Kun lumi peittää maan…

Viikonlopun aikana saatiin tänne Helsinkiinkin lumipeite. 🙂 Itse en olisi enää tässä vaiheessa kaivannut lunta, mutta asian hyvä puoli on se että valon määrä sekä ulkona että sisällä tuplaantui. 🙂

iIMG_1420.jpg

iIMG_1423.jpg

Talvinen sinertävyys on mukavaa vaihtelua lämpimän sävyisiin tunnelmakuviin verrattuna. Oli ihana napata kamera käteen ja kuvailla näitä viimeaikaisten postausten aiheina olleita tavaroita paremmassa valaistuksessa. <3

iIMG_1410.jpg

iIMG_1411.jpg

Valoisalla kuvaaminen oli pitkästä aikaa mahdollista ja lumesta johtuva sinertävyys korostaa kauniisti myös värien kirkkautta. Olen niin innoissani yrttikokoelmastani, että voisin kuvata sitä päivittäin. 🙂

iIMG_1412.jpg

iIMG_1415.jpg

Keittiövälineitä tuli ostettua aleostoksien yhteydessä. Sagaformin tammi-valkoisen maustemyllyn olen teille jo esitellytkin, mutta nämä Casa Stockmannin tammiset salaattiottimet jäivät unholaan. 🙂 Nämä ostin kevättä ja kesää mielessäni pitäen, sillä keitto- ja pataruoat vaihtuvat ilmojen lämmetessä ruokaisiin ja raikkaisiin salaatteihin. Kanasalaatti on oma lempparini, kreikkalaisen salaatin ohella. Tyttö tykkää eniten kinkkusalaatista. 

iIMG_1421.jpg

iIMG_1419.jpg

Tablon ja ruusujen lisäksi kuvassa esiintyy minun tämän vuoden ostoslistallani ollut By Lassenin siro Line-kynttelikkö. <3 Tämä oli vuoden ensimmäinen ostokseni, uuden vuoden lahja itselleni. <3

iIMG_1427.jpg

Talvista päivää ja ihanaa alkanutta uutta viikkoa kaikille! <3

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

8 kommenttia “Kun lumi peittää maan…

 1. Line -kynttiläteline on siro ja kaunislinjainen. Täällä pohjoisemmassa on lumi tullut myös maahan, mutta sen myötä kova pakkanen. Kuvasi näyttävät oikein kauniille. Millainen kamera sinulla on käytössä? Joululoman aikaan yritin perhtyä järjestelmäkameroihin, mutta vaikea on valita mikä sopisi itselle parhaiten. <br />
  <br />
  Yritit näyttävät hyvälle valkoista seinää vasten, ja niitä tulee varmaan paremmin myös syötyäkin, kun ovat hyvin esillä!<br />
  <br />
  <a rel="external nofollow" href="http://www.madeinkoti.blogspot.fi&quot; target="_blank">http://www.madeinkoti.blogspot.fi</a&gt;

  1. Aikku: Meilläkin on pakkasta ja tuuli saa sen tuntumaan parinlakymmeneltä pakkasasteelta. Hrrrr, viluttaa. :)<br />
   <br />
   Minulla on Canonin EOS 70D jossa objektiivina 18-55is STM. Tykkään 70D-rungosta koska siinä on kääntyvä kosketusnäyttö ja monipuoliset kuvausmahdollisuudet. Objektiivini ei ole kovin hyvä, mutta tälläinen harrastelija kuten minä pääsee hyvin vauhtiin tälläkin putkella. 🙂 Canonin 650D-järkkäriä on paljon kehuttu blogeissa. Itselläni ei ole siitä kokemusta joten en osaa sanoa onko se huonompi vai parempi kuin minun 70D-mallini. Mikko Saaren blogiin kannattaa kurkistaa, mikäli kameroiden kanssa tulee valinnanvaikeutta. :)<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.mikkosaari.fi/&quot; target="_blank">http://www.mikkosaari.fi/</a&gt;

  2. Aikku: Niin on. 🙂 Mikko Saaren sivuilta olen itse saanut monta hyvää vinkkiä valokuvaamiseen. 🙂

 2. Hei! Saanko udella (ja mahdatko muistaa) mikä on tuon teidän valkoisen seinämaalin sävy? Painin valtaisan maaliongelman parissa 🙂 Tällä hetkellä seiniin menossa Tikkurilan Paperi, mutta en ole mistään niin varma…. Kiitos kaunis jos muistat 🙂

  1. Mira: Meillä on seinissä just tuo paperin sävy. 🙂 Se on loistava perusvalkoinen, joka ei vivahda kermaan eikä harmaaseenkaan. 🙂

 3. Ihana tuo Line-kynttelikkö ja sopii todella hyvin tuohon pöydälle. Tilasitko Linen Seita Shopista, en ole muista suomen rajojen sisältä löytänyt… Itse sain joulupukilta Kubuksen ja tuota Linea haaveilen makkariin yöpöydälle 😉

  1. Johanna: Line-kynttelikön ostin Seita Shopista. 🙂 En ole täällä Suomessa sitä muualla nähnyt. Kubus on aivan ihana, Line on kanssa. Itse haluaisin (juu olen ahne :D) vielä sen yksiosaisen pienen kynttilänjalan, mutta sitä ei valkoisena tunnu löytyvän mistään. Odottelen josko Seitaan ilmestyisi uuden erän mukana edes yksi sellainen, sitten olisi By Lassen-kokoelmani valmis. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *