Makuuhuonepostaus

Makuuhuoneesta on toivottu omaa postausta ja lisäksi Satu esitti eilen toiveen että kuvaisin uuden Tablo-pöydän yöpöytänä, vaikken sitä makkariini nyt sitten sijoitakaan. Säilytystilasta ja säilytyksestä yleensäkin teen oman postauksensa viikonlopun aikana. 🙂

iIMG_1232.jpg

Tablo on muodoltaan todella kaunis, mutta minusta sen pyöreä muoto riitelee hieman tuon kantikkaan sängynrungon kanssa. Pöytä näyttää paljon pienemmältä kuin Hayn neliskanttinen tarjotinpöytä, vaikka kokoeroa ei niillä juurikaan ole. Ei tämä pahalta näytä suinkaan, mutta itse en ole tyytyväinen tähän kombinaatioon – Hay Tray on parempi yöpöytänä kuin Tablo. 🙂

iIMG_1236.jpg

iIMG_1239.jpg

iIMG_1234.jpg

iIMG_1233.jpg

Makuuhuoneessa ei ole tapahtunut oikein mitään sitten viime postauksen. Samat lakanat, samat tavarat ja kalusteetkin tätä Tablo-testausta lukuunottamatta samoilla paikoillaan. 🙂 Olen tosi tyytyväinen makuuhuoneen sisustukseen ja siellä vallitsee juuri sellainen tunnelma kuin makuuhuoneelta olen kaivannutkin – rauhallisuus ja keveys. <3

Illalla postailen teille yhdestä tauluideasta, jota olen miettinyt nelisen viikkoa. Kiitos olohuoneeseen eksyneen Tablon, on aika alkaa tuumasta toimeen tuon ideani kanssa. 🙂

Ihanaa perjantaita kaikille! <3

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

16 kommenttia “Makuuhuonepostaus

 1. Pöytä sopii tuohon kuin nakutettu, mutta valaisin sitten taas ei. Pitäisi olla suoraan seinästä tuleva lamppu. TAI tuo valaisin vasempaan kulmaan, sängyn ja seinän väliin ahdettuna?

  1. Gee: Valaisin ja Tablo eivät ole ihan paras yhdistelmä. 🙂 hayn tarjotinpöytä ja valaisin taas onneksi ovat ihanat yhdessä ja näin on tarkoituskin. Tablo siirtyi kuvien ottamisen jälkeen takaisin olohuoneeseen ja hay Tray makkariin. 🙂

 2. Kiitos Tablon kuvaamisesta makuuhuoneessa. 🙂 Antoi lisää perspektiiviä pöydän koosta. Minusta tuo pöytä on ihana molemmissa kokeilemissasi paikoissa kodissasi ja sopii mielestäni melkein mihin vaan, makuuhuoneeseenkin. 😀

  1. satuS: Ole hyvä. 🙂 tablo on kaunis ja monikäyttöinen, eikä se kovin paha ole tuossa sängyn vieressä mutta minusta Hayn Tray on parempi. Sängyn pääty ja muhkea petaus tekee Tablosta jotenkin mitättömän näköisen mitä se ei kuitenkaan oikeasti ole. tablo kaipaa ehkä enemmän tilaa ympärilleen jotta se pääsee kunnolla esiin. Sängyn vieressä se hukkuu taustaansa ja korostaa liikaa sängyn korkeutta. 🙂

 3. Minustakin pöytä sopii tuohon ihan loistavasti, valkoinen matto tuo hyvin esiin kauniit puiset jalat. Mutta jos itsellä tökkii niin eipä sille mitään mahda. 🙂 <br />
  Kuvistasi heräsin muuten huomaamaan, että jalkojen valkoinen osuus hukkuu aikalailla pöytälevyn alle. En jotenkin ole tajunnut sitä, kun nettikaupoissa kuvat ovat tietenkin suoraan sivuilta. Tästä huomaa juuri sen, että vaikka nettikaupat ovat usein pelastus voi tulla myös yllätyksiä. Tai ehkä tämä oli yllätys vain minulle, en ole Tabloa koskaan päässyt livenä ihastelemaan. 🙂 Juuri tuo jalan maalaus on minun silmääni ollut kuvissa mielenkiintoinen ja kaunis. Kauempaa katsottuna varmaan erottuu vähän paremmin.

  1. Jessica: Tuo pöytä on ihan nätti sängyn vieressä, mutta ei niin kaunis kuin ajattelin. 🙂 Mittasuhteet ovat hieman hassut ja hayn tray-pöytä on minusta kivempi. :)<br />
   <br />
   Sitä valkoista jalkojen yläosaa ei tosiaan näe edes istuessa. jos istuu lattialla niin sitten sen huomaa, mutta muuten se on näkymätön. :D<br />
   <br />
   jalat ovat puuta ja niissä näkyy kauniisti puunsyyt. &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; Tykkään tosi paljon pöydästä kokonaisuutena, jämäkkää valkoista ja pehmeää puuta. &hearts;

 4. Minusta pöytä sopii makuuhuoneeseen loistavasti! Etkö itsekin ollut alunperin sitä mieltä että haluat tammiset jalat nimenomeen valkoiselle matolle, josta ne pääsee paremmin oikeuksiinsa kuin tammiparketilta? Minusta tuo sopii paljon paremmin tuohon kuin olohuoneseen. Pöytä on kyllä mielettömän kaunis, loistava ostos 🙂

  1. Sirpa: Tämä oli aikomukseni. 🙂 Minusta tammi ja puulajikkeet muutenkin tulevat kauneiten esille valkoiselta alustalta, eli omassa tapauksessani valkoiselta matolta. &hearts; &hearts; &hearts; Mutta eipä ollut tammijalat tammiparketillaakaan yhtään niin karmivat kuin luulin. 😀 Pöytä on todella ihana, tykkään tosi paljon jalkojen puunsyistä ja siitä miten ne yhdistyvät valkoiseen kansilevyyn.&hearts; &hearts;

 5. Kaunis pöytä. Sänky on niin massiivinen, että ehkä siksi sirompi Hay sopii viereen paremmin. Tosin ei Tablokaan huono tuossa mielestäni ole ja niin kuin joku tuossa edellä mainitsikin niin valkoinen matto tuo jalat kauniisti esiin. Jalkoihin ei käsittääkseni ole maalattu valkoista vaan pöydän muovilevy tavallaan jatkuu jalkojen kohdista alaspäin ja jalat kiinnitetään siihen. Korjaa Miia jos olen väärässä, siitä on aikaa kun olen pöydän livenä nähnyt 🙂

  1. Hani: Olen samaa mieltä. 🙂 Pöytä vaikuttaa myös liian matalalta vaikka on yhtä korkea kuin Traykin. Ei ole Tablo tuossa makkarissa huono, mutta Hayn Tray on minusta niin paljon parempi, että Tablo saa olohuoneessa asustella nyt sitten jatkossa. Eikä haittaa yhtään, on nimittäin niin nätti laskutaso sohvan viereen. &hearts;<br />
   <br />
   Pöydän muovilevyssä on tosiaan pohjassa sellaiset ulokkeet joihin puujalat ruuvataan kiinni. Se valkoinen tyvi on siis kansilevyä, eli jalkaa. 🙂

  2. Jessica: Hani on ihan oikeassa, eli se valkoinen osa jalkojen tyvessä on kansilevyä, josta tulee sellaiset ulokkeet. Puujalat ruuvataan kiinni valkoisiin ulokkeisiin ja niiden sauma on se leikkauskohta mikä erottaa kannen ja puujalat. 🙂

 6. Sinulla on niin kaunis petaus vuoteessasi, mutta voisitko neuvoa minulle kauniin päiväpeiton. Tarvitsisin valkoisen, ylelliseltä näyttävän, mutta rahaa ei ole silkkiseen. Max-hinta on noin 150 euroa. Olisin kiitollinen, jos voisit vinkata mistä löytyisi sellainen parisänkyyn.

  1. anonyymi: Itselläni on päiväpeiton virkaa tekemässä tuplapeitto ja pellavapussilakana siinä päällä. Tämä on ollut tosi kätevä ja kaunis keino saada petauksesta nätti ja helppohoitoinen. Tuplakokoisen pussilakanan voi pistää pesuun jos se likaantuu, päiväpeiton pesu on yleensä kokonsa ja painonsa vuoksi kotikoneella mahdotonta. :)<br />
   <br />
   Luhdalla ja Finlaysonilla on yksinkertaisen kauniita päiväpeittoja joita kannattaa tiirailla. Mutta jos idea tuplatäkistä pussilakanan kanssa on kiva, niin edullisesti saisi vaihdeltua päiväpeiton ilmettä. 🙂 Ei tartte kuin ostaa uusi pussilakana niin saa uudenlaisen petauksen ja &quot;päiväpeiton&quot;. 🙂

  2. Kiitos vastauksestasi! Enpä ole tullut ajatelleeksi, että tuo tuplatäkin ja pussilakanan yhdistelmä on mitä mainioin ja kätevin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *