Rakas ystävä!

Todellista ystävyyttä!

IMG_1274.jpg

Miffe-koira oli neljä vuotias kun tyttö syntyi. Jännitin todella paljon koirien (tuolloin Roope-koira oli vielä elossa) sopeutumista vauva-arkeen ja siihen, että minulla on yhtäkkiä kolmaskin murunen kainalossa. Kaikki meni onneksi hyvin ja ongelmitta. Miffe-koira on ihan alusta asti vahtinut, suojellut ja nukkunut pikkuneidin lähellä. <3 Tytön ollessa yökyläilemässä Miffe kiertää pitkin huushollia etsimässä tyttöä ja nukkuukin tosi levottomasti.

IMG_1287.jpg

3-vuotiaasta tytöstä ja 8-vuotiaasta Miffestä on tullut maailman parhaat ystävät. <3 <3 <3 Yhdessä leikitään, ulkoillaan ja torkutaan. Kaikista hellyyttävintä on kun tyttö halaa Miffeä ja kuiskuttaa korvaan kuinka rakas Miffe-haukku on. <3 <3 <3 <3 Äitin sydän meinaa välillä pakahtua rakkaudesta, kun katselee näiden kahden touhuja. 🙂

IMG_1291.jpg

Miffe on meille perheenjäsen, rakas ja luotettava ystävä, elämänkumppani. <3 <3 <3 Olkoot meillä vielä monta yhteistä vuotta elettävänä! <3 <3 <3

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

17 kommenttia “Rakas ystävä!

 1. Nyt on pakko kommentoida ekaa kertaa että ei ole kyllä ihanempaa näkyä &hearts; Miffe ja tyttösi ovat niin söpöjä 🙂 Käyn blogiasi katsomassa monta kertaa päivässä olen niin koukussa. Olen monesti ostanut jonkun uuden jutun ja tulen lukemaan blogiasi niin sinä kirjoitat juuri siitä samasta hassua, meillä on todella samanlainen maku!! Olet huippu tyyppi jatka samaan malliin:)!

  1. V: Hihii, meillä menee ajatukset ihan yksiin siis. 🙂 Eletään selvästi samanlaisia sisustusvaiheita, ihania sellaisia. 🙂

 2. Ihana juttu!Oli myös pakko tulla ekaa kertaa kommentoimaan koska niin söpö koira:)Minkähän rotuinen ja ikäinen hän on koska olen aika uusi lukija niin en ole huomannut aikasemmin kun muutaman kuvan koirulista niin nyt päätin kysäistä?Voin vaan kuvitella miten ihanaa olisi nukkua pehmoisen ja lämpöisen vieressä.<br />
  Kiva blogi muutenkin:)

  1. Pallero: Miffe on sekarotuinen, villakoiran ja cockerspanielin sekoitus. Cockapoo nimellä löytyy maailmalta nykyään paljonkin tätä sekoitusta, mutta omani (Roope ja Miffe) ovat olleet sattuman summa eikä niitä ole sekoitettu tarkoituksella. :D<br />
   <br />
   Täältä löytyy postauksia meitin Miffusta:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2012/01/hyvaa-paivaa-mina-olen-miffe&quot; target="_blank">http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2012/01/hyvaa-paivaa-mina-olen-miffe</a><br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2012/10/meidan-miffe-on-nyt-7-v&quot; target="_blank">http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2012/10/meidan-miffe-on-nyt-7-v</a><br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2013/03/vuf-mina-olen-cockapoo-nimeltani-miffe&quot; target="_blank">http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2013/03/vuf-mina-olen-cockapoo-nimeltani-miffe</a><br />
   <br />
   Miffe on meidän kainaloinen, pörröinen rakkauspakkaus. 🙂

 3. Voi kuinka ihana parivaljakko! &hearts; Kyllä lapset ja eläimet muodostavat parhaimmillaan niin harmoonisen pikku joukkueen, että sitä sanatonta yhteisymmärrystä voi vaan ihailla. Olisipa jokaisella lapsella mahdollisuus moiseen &hearts;

  1. Kati: Tytön ja koiran yhteiselo on niin hellyyttävää. &hearts; &hearts; &hearts; Osaavat kyllä keksiä jäynääkin minulle, kuten on huomattu mm. ruoan syöttämisestä salaa ja pyykkikasassa mylvimisestä. 😀 Mutta ihania ovat, yhdessä ja erikseen ja soisin jokaiselle lapselle yhtä ihanan eläinystävän kuin meidän Miffe on tytölle. &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *