Himlan laskosverho eteisen ikkunassa

Eteisen ikkuna on ollut verhotta puolisen vuotta, mutta verhoton aikakausi on nyt viimein ohi. 🙂 Vatvoin pitkÀÀn sekĂ€ materiaalin ettĂ€ verhonmallin kanssa ja pÀÀdyin lopulta ostamaan Himlan puolipellavaisen Ebba-laskosverhon*. 

pic04012014.jpg

Yritin tÀssÀ iltasella somistella eteistÀ hieman kodikaammaksi, kun se on pitkÀÀn ollut joko tyhjillÀÀn tai tÀynnÀ varastoon / kiertoon matkaavia tavaroita. Ikkunan alle haaveilen Artekin valkoisesta pitkÀstÀ rililÀpenkistÀ. Penkki peittÀisi patteria sopivasti mutta pÀÀstÀisi silti pakkaskeleillÀ lÀmmön virtaamaan kunnolla huoneeseen. Talvitakkeja roikotan tÀllÀ hetkellÀ ikkunaa vastapÀÀtÀ olevalla seinÀllÀ Hayn Loop-naulakossa ja Muuton Dotseihin ripustelin vÀrisÀvyihin sopivia juttuja. 

Himla%20Ebba.jpg

TĂ€llĂ€inen kaunis ja yksinkertainen Himlan Ebba-verho* roikkuukin nyt ikkunassa ja tykkÀÀn siitĂ€ todella paljon. Se on sopivan paksua materiaalia, joka pÀÀstÀÀ auringon valoa lĂ€vitseen, mutta toimii samanaikaisesti hyvĂ€nĂ€ nĂ€kösuojana. Materiaali on 55% pellavaa ja 45% puuvillaa, joka tekee verhosta kauniisti laskeutuvan. <3 Omani on kooltaan 120x180cm joka istuu kuin nakutettu tuonne eteisen ikkunaseinĂ€lle joka on 121,5cm leveĂ€. 🙂

pic104012014.jpg

Tamminen vĂ€riripaus löytyy eteisestĂ€kin – kevÀÀllĂ€ ostamani Dots-ripustin nimittĂ€in. <3 <3 Eteinen, keittiö ja olohuone ovat yhtĂ€ suurta ja avointa tilaa ja sain beigen vĂ€risillÀ trensseillĂ€ jatkettua yhtenĂ€istĂ€ vĂ€rimaailmaa ulko-ovelle asti. 🙂

Ihanaa lauantai-illan huumaa kaikille! 🙂

(Postaus sisÀltÀÀ mainoslinkkejÀ, mainoslinkit merkitty *-merkillÀ)

41 kommenttia “Himlan laskosverho eteisen ikkunassa

 1. Voisit tehdÀ viikoittain jonkun haasteen; wc:n siivous, pakastimen sulatus jÀrjestely, eteisen siivous jne. Ja mitÀ kaikkea sieltÀ löytyy poistettavaksi? Miten ne voisi jÀrjestÀÀ paremmin?

  1. Lina: TĂ€stĂ€ aiheesta on tulossa paljon juttua kevÀÀn aikana. 🙂 Kiitos ideasta pakastimen ja wc:n suhteen, niistĂ€ en olisi varmaankaan tehnyt postausta muuten. 🙂

 2. Voisit tehdÀ viikoittain jonkun haasteen; wc:n siivous, pakastimen sulatus jÀrjestely, eteisen siivous jne. Ja mitÀ kaikkea sieltÀ löytyy poistettavaksi? Miten ne voisi jÀrjestÀÀ paremmin?

 3. Ihana nurkkaus:) verho tekee siitÀ todella kotoisan oloisen ja tuoli sopii mielestÀni tuolle paikalle tosi hyvin. Ainoa asia johon en oikein saa otetta ovat nuo dotsit silloin kun niissÀ roikkuu jotakin. Mun mielestÀ ne ovat kauniit seinÀllÀ ihan yksikseen &quot;tilateoksena:)&quot;

  1. Sissi: Verho on tosi kiva tuolla eteisessÀ ja mukava katsella joskus muutakin kuin tÀyspitkiÀ sivuverhoja. :)<br />
   <br />
   Dotsit toimii nĂ€yttĂ€vĂ€nĂ€ sisustuselementtinĂ€ tyhjĂ€nĂ€, mutta niitĂ€ pitĂ€isi olla enemmĂ€n jotta sen idea olisi selkeĂ€. Minusta tuo sienĂ€ on ihan hauska ja kivaa vaihtelua siinĂ€kin, ettei kaikki ole aina niin sliipattua ja avaraa. 😀

 4. Noi dotsit kivat,mutta takit niissĂ€ hassun nĂ€köiset.Liian asetellut ja tököttÀÀ oudosti.(toki laitat niihin mitĂ€ haluat!)NĂ€timmĂ€ltĂ€ nĂ€yttĂ€isi,kun olisi laukkuja,huiveja yms.&quot;laskeutuvampaa&quot;…

  1. sissi: Tytön takissa on aikuisten henkari ja siinĂ€ hihat tököttÀÀkin hassusti. 😀 Minulla ei ole oikein laukkuja eikĂ€ huiveja ripusteltavaksi koska pĂ€rjÀÀn kahdella laukulla ja kahdella huivilla. :/

  2. Joku muukin nĂ€köjÀÀn kommentoi Sissi-nimellĂ€…MĂ€ kommentoin aina samalla sp-osoitteella, ihan vaan selvyyden vuoksi:)

  3. Sissi: MinĂ€ en nĂ€e sĂ€hköpostiosoitteita ollenkaan, ainoastaan nimimerkin ja mahdollisen url-linkityksen kuten sinulla onkin. 🙂 Tunnistan sinut kirjoitutyylistĂ€si, joten useimmiten tiedĂ€n koska kyse on sinusta ja koska &quot;SissistĂ€&quot;. 😀

  1. Jenni: NĂ€in on. 🙂 Kaikessa liika on liikaa mutta se liika on usein katsojan silmĂ€ssĂ€. Minusta tuo seinusta on hauskan erilainen, tykkÀÀn kun jokainen nurkka ei ole ihan niin sliipattua. 🙂

   1. TÀytyy myöntÀÀ, ettÀ usein se on ollu mies joka on vedon voittanut :). HÀviÀjÀ ostaa viinipullon viikonlopuksi.

   2. Anna: Kumpi voitti tĂ€llĂ€ viikolla??? 😀 Uusia juttuja oli tĂ€lle viikolle aika vĂ€hĂ€n, taisi olla Himlan verho ainut mistĂ€ postasin… Ai niin, katsos kun itsekin jo unohdan. 😀 Sagaformin myllystĂ€ postasin tĂ€nÀÀn pĂ€ivĂ€llĂ€, se on uusi vaikka hainkin sen postista jo muistaakseni viime pe. Samaan syssyyn tuli loputkin Stockmannin aleostokseni, tuparilahjaa, trikoopaitaa, leikkulauta… Ja kaksi valkoista ruusukimppua ostin tĂ€nÀÀn ruokakaupasta, ne lasketaan kai myös? Koska Sokokselta tilaamani kehykset ovat kadonneet postissa, saapuu ne vasta (toivottavasti) ensi viikolla. <br />
    <br />
    Ensi viikolla kannattaakin veikkailla ostossaldoksi kolmea, eli kaksi kehystÀ ja yksi printtijuliste. Mutta voi olla kehykset ei löydy ja siksi eivÀt ensi viikolla saavu perille. Arvuutteletteko te muuten ostohetken mukaan vai postauksien mukaan?

 5. Pakko yhtyÀ edellisiin. Tuo dots-seinÀ on ihan kammottava. Sekainen ja epÀsiisti. Takit eivÀt sovi niihin lainkaan. Miten olisi esim. Umbran Sticks -naulakko? Vaikka sisustuslehdissÀ on dotseja, niin ei ihan kaikkea tarvitse omaan kotiin ÀngetÀ.

  1. satu: Olen erimieltĂ€. kammottavaa, sekaista tai epĂ€siistiĂ€ siitĂ€ ei saa tekemĂ€llĂ€kÀÀn, vaikka se ei olekaan perinteinen &quot;kaikki kauniisti rivissĂ€&quot;-asetelma. 🙂 Umbran sticks on kiva, mutta ei tarpeeksi kiva omaan makuuni. Luen todella vĂ€hĂ€n lehtiĂ€ ja suomalaisia sisustuslehtiĂ€ en lue ollenkaan, joten en osaa sanoa mitĂ€ tuotteita niissĂ€ milloinkin esitellÀÀn. EikĂ€ sillĂ€ olisi minulle mitÀÀn merkitystĂ€kÀÀn, koska ostan omaan kotiini sellaisia juttuja mistĂ€ pidĂ€n, muodikkaita tai ei. 🙂

   1. Gina: MitĂ€ raivokasta siinĂ€ on jos tykkÀÀn omasta kodistani ja itse laittamastani eteisestĂ€? 🙂 Jos en tykkĂ€isi siitĂ€ niin miksi ihmeessĂ€ olisin laittanut sen niinkuin laitoin? Dotsit on tavaroineen roikkuneet eteisessĂ€ jo hyvinkin pitkÀÀn (kevÀÀstĂ€ saakka), ei ole syytĂ€ sitĂ€ muuttaa pitkiin aikoihin, siinĂ€ olet ihan oikeassa.

   2. Niin, miksi ihmeessÀ sitten muutat itse laittamiasi juttuja niin usein, jos niistÀ kerran pidÀt? Aika hÀilyvÀinen olet noin niinkuin verrattuna normisirpaan.

   3. gina: Puhutaanko tÀssÀ nyt eteisestÀ vai yleisesti?? EteisessÀ Dotsit on olleet vajaan vuoden, uusi Himlan ikkunaverho on jÀrjestyksessÀÀn kolmas sitten vuoden 2006. Olen varmasti tosi hÀilyvÀinen kaikin puolin, mutta en vertaile itseÀni keneenkÀÀn enkÀ tiedÀ millainen on normisirpa.

 6. En halua olla ilkeÀ,mutta minÀkin yhdyn edellisiin.EpÀsiistiltÀ nÀyttÀÀ minustakin.

  1. sasu: MinĂ€ tykkÀÀn siitĂ€ just tuollaisena. 🙂 On varmasti epĂ€siistiĂ€ monen silmÀÀn, mutta minusta se on tosi kiva.

 7. Hei. Minusta tuossa tilassa ei ole mitÀÀn epĂ€siistiĂ€ tai sekaista, pĂ€invastoin. 🙂

  1. Sohvi: Kiitos! &hearts; &hearts; &hearts; TĂ€ssĂ€ alkoi kaipaankin jo taustatukea pikkuhiljaa, hihii. 😀

 8. ei pahalla,mutta tosi sotkuisen nÀköinen tuo sun eteinen takkeineen ja liinoineen. ihmettelen kovasti,kun olet niin tarkka ja minimalisti. kotisi on muuten siisti ja tavarat kauniisti paikoillaan.

  1. m: Olen tarkka kyllĂ€, mutta opettelen siitĂ€ pois. 😀 Muutama kohta saa kotona olla runsaammin laitettu, eteisen Dots-seinĂ€ on yksi niistĂ€. Annan sen olla nyt tuollaisena ainakin siihen asti, kunnes ehkĂ€ synttĂ€rilahjaksi ostan itselleni sen Artekin ritilĂ€penkin (helmikuun lopulla). Huom ehkĂ€ ostan, en ole vielĂ€ varma asiasta. 🙂

 9. Minusta tuo Dots-seinÀ nÀyttÀÀ hyvÀltÀ. Sen sijaan ehkÀ ottaisin jakkaran ja TuplaKuplan pois ja siirtÀisin tuolin siihen kohtaan. Ja tosiaan, se Artekin penkki-idea on mielestÀni tosi hyvÀ, penkki sopisi eteiseen tosi hyvin.

  1. Krisse: Tuolia kokeilin aluksi jakkaran tilalle, mutta se oli liian iso ja massiivisen nÀköinen. Artekin ritilÀpenkki olisi tuossa niin tÀydellinen, mitoiltaan ja muutenkin, kun taakse jÀÀvÀ patteri ei peittyisi sen taakse. &hearts; &hearts;

 10. Verho on kaunis vaikka en verhoja itse kĂ€ytĂ€kÀÀn sĂ€lekaihtimien lisĂ€ksi. Hiukan on minustakin levottoman nĂ€köinen. Mutta ei missÀÀn nimessĂ€ sekainen. VĂ€hĂ€n karsimalla olisi varmasti skarpimpi jos sitĂ€ haluaa. Ottaisin itse ainakin toisen tyynyn pois ja laittaisin kengille selkeĂ€n pienen telineen. Tuo valkoinen matto nĂ€yttÀÀ ainakin kuvissa liikaa pyyhkeeltĂ€. Tupla jakkaralla ei myöskÀÀn ole ihan omaan makuuni. Valkoinen ritilĂ€penkki olisi tuohon tilaan ihana ja sopisi hyvin verhon ja dotsien kanssa. Oli muuten tĂ€ssĂ€ kuussa Stockan kantisalessa 🙂 Mutta ihan kiva tuo eteinen on noinkin ja pÀÀasia, ettĂ€ itse oot tyytyvĂ€inen.

  1. Hani: MinĂ€ en oikein sĂ€lekaihtimista vĂ€litĂ€, mutta kaupungissa asuessa ja naapureiden lĂ€heisyydessĂ€ ollessa on pakko olla kunnon peitto ikkunoissa. 🙂 Levottomuutta varmasti onkin, en kiellĂ€ sitĂ€ yhtÀÀn. Silti tykkÀÀn kovasti Dotseista ja siitĂ€ ettĂ€ niissĂ€ roikkuu jotakin. KenkĂ€teline on ollut harkinnassa jo puolisen vuotta, mutten ole löytĂ€nyt mieleistĂ€ vielĂ€. En halua perinteistĂ€ telinettĂ€, enkĂ€ isoa hyllyĂ€kÀÀn. Jotain uutta ja erilaista haluan siihen viritellĂ€ sitten myöhemmin, kun saan Artekin ritilĂ€penkin ensin ikkunaan eteen hommattua. 🙂 RitilĂ€penkistĂ€ on aina tarjouksessa vain se pienempi koko (Stockmann, VepsĂ€lĂ€inen, Finnish Design Shop) ja itse tartten ehdottomasti sen isomman joka on just sopivan kokoinen ikkunan eteen. Itse olen toistaiseksi ihan tyytyvĂ€inen, eihĂ€n se unelmiani vastaa muttei ole pahakaan. 😀

 11. Ollaanpas tÀÀllĂ€ nyt kirpeĂ€nĂ€, muissakin blogeissa oon samaa havainnut viime pĂ€ivinĂ€… NĂ€kisittepĂ€ meidĂ€n eteisen, se on sekava 😀 tai takkia ja kenkÀÀ pursuaa vĂ€hĂ€n toiseen tyyliin, saishan nekin piiloon kaappiin mut ei aina jaksa 😉 mun silmÀÀn tĂ€ssĂ€ ei ollut mitÀÀn sekaista, nĂ€ttiĂ€ niinku muutenkin teillĂ€ 🙂

  1. Heini: KirpeitÀ kommentteja on ainakin minulle sadellut, normaaliakin viisi per pÀivÀ vauhtia enemmÀn. Lieneekö alkuvuosi ollut kummallisesta talvesta ja lumettomasta ankeudesta johtuen monella huono.. :)<br />
   <br />
   Ei meitin eteinen pursuile sentÀÀn, vaan siinĂ€ on sellainen sopiva elĂ€mĂ€nmakuinen kokoelma takkia, huivia ja popoa. 😀 Ei meillĂ€kÀÀn ole eteinen aina ollut nĂ€in siisti, vuosia sitten se oli kodin karmein tila roskankierrĂ€tyspusseineen ja romuineen. thyih, sitĂ€ kopperoa ei ole ikĂ€vĂ€. 😀 Onneksi kaadettiin seinĂ€ tuosta eteisen ja keittiön vĂ€listĂ€, pakostakin siistiytyi tuo sisÀÀntuloaukko. 😀

 12. ja tarkoitin siis, ettĂ€ kommentoijat ovat kirpeĂ€nĂ€ jos ei tuosta viestistĂ€ saanut selvÀÀ, vauva kĂ€dessĂ€ kun puhelimella kirjoittelee niin joskus ulosanti on aika sillisalaattia 😀

  1. Heini: Olen hyvĂ€ tulkitsija ja sinulla kun on vauva kĂ€dessĂ€, on minulla kauha taikka kaukosÀÀdin. 😀 HĂ€mmennĂ€n usein hellalla sapuskaa samalla kun vastailen. Laitan lĂ€ppĂ€rin kĂ€tevĂ€sti tiskipöydĂ€lle ja vastailen siitĂ€, on kyllĂ€ ergonomia kaukana voin sanoa. 😀

 13. En kyllĂ€ nĂ€e tossa naulakkoseinĂ€ssĂ€ mitÀÀn sekaista. Noihan on todella siististi ja vaikka arkena ei takit ja kengĂ€t ihan noin tyylikkÀÀsti esillĂ€, niin en usko, ettĂ€ Miialla siltikÀÀn mikÀÀn kaaos siellĂ€ vallitsee. Ja niinkuin joku sanoikin, ovat myöskin tyhjĂ€nĂ€ upea yksityiskohta seinĂ€llĂ€, Artekin penkki istuu tuonne varmasti hyvin 🙂

  1. Tiina: Ei ole eteisessĂ€ enÀÀ kaaosta. Dotseissa on kevÀÀn trenssit ja viereisellĂ€ seinĂ€llĂ€ Hayn Loop-naulakossa on toppatakit ja tytön toppahousut sievĂ€ssĂ€ sovussa. Minusta pientĂ€ elĂ€mÀÀ saa nĂ€kyĂ€kin siellĂ€ tÀÀllĂ€, kunhan koko koti ei ole sellainen &quot;siellĂ€ tÀÀllĂ€ sitĂ€ sun tĂ€tĂ€&quot;-tyyppinen. 😀

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *