H&M Home pyyhkeet

H&M Homen katalogia selatessani ihastuin tähän kuvaan, jossa pinottuna kuvioituja valkoisia pyyhkeitä. Siitä sainkin idean…

hmprod.jpg

Sahalaitaisesta kuvioinnista tulee mieleen Missonin suositut pyyhkeet, joita on paljon näkynyt eri medioissa. Tasaraitainen on vuorostaan kuin Luhta Homen klassikkopyyhkeet, joita minullakin on joskus ollut. 

hm%20pyyhkeet.jpg

Kylpypyyhkeitä en tarvitse, mutta muutamalle käsipyyhkeelle olisi kysyntää. Ideani onkin että ostaisin kuusi käsipyyhettä; kaksi sahalaitaista, kaksi raidallista ja kaksi tavallista kuvioimatonta valkoista pyyhettä. Pyyhkeet laittaisin rullalle ja laittaisin ne valkoiseen kangaskoriin kylpyhuoneen tasolle. 

hmprod%20%282%29.jpg

Omistaako kukaan teistä näitä kyseisiä Henkkamaukan pyyhkeitä? Onko ne paksua puuvillaa vai sellaista ohutta littanaa?? Hinta ei onneksi paha, mutta saako rahalleen vastinetta edullisesta hinnastaan huolimatta? Millaiseksi nämä menevät pesussa? Kannattaako näitä teidän mielestänne ostaa vai meneekö pennoset hukkaan?

(Kuvat: H&M Home)

EDIT! Tilaus tehty! 🙂 Kiitos kun jaoitte minulle omia kokemuksianne Henkan pyyhkeiden laadusta! 🙂

26 kommenttia “H&M Home pyyhkeet

 1. Mulla on noita tasaraitaisia kolmessa värissä niin käsi- kuin kylpypyyhkeinä ja olen kyllä positiivisesti yllättynyt noiden laadusta! Ovat sellaista paksua, pehmoista puuvillaa, imukyky on hyvä ja pyyhkeet ovat säilyttäneet muotonsa, värinsä ja laatunsa monen monituisen pesun jälkeenkin 🙂 Eli niitä ainakin suosittelen!

  1. Nahku: Tilaukseen menivät ja uskon että ne ovat hyviä. 🙂 H&M aina välillä yllättää niin myönteisesti tuotteiden laadulla. 🙂

 2. Oletko miettinyt että laittaisit joskus kotiisi mitään väriä?<br />
  näyttää että sinulla on ihan kaikki valkoista.<br />
  Jotain persoonallisuutta voisi tuoda minusta joka kodissa esiin?

  1. Väri=persoonallinen, valkonen=ei persoonallinen? Perustele. Entäs jos omaa persoonallisuuttatuodaanki essiin sillä, että kaikki nimenomaan on valkosta. Mietippä sitä.

  2. Nykyään valkoinen koti on vaan kaikilla:) en tarkoittanut pahalla, itse myös tykkään valkoisesta.<br />
   Mutta kysyin vain että mitä jos löytyisi jotain väriä?

  3. laura: On minulla väriä ollut monestikin, mutta kaikista parhaiten viiihdyn itse vaalean sisustuksen keskellä. Kaikki ei ole täysin valkoista, mutta suurinosa on. Omaa persoonallisuuttani kuvaa parhaiten tämä nykyinen lähes valkoinen sisustus, värin lisääminen tulee itsestään sitten kun sen aika on, mutta valkoinen on oma lempivärini ollut aina ja tulee varmasti olemaankin tästä ikuisuuteen. 🙂

  4. Laura: Vaikka valkopainotteisia koteja näkyy paljon blogeissa, ei kaikilla kuitenkaan ole sellaista. Ja harva blogikotikaan on täysin valkoinen, monissa on käytetty kauniisti tehostevärejä vaikka pääväri onkin valkoinen. :)<br />
   <br />
   Onhan meillä tytön huoneessa keltaista ja mustaa, ja kotona on ollut värejäkin (pinkkiä, limeä, turkoosia, roosaa, keltaista, vihreää, punaista). Ei tapahtunut mitään ihmeellistä kun värejä olen joskus lisännyt, ihan yhtä tylsää on ollut. 😀

 3. Minulla on noita H&amp;M:n tasaraitaisia pyyhkeitä kahdessa värissä ja tykkään tosi paljon! Pesussa säilyttää muotonsa ja nukka on sopivan pituista, kuivaa hyvin 🙂 Väritkin ovat säilyneet, vaikka pesen kaiken värillisen pyykin sekaisin enkä erittele samanvärisiä samaan koneelliseen.<br />
  Olen muuten jo pitkään pessyt pyykkini niillä sinun joskus mainitsemillasi pesutyynyillä, ihanan helppoa! 🙂

  1. may: teidän positiivisten kokemuksien vuoksi tein tilauksen ja helmikuussa minullakin on omat H&amp;M:n pyyhkeeni. 🙂 Tuo värien pysyvyys on todella loistava ominaisuus, siihen ei kaikki merkit nimittäin pysty. Benettonin värilliset pyyhkeet päästivät aikoinaan niin paljon väriä, että pesuvesi oli tismaalleen pyyhkeiden väristä. :D<br />
   <br />
   Arielin pesutyynyt on loistavia. 🙂 olen itse pessyt niillä myös parisen viikkoa (tauon jälkeen) ja olen nykyään leikannut tyynyyn pienen reiän ja puolittanut nesteen kahteen pesukertaan. Tuo meidän uusi pesukone pyörittää pyykkiä niin tehokkaasti ja puhaltaa jotain ilmakupliakin veteen että normaalimäärä pesuainetta vaahtoaa ihan tajuttomasti. 🙂

 4. Meillä on noita valkoisia raidallisia, 4kpl kylpypyyhkeitä ja 4kpl käsipyyhkeitä ja ovat tosi hyviä. Päihittää meidän Marimekot, Finlaysonit,Luhdat ja Ikeat mennen tullen.:)

 5. Minulla on HM- pyyhkeitä ja olen ollut tyytyväinen laatuun. Ja voithan aina palauttaa, jos eivät vastaa odotuksiasi!

  1. Sanna K: uutena pyyhkeet ovat usein hyväntuntuisia mutta pesussa totuus paljastuu. 😀 Siksi kyselin teiltä mielipiteitä ja käyttökokemuksia, kun en viitsi reklamaatiota kuitenkaan tehdä jos pyyhe paljastuu ohueksi korpuksi. 😀

  1. Ehkä niitä Arielin superihanan tuoksuisia, mutta aivan törkykalliita pesuainetyynyjä, joissa on siis sama idea kuin astianpesukoneainetyynyissä…?

  2. Joo, juuri niitä 🙂 En itse kyllä miellä niitä törkykalliiksi, meillä kestää yksi laatikollinen pitkään.

  3. En väitä etteivät kestäisi pitkään, mutta vertaapa niiden litrahintaa &quot;tavallisiin&quot; vaikka Arielin pesuaineisiin niin huomaat mitä tarkoitan :). En siis itse pidä niitä niin erikoisina kuitenkaan, että haluaisin maksaa pesuaineesta jatkuvasti vaikka kaksi kertaa enemmän. Siksipä käytän noita vain silloin tällöin esim. lakanoiden pesuun :). Pienistä puroista syntyy iso virta ;).

  4. may: Itse olen nykyään puolittanut tyynyn nestemäärän kahteen koneelliseen. Kulmasta pienesti avattu tyyny pysyy kunnossa, kun laittaa sen pesuainepurkkiin pystyyn ja käsittelee sitä kuivin käsin ettei se päällysteaine pääse sulamaan. 🙂

  5. Niina: Sen voi myös puolittaa, leikkaamalla pienen reiän tyynyn kulmaan ja valuttamalla puolet pesunesteestä pesuainelokeroon. Toisen puolikkaan saa säästettyä kun laittaa puoliksi tyhjentyneen tyynyn reikä ylöspäin pesunestepurkkiin tai erilliseen rasiaan. Näin olen itse nyt tehnyt ja pesukertoja saan tuplat boksin tyynymäärään verrattuna. :)<br />
   <br />
   jostain syystä nämä tyynyt ovat tehokkaampaa tököttiä kuin Arielin nestepullossa myytävä pesuneste. Tomaattitahratkin olen saanut normaalipesussa kokonaan pois valkoisista paidoista, vaikka Arielin tavis pesuneste ei ole sitä tehnyt. Outo homma. 😀

 6. Kerrohan sitten omat kokemuksesi pyyhkeistä, jos siis tilaus saapuu ajallaan :). Olen joskus vuosia sitten tilannut H&amp;M Homen kylpy- sekä käsipyyhkeet, mutta ne olivat todellinen pettymys. Pyyhkeet nukkasivat todella paljon, ja esimerkiksi suihkun jälkeen huomasi, kuinka kuivautumisen aikana pyyhkeestä oli pöllynnyt kunnon kerros nukkaa pesukoneen ja kylppärin tasojen päälle. Sen jälkeen en ole noita Homen pyyhkeitä uskaltanut tilata..

  1. Tiia: Saan tilaukseni vasta helmikuun alussa, mutta teen postauksen sitten pikimmiten kun saan ne hyppysiini ja ekan pesukerran pyöräytettyä läpi. 🙂 Benettonilla on nukkausongelma, paha sellainen. Sinisiä pyyhkeitä aikoinaan ostin ison pinon ja niistä jäi kamala sininen nukkahötö pitkin kosteaa ihoa. Pahinta oli kun kuivasin platinanvaaleaksi värjättyä tukkaani ja pää oli täynnä sinisiä karvoja. 😀 Benettonin pyyhkeet kuivuivat kaiken kukkuraksi sellaisiksi korpuiksi, jotka tuntui iholla aika karmealta. Vaikka olivat kuivat köpyskät, niin silti nukkasivat eivätkä kuivanneet ihoa kunnolla.

 7. Minä ihastelin pellavaisia petivaatteita. Arveluttaa tilata tuollaisia postimyynnistä, kun mielummin hypistelen niitä ja tunnustelen ovatko ne sellaiset kuin haluan. Palauttaminen kun on liian työlästä.

  1. Noora: Itse en ollut H&amp;M:n pellavaan tyytyväinen. Ne tuntui karhealta ja olivat läpikuultavaakin, joten peiton lippulappu näkyi pussilakanasta läpi. Jonkin verran ne myös pölisivät ja omaa nenuani kutisi. En pessyt niitä montaakaa kertaa, joten en tiedä olisiko pölinä kadonnut pesukertojen myötä. Pettymys kuitenkin olivat ja kiertoon lähtivät. :)<br />
   <br />
   Palauttaminen on rasittavaa, olen itse yrittänyt petrata siinä että palauttaisin huonot ostokseni takaisin kauppaan, mutta usein ne silti jäävät vaikka kuinka yritän. 😀

 8. Olit jo päätöksesi tehnytkin,mutta kommentoin kuitenkin. Meillä on valkoisena noita tasaraidallisia käsipyyhkeitä ja ovat paksua materiaalia ja kestäneet hyvin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *