Talviale Finnish Design Shopissa

No alkoihan se ale sitten Finnish Design Shopissakin*. 🙂 Ihmettelinkin ettĂ€ missĂ€ talviale oikein viipyy ja luulin ettĂ€ he skippaavat sen kokonaan tĂ€ltĂ€ vuodelta. FDS kuuluu minun top 3 sisustuskauppoihini ja voitte uskoa millaisella mielenkiinnolla Ă€sken syöksyin selaamaan heidĂ€n alevalikoimansa kun uutiskirjeen sĂ€hköpostiini sain. 🙂

FDS34.jpg

Artekin tuotteita oli alennettuna useampia, omat suosikkini olivat A110-sarjan kĂ€sikranaattivalaisimet kokonaan valkoisessa* ja messinki-valkoisessa* vĂ€rissĂ€. Tuo messinkinen valaisin minulla onkin jo ja se on todella kaunis valaisin. <3 Artekin rililĂ€penkin kohdalla kiljaisin riemusta, mutta alennuksessa olikin vain pienempi 153B-malli* ja mie tartten eteiseeni sen isomman. Oi miksi siitĂ€ isommasta penkistĂ€ ei ole koskaan tarjouksia missÀÀn, höh. Puujalkainen Milk Lamp* on niin suloinen ja moneenkohan otteeseen olen tĂ€tĂ€kin yrittĂ€nyt mielessĂ€ni sovitella meidĂ€n kotiin. Viimeksi kesĂ€llĂ€ taisin teiltĂ€kin kysyĂ€ mielipidettĂ€ tĂ€stĂ€ MilkistĂ€, se ei saanut suurta kannatusta. 😀 FDS:ltĂ€ ostamani Normann Copenhagenin Tablo-pöydĂ€n kanssa tĂ€mĂ€ maitolamppu sopisi tĂ€ydellisesti, ei siis pÀÀllekkĂ€in mutta lĂ€hekkĂ€in samaan tilaan aseteltuna. <3 <3

FDS33.jpg

Muita itseÀni innostavia juttuja oli lukuisat yrttienkasvatusruukut, joista lemppareitani ovat Boskken ylösalaisin olevat Sky Planterit* sekÀ Sagaformin Hold-kolmoisyrttiruukku*.

Olihan siellĂ€ tietysti paljon muutakin ihanaa alennettuna, kuten astioita, tekstiilejĂ€, mattoja ja kalusteita. Itse jĂ€in miettimÀÀn Sky Planter-ruukkua ja Milk Lamppia, nukun yön yli ja teen pÀÀtökseni vasta sitten. Oih tĂ€tĂ€ miun lamppumaanikon elĂ€mÀÀni. 😀

Finnish Design Shopin talvisen design-alen löydĂ€t TÄÄLTÄ!*

(Postaus sisÀltÀÀ mainoslinkkejÀ, mainoslinkit merkitty *-merkillÀ)

17 kommenttia “Talviale Finnish Design Shopissa

 1. Heippa, kiitos ihanasta blogista. En tiedÀ oletko kÀynyt Artekin Aitassa, siellÀ voisi olla isompikin penkki tarjouksessa. En muista oliko kun viimeksi kÀvin, kun itse katselin valaisimia.

  1. Eeva L.: Artekin aitasta löytÀÀ vĂ€lillĂ€ superlöytöjĂ€. TĂ€ytyykin kysĂ€istĂ€ olisiko heillĂ€ isoa penkkiĂ€ hyvĂ€llĂ€ hinnalla. 🙂

 2. Jos yhtÀÀn mietit yrttien hengissĂ€ pysymistĂ€, niin unohda vaan tuo Sagaform. NimimerkillĂ€ kokemusta on! 😉

  1. nimimerkki kokemusta on kertoo myös ettÀ ihan schaise vehe ÀlÀ missÀÀn nimessÀ pistÀ rahojasi siihen. Tai sitten me ollaan vaan Irinan kanssa niin poropeukaloita noittan kukkien kanssa..

  2. Irina: Ai niin, sinulla olikin tuo kolmeosainen. No voi hitsi, se on niin kivan nÀköinen ruukku, harmi jos ei toimi hyvin. :/

 3. MinÀ en saa Sky plantereissa pysymÀÀn kasveja hengissÀ -yrttejÀ varsinkaan :/ <br />
  A110 tÀÀllÀkin mietinnÀssÀ, millainen valoteho sinÀ on? En vaan osaa pÀÀttÀÀ haluanko ne mustana vai valkoiƥena..

  1. Lillan: Voi ei, sky planterkin huono. :/<br />
   <br />
   A110 valo on kohdistettu suoraan alaspĂ€in ja valokeila on aika pieni. RuokapöydĂ€n pÀÀllĂ€ tai kohdevalona muutoin se on tosi hyvĂ€, mutta yleisvaloksi en sitĂ€ suosittele, ainakaan yksistÀÀn. Mustan ja valkoisen vĂ€liltĂ€ on vaikea valita. 🙂

  1. Pirjov: irina ja Fanni tuossa ylempĂ€nĂ€ kertoivat etteivĂ€t ole olleet tyytyvĂ€isiĂ€ siihen ruukkuun. Jos sen ostit niin ilahtuisin kovasti sinun kĂ€yttökokemuksistasi. 🙂 Se on niin kaunis ruukku, ettĂ€mieluusti sen ostaisin itsekin, mutta harmittaa jos se on huono.

 4. Joo, Sagaform on kaunis, mutta huono. MeillĂ€ on se kaksikko ja yrttiruukut on aina joko liian pieniĂ€ tai liian isoja ja vedenotto ei toimi kunnolla! :-/ Noita ylösalaisin ruukkuja katselinkin joskus. Hauska idea! 🙂

  1. Minna-Astrid: Voi kökkö. :/ sagaformin ruukku on niin kaunis, voi miksi se ei toimi hyvin. 🙁

 5. Tuo Milk-lamppu nÀyttÀÀ söpöltÀ. Millaisen pöydÀn pÀÀlle se mielestÀsi sopisi parhaiten? Ajattelin lÀhinnÀ yöpöytiÀ. Osaisitko ehdottaa vaihtoehtoja? Kiitos etukÀteen, kun aina jaksat vastata. Olen niin toivoton sisustaja.

  1. Noista MilkeistÀ olen vuosien varrella lukenut tosi paljon, ihmiset ovat niitÀ tiputelleet. Jotkut jopa monta kertaa. Aloin miettimÀÀn omaa historiaani lamppujen kanssa ja olen tiputtanut, muutossa, yhden lampun. Noissa jaloissa ei ole luult mitÀÀn pitoa, eli jos olet varma ettei jalkoihin kosketa, sitten lamput ovat siihen varmaan hyviÀ, lÀhinnÀ tunnelmavalaisimina. Mutta uskoisin ettei niiden kanssa voi oikein kirjaa lukea.

  2. anonyymi: Minusta Milk Lamp sopii aika monenlaisen pöydÀn kanssa. Ihan pienelle pyöreÀlle pöydÀlle en sitÀ ehkÀ itse laittaisi, mutta isommalle (minimihalkaisija noin 45-50cm) pyöreÀlle se sopii. Neliön tai suorakaiteen muotoisella pöydÀlle sen siro pyöreys tulee parhaiten esiin. <br />
   <br />
   Oma yöpöytÀ suosikkini on ehdottomasti Hay Tray. Muita hyviÀ vaihtoehtoja on Hayn Bella, Normann Copenhagenin Tablo ja jos ei kovin isoa yöpöytÀÀ kaipaa niin Artekin E60-jakkarakin on tosi ihana sÀngyn vieressÀ pöytÀnÀ. &hearts;

  3. lanttuleikkuri: Kuvun lasi on melko ohutta, mutta paksumpaa kuin luulin. Lampun mukana tulee pikaliimatuubi, joten valmistaja lienee jo ottanut huomioon ettĂ€ lasi hajoaa helposti. Toivottavasti omani pysyy ehjĂ€nĂ€. 🙂

 6. Sky planter on ihana ja meillĂ€ siinĂ€ roikkuu basilika. Pysyy hyvin hengissĂ€ kuukausikaupalla 🙂

  1. hani: Jes, Sky Planter olisi nimittĂ€in minulla kuolauslistallani ja ehdin jo surkuttelemaan kun siitĂ€ luin huonoa palautetta. 🙂 Yhden ruukun ehkĂ€ uskallan ostaa kokeeksi, voin vaikka lĂ€hettÀÀ sen sitten sinulle jos se olisikin pettymys minulle. ;D

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *