Love, fashion and other disasters

Katselin komedialeffan Love and other disasters, joka on tyyliltään hieman saman sorttinen kuin Paholainen pukeutuu Pradaan. Leffassa puidaan Voguella työskentelevän Emily “Jacks” Jacksonin ja hänen ystäviensä hullunkurista rakkauselämää, josta ei dramatiikkaa puutu. 🙂 Itseäni kiinnostaa leffan perusjuonen sijasta kuitenkin enemmän Jacksin upea tyyli, joka on yhdistelmä Audrey Hepburnin filmitähtimäistä glamouria ja nykypäivän suttunuttura-leggins-ballerinatossukat-stailia. <3 

loveaodst.jpg

Roolihahmo Jacksin tyyli on omaan makuuni, hiuksista ja alusvaatteista alkaen. 😀 Meikin osalta itse suosisin kyllä aavistuksen luonnollisempaa rajausta ja ripsivarustelua, mutta muilta osin voisin apinoida tämän stailin itselleni vaikka heti. 🙂 

loveaodstrsa.jpg

Sain hersyvien vedet silmiin purskauttavien naurukohtausten lisäksi tästä leffasta aimo annoksen myös muoti-inspiraatiota ja mieluusti suosittelen leffan katselua kaikille parisuhdedraamahuumorista tykkääville. 🙂 Lähdenkin tästä nyt kurkkimaan millaisia vaatekappaleita itseltäni mahtaa löytyä, saisinko jotain pientä freesausta omaan keväisempään garderooppini leffan innoittamana. Huomiseen! <3

(Kuvat: Love and other disasters / Skyline Films)

7 kommenttia “Love, fashion and other disasters

  1. Henna: Paholainen Pukeutuu Pradaan on yksi omista kestolemppareistani. 🙂 Olen nähnyt sen ainakin 12 kertaa ja joka kerta se on yhtä hyvä. Tämän Love and other disasters-leffan juoni on hyvä, keskittyy enimmäkseen outoihin ihmissuhteisiin, mutta juonen ja loistavan komiikan ohella Jacksin vaatteet ovat kuolattavan ihania. &hearts; &hearts; &hearts;

 1. Tällaista olisin kaivannut kun vloppuna leffan vuokrasin, tämä siis seuraavana listalla 🙂

  1. Tintti: niin on mutta se on se pienempi koko. :/ Itse haluan sen isomman joka on leveydeltään täydellinen eteisen ikkunan alle. &hearts;

 2. Hei kiitos vinkistä! Tosiaan kovin ihanasti puvustettu elokuva! Vähän vaan tuli surku kun mietti, että pääosaa esittävä Brittany Murphyhän kuoli pari vuotta sitten 🙁

  1. HannaLe: Puvustus on toteutettu tosi kauniisti. &hearts;<br />
   <br />
   Brittany Murphyn kohtalo on todella surullinen. 🙁 Hän on yksi lempinaisnäyttelijöistäni ja itkin kun luin uutisista hänen poismenostaan. :´( Sen verran outoja sattumia on ollut etten usko enää siihen että kuolema olisi ollut luonnollinen. Toivottavasti totuus selviää, oli se sitten millainen tahansa. &hearts; 🙁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *