuvaisit pöydän sängyn vieressä, vaikka et sitä siihen laitakaan? <br />
  <br />
  Sohvan taakse seinälle stringejä… 😉 Meillä on lähes samanlainen valkoinen nahkasohva kuin sinulla ja laitettiin sohvan taakse seinälle kaksi pocketia vierekkäin ja tuli ihanan näköinen. Se on kuin vaihtuva taulu, kun hyllyille vaihtelee piensisustusesineitä… En tietysti tiedä, minkä kokoinen seinä sinulla on, joten eihän sitä voi verrata yks yhteen. Tää oli vaan tämmönen heitto.. 😉

  1. SatuS: Tablo löysi kyllä mainion paikan. :)<br />
   <br />
   Sohvan takana oleva seinä on melko massiivinen, leveyttä reilut 4 metriä ja korkeutta 285cm. Kahdella pocket-kokoisella stringillä ei varmaan ehkä ihan pärjää. Kolme saattaisi olla jo aika passeli. Minulla on itseasiassa tuohon sohvaseinälle yksi idea joka muhii mielessä. Saa nähdä mitä siitä tulee. 😀

  2. Joo ei riitä minunkaan mielestä kaksi pocketia noin leveälle seinälle. Mielenkiinnolla odotan uutta ideaasi sohvaseinälle. 🙂

  3. SatuS: Pocket on niin siro että niitä olisi pitänyt olla vähintään kolme vierekkäin. Ja koska telkkariseinällä on jo yksi pocket, en halua samalla hyllyllä jatkaa toiselle puolelle olkkaria. Sohvaseinälle on tulossa kolme kehystä seinälle kiinnitettynä, tästä ehdinkin jo postailemaan. 🙂

  1. Ränderna: Ne eivät kiillä vaan ovat pohjamaalia, jotka jätin teippien avulla näkyviin kun maalasin päälle tunto hienolla. 🙂 Tykkään tosi paljon tuosta kuvioinnista enkä ole ajatellut sitä maalata jemmaan vielä ainakaan hetkeen. 🙂

 2. Samaa mieltä raidoista, kuin Ränderna. Tein meille yhden seinän pelkällä valkoisella Tunto-hienolla (harjasin kuvioita sikin sokin) ja kyllä struktuuri tulee siitäkin todella kauniisti esiin. Varsinkin kun on kohdevalaisin seinän vieressä tasolla päällä.

  1. Minna-Astrid: Itse tykkään raitakuvioinnista tosi paljon ja ainakaan toistaiseksi en ole maalaamassa niitä piiloon. 🙂 valaistuksella saa strukturipinnan kauniisti esiin. &hearts; &hearts;

 3. Älä nyt tabloa pilaa nuin isokokoisella hässäkällä. Kaunis muoto kärsii. Mulla isompi tablo ja pehmeämmät muodot sopii paremmin.

 4. Hei,<br />
  sinun koti on niin kaunis. Ihania kalusteita ja sisustusjuttuja. Uteliaisuus heräsi, että minkä tuon pöydän halkaisija on? Tuollaiselle voisi löytyä paikka myös meidän uudessa talossa.

  1. Pauliina: Kiitos kivasta kommentistasi! &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Pöydän halkaisija on 50cm ja korkeus 42cm.

 5. Kaunis uusi pöytä 🙂 Jotenkin tuntuu, että aikaisemmin karsit tavaraa, ja nyt kaikkea on taas alkanut kertyä lisää? &quot;Muutama iso esine&quot; on muuttunut &quot;koko joukoksi pikkujuttuja&quot;. <br />
  Värimaailma on hyvin hillitty, joten sekalaista oloa tuosta ei synny. Ehkä itse pidin enemmän siitä sisustuksestasi, jossa oli vähemmän huonekaluja ja esineitä yleensä. Mutta ehkä tämä tyylisi tässä kasvaa ja kehittyy, jännityksellä jään seuraamaan miten varsinkin olohuone tässä kevään aikana muotoutuu :-)<br />
  Monesti sisustusjutuissa huomaa että omaa silmää tökkivä esine aiheuttaa tökintää myös toisen huushollissa…esim tuo kanto-teline ei ole minun makuuni, enkä ottaisi sitä omaan kotiini. Sinun kotiisi se sopii, ja silti se kuitenkin tökkää minua kuvissa silmään…Näin sitä luo mielipidettä oman makunsa pohjalta toisen kodista vähän tahtomattaan 🙂 Mahtoiko tästä ymmärtää ajatustani? 🙂

  1. Krisse: MInulla on itseasiassa lista kaikesta omistamastani ja kappalemäärä on pudonnut tasaiseen tahtiin viimeisen vuoden. 🙂 Ja itse olen taas erimieltä tuosta että isot tavarat korvaantuvat pienillä, minusta se on juuri päinvastoin. <br />
   <br />
   Ymmärrän täysin mitä tarkoitat tuolla tökkimisellä. Itse olen jonkin verran onnistunut tässä vuosien varrella avartamaan omaa ajatusmaailmaani sisustuksen suhteen (kiitos mm tammikammoni kohtaamisen :D) ja minulla ei ole aikoihin ollut tuota tökkimisen tunnetta. Olen itseasiassa huomannut että moni sellainen tavara josta en ole itse niin tykännyt, onkin alkanut näyttämään kivalta ja mielenkiintoiselta esineeltä toisten kotona. Esimerkkinä vaikka yksi Pentikin krumeluurinen ja massiivinen antiikkituoli jossa kukertavan värikäs raitakangasverhoilu. Se on itselleni aikamoinen kammotus, mutta olen ihastellut sitä nyt kahdessa kodissa joissa se näyttää kauniilta ja on edukseen. Kodit ovat hyvin hillittyjä ja valkoisia molemmat ja tuoli on suorastaan häikäisevä ilmestys, eikä siis lainkaan pahalla tavalla. 🙂 Se mikä itselle ei sovi, saattaa sopia toiselle todella kauniisti, kun muistaa heittää inhokkiajatukset romukoppaan. 😀 Ei aina helppoa, kertoo nimimerkki vihaan tammiparkettia ja puulajeja. 😀

 6. Minun mielestä pöytä sopii tuohon mainiosti. Isoa sohvaa vasten näyttää todella sirolta ja kauniilta.

  1. Katju: Pöytä sopii minusta tosi kauniisti sohvan viereen. &hearts; &hearts; &hearts; Ja pehmentää hiukkasen suoralinjaista ja koristeetonta sisustusta. 🙂

 7. Välillä kyllä ihan huvittaa lukea näitä kommentteja kun ihmiset tivaavat, mihin olet milloinkin minkäkin tavaran myynyt/vienyt/siirtänyt. Tylsää sekin olisi, jos ilmoittaisit täällä ihan joka kerta kun olet siirtänyt jonkun tavaran pois sieltä, missä se viimeksi oli. 😀 No, joka tapauksessa tykkään kovasti sun postauksista, kauniista kodistasi (vaikka onkin tyyliltään ihan erilainen kuin omani) ja siitä, että postailet tosi usein. Joka päivä on jotakin uutta ja lähes päivittäin käyn täällä kurkkimassa, kommentteja olen tosin tainnut jättää vain muutamia. Jatka samaan malliin ja nauti jatkossakin siitä, mikä saa sinut iloiseksi. &hearts; On vain ilo seurata loppumatonta innostustasi ja toimeliaisuuttasi! 🙂

  1. Niina: Joskus kun yhteen postaukseen tulee useita kyselyitä niin onhan se hassua. 🙂 meillä moni tavara liikkuu usein paikasta toiseen ihan jo senkin vuoksi että minulla on paljon käyttöesineitä myös sisustusmielessä esillä. Ja tytölläkin on näppinsä pelissä, sillä hän tykkää siirrellä jakkaroita ja pouf-rahia mielensä mukaan. :D<br />
   <br />
   JOkaiselle päivälle olisi paljon enemmänkin kirjoiteltavaa, mutta aika ei riitä. Eilenkin ehdin koneelle vasta iltamyöhällä enkä jaksanut enää siihen aikaan tehdä sellaista isompaa postausta mitä alunperin ajattelin. Joka päivä kuitenkin pyrin jotakin kirjoittamaan, on kiva lukea myöhemmin mitä kaikkea on kulloinkin mielessä liikkunut, hihiii. :D<br />
   <br />
   Kiitos kivasta kommentistasi ja ihanaa sunnuntai-iltaa! &hearts; &hearts; &hearts;

 8. Pöytä on tosi nätti, mutta olen taipuvainen olemaan samaa mieltä kuin Iita, että ehkä siihen päälle sopisi joku pienempi juttu…? 🙂

  1. Maarit: Olette oikeassa ja talolyhty siirtyikin jo Bestå-tasolle valopalloineen. Tablon päällä on nyt pari kynttilänjalkaa, lehti ja kahvikupponen. Kuppi ja lehti ei tosin jää siihen, tai ainakin toivon että vien ne takaisin paikoilleen. 😀 😀

 9. hei! olen miettinyt tän pöydä ostoa mutta isommassa koossa. onko helposti kaatuva,keikkaako siis helposti jo lapsi vaikka nousee tätä vasten?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *