Talviale Finnish Design Shopissa

No alkoihan se ale sitten Finnish Design Shopissakin*. Ihmettelinkin että missä talviale oikein viipyy ja luulin että he skippaavat sen kokonaan tältä vuodelta. FDS kuuluu suosikki sisustuskauppoihini ja voitte uskoa millaisella mielenkiinnolla äsken syöksyin selaamaan heidän alevalikoimansa kun uutiskirjeen sähköpostiini sain. 🙂

Suuri talviale Finnish Design Shop aletärpit Omakotivalkoinen

Artekin tuotteita oli alennettuna useampia, omat suosikkini olivat A110-sarjan käsikranaattivalaisimet kokonaan valkoisessa* ja messinki-valkoisessa* värissä. Tuo messinkinen valaisin minulla onkin jo ja se on todella kaunis valaisin.

Artekin rililäpenkin kohdalla kiljaisin riemusta, mutta alennuksessa olikin vain pienempi 153B-malli* ja tarvitsen eteiseeni sen isomman. Oi miksi siitä isommasta penkistä ei ole koskaan tarjouksia missään, höh.

Puujalkainen Milk Lamp* on niin suloinen ja moneenkohan otteeseen olen tätäkin yrittänyt mielessäni sovitella meidän kotiin. Viimeksi kesällä taisin teiltäkin kysyä mielipidettä tästä Milkistä, se ei saanut suurta kannatusta. 😀 FDS:ltä ostamani Normann Copenhagenin Tablo-pöydän* kanssa tämä maitolamppu sopisi täydellisesti, ei siis päällekkäin mutta lähekkäin samaan tilaan aseteltuna.

Suuri talviale Finnish Design Shop aletärpit Omakotivalkoinen

Muita itseäni innostavia juttuja oli lukuisat yrttienkasvatusruukut, joista lemppareitani ovat Boskken ylösalaisin olevat Sky Planterit* sekä Sagaformin Hold-kolmoisyrttiruukku*.

Olihan siellä tietysti paljon muutakin ihanaa alennettuna, kuten astioita, tekstiilejä, mattoja ja kalusteita. Itse jäin miettimään Sky Planter-ruukkua ja Milk Lamppia, nukun yön yli ja teen päätökseni vasta sitten. Oih tätä miun lamppumaanikon elämääni. 😀 Finnish Design Shopin talvisen design-alen löydät TÄÄLTÄ*!

Tuotekuvat: Finnish Design Shop / valmistajat, *sisältää kaupallisen linkin


Comments are closed.