Skarpisti kolme kehystä

Sain ratkaistua hyllyttömän ja pliisun näköisen olkkariseinän dilemman. 🙂 Sohvan yläpuolelle tulee nimittäin kolme 50x70cm kokoista paksua valkoista valokuvakehystä suoraan seinään kiinnitettynä. 🙂

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202014-01-03%20koht

Olen tykästynyt Ylva Skarpin teoksiin ja nämä uusimmat työt ovat minusta kauniita. Oikean puolimmaista Think Twice-julistetta olen tässä harkinnut seinälleni, mutta taidan toistaiseksi tyytyä pelkkiin tekstiprintteihin selkeyden vuoksi. Niitä minulle on jo kertynytkin kolmen kappaleen verran. 🙂 

kol603012014.jpg

Symmetrian ystävänä itselleni on tärkeää että kokonaisuus on balanssissa ja tämä kehysratkaisuni hipoo mitoiltaan täydellisyyttä. Sohva on nimittäin 250cm leveä ja saan jaksotettua kolme 50cm kehystä tasaisesti 50cm väleillä sohvan yläpuolelle. <3

kol303012014.jpg

Ylva-lempparini on ehdottomasti hentoinen Silence-printti, joka onkin valmiiksi kehystettynä syvään valkoiseen kehykseen, jollaiset sohvaseinälle haluankin. Sokokselta tilasin kaksi samanlaista valkoista kehystä* lisää, joista toiseen tulee minun 50x70cm kokoinen Creativityni. Kolmanteen kehykseen minulla ei ole vielä oikean kokoista täytettä, koska minun Curiosity on 40x60cm eli liian pieni. Pähkäilenkin nyt ostaisinko tyhjään kehykseen lisää Ylva Skarppia yhteneväisyyden vuoksi, vai tuunaisinko itse valkoisesta kartongista oman printtiversioni… 😀

kol03012014.jpg

kol503012014.jpg

Tässä ihastelemani Think Twice lähikuvassa. Se on niin kaunis. <3 <3 <3

Sokoksen kehyspaketti saapuneen ensi viikolla, joten puuttuvan julisteen etsimisellä ei ole onneksi kiire. Kunhan parin viikon sisään keksisin jotakin, niin saisin ideani finalisoitua helmikuisiin synttärikemuihini mennessä. 🙂

Ihanaa illan jatkoa kaikille! <3

(Kuvalainaukset: Ylva Skarp. Postaus sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä)

10 kommenttia “Skarpisti kolme kehystä

 1. Kauniita tauluja ja suoraan seinälle laitettuna antavat minustakin selkeän ja rauhallisen yleisilmeen. 🙂 Jäin miettimään tuota 50 sentin väliä taulujen kesken, joka äkkiseltään ajateltuna tuntuu aika pitkältä, mutta kiva nähdä miltä näyttää sitten oikeasti seinällä. Useinhan se on niin, että kokeilemalla vaan näkee mikä toimii. 🙂

  1. Jessica: Taulujen paksuus tekee niistä massiivisemman näköiset kuin mitä mittojen perusteella voisi uskoa. Omassa ajatuksessani ja tuossa tota yhtä kehystä seinälle mallaillessani veikkaan että 50cm väli on aika hyvä. Ainakin toivon näin, koska kun ne kerran seinälle laitan niin siinä saavat kyllä sitten pysyä. 😀

  1. hmm: Kehys on paksu joka tekee massiivisemman näköiseksi. Syvyyttä kun niillä on pari senttiä, niin isompi väli on minusta ainakin ajatuksena parempi. Tahdon sommitella kehykset sopimaan sohvan kanssa, joten toivottavasti ideani toimii myös käytännössä. 😀

 2. Kauniita nuo printit ja hyvä idea laittaa taulut sohvan yläpuolelle, käyvät siihen varmasti hyvin:)!!! Ainut, mikä itseäni mietityttää ideassasi on nuo 50 cm tauluvälit; kuulostaa aika isoilta väleiltä. Mutta kokeilemallahan se selviää, miltä todellisuudessa näyttää:)

  1. Viivi: Tuossa ylempänä jo vastasinkin että koska kehykset ovat paksuja, niin ne myös vaikuttavat kokoaan suuremmalta. Itse uskon että 50cm väli on hyvä. ja haluan että kehykset ovat ryhmiteltynä sohvan kanssa sopivaksi, joten siksikin 50cm jako on omassa päässäni passeli. 🙂 Saa nähdä onko tämä ideani käytännössä yhtä toimiva kuin ajatuksissani. 😀

 3. Olen samaa mieltä kuin edellä kommentoineet. Jos kehysten leveys on 50cm, sama 50 senttiä taulujen välissä tekee siitä aika tasapaksun asetelman.

  1. susu: Tasapaksua haenkin. 🙂 Selaista hyvin simppeliä ja tasaista ryhmitelmää kehysten ja sohvan kesken. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *