Kommervenkkinen kehysseinäni olohuoneessa

Kyllä olikin säätöä, että sain kehykset kotiin ja paikoilleen. 🙂 Ekaksi oli posti varsin mystisesti hukannut pakettini jonnekin Vantaan ja Helsingin välille, ja kun viimein pääsin tänään pakettiani postista noutamaan, huomasin että se oli risa ja rähjäinen. Paketti oli kirjaimellisesti räjähtänyt kappaleiksi ja jossakin vaiheessa joku on sitä kursinut kasaan pienillä ruskeilla teipinpalasilla. Sormet ristissä toivoin että kehykseni olisivat äxidentistä huolimatta ehjiä, sillä nämä ovat Sokokselta jo loppuunmyytyjä…

Ja olihan ne, O-N-N-E-K-S-I! <3

iIMG_1501.jpg

15012014.jpg

iIMG_1502.jpg

Tässä on nyt sitten minun ihana tauluseinäni, josta tuli just sellainen kuin mielessäni sen ajattelinkin. <3 Kehyksien koko on 50x70cm ja kehykset asettuvat täydellisesti linjaan sohvan kanssa. Ne on keskitetty 50cm väleillä sohvan kanssa reunasta reunaan, keskimmäisen kehyksen ollessa tismalleen sohvan keskikohdassa. Yhdestä kehyksestä puuttui sisälmys vielä hetki sitten, mutta ei enää. Tästä sisälmyksestä postailenkin teille heti huomenna. 🙂

Minä menen ihailemaan kehyksiäni ja toivottelen kaikille mukavaa iltaa! <3

44 kommenttia “Kommervenkkinen kehysseinäni olohuoneessa

  1. Teija N: Yksinkertaisuus kunniaan! &hearts; &hearts; &hearts; Tykkään tosta ihan mielettömästi, sopivan kevyt ja huomaamaton, sellaista just halusinkin. 🙂

 1. Nuo Ylva Skarpin julisteet on kyllä kauniita! <br />
  Mutta hieman lähempänä toisiaan olisi mielestäni taulut saaneet olla!! Kun näin sivusta katsottunakin näyttävät kovin suurilta välit, että suoraan edestä katsottuna näyttää enemmän?!

  1. Hip: Ylvan printit on ihania, oma lempparini on tuo kuvan vasemmalla puolella oleva hentoinen Silence-teksti. &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Itse tykkään kehysten väleistä ja mittasuhteista tälläisenä tosi paljon. Ne ovat symmetriassa sekä keskenään että massiivisen sohvan kanssa. 🙂

  2. Minusta korostavat sohvan massiivisuutta isoilla väleillä.<br />
   Ja jotenkin seinä näyttää kermaiselta, kun on nuita puhtaan valkoisia julisteita siinä.<br />
   <br />
   Muuten kyllä tykkään julisteista ja kehyksistä. 🙂

  3. Lensku: Minusta tuo 50cm väli on nimenomaan hyvä kun ottaa huomioon sohvan ison koon. Livenä seinä ja kehykset julisteineen ovat tosi kauniit, eikä kuvissakaan näytä yhtään pahalta. Itse tykkään todella paljon kokonaisuudesta. &hearts; &hearts;

  1. Elina: Nyt kun aurinko on alkanut päivällä vilahtamaan, on ihana kuvata kun koti on valoisampi kuin kuukausiin. Osa on maahan sataneen lumipeitteen ansiota. 🙂

  1. alma: Minusta eivät ole. 🙂 Yläreunan korkeus on 190cm lattiasta mitattuna ja keskitys on pystysuunnassa tehty. Katon ja kehyksen yläreunan väliin jää 95cm ja alareunan sekä sohvan rungon (ei selkätyynyjen vaan itse rungon) väliin jää 75cm. <br />
   <br />
   jos kehyksiä olisi laittanut yhtään alemmas, olisi seinä näyttänyt hassulta. Seinä olisi ollut kolmemetrinen ja kodin tavarat asetettu kääpiötasolle, kun on matala sohva ja matala tv-taso vastakkaisella seinällä. Kehykset tasapainottavat olohuonetta kokonaisuutena, kuvaan huomenna teille tämän, jotta tekin saatte oikeanlaisen perspektiivin. 🙂

 2. Näyttää kivalta! Rauhallinen kokonaisuus.<br />
  <br />
  Mietiskelin silloin kun kerroit tuosta tulevasta mitoituksesta, että tuleeko väleistä liian suuret, Sopii ison sohvan kanssa kuitenkin. Sinä kun olet symmetrian ystävä, niin on varmasti mieluinen asetelma 🙂 Mä taas harrastan epäsymmetriaa, joten omalle seinälle tuo olisi asettunut eri tavalla.

  1. Blondi: Kuvaan huomenna olohuoneen laajemmasta perspektiivistä ja myös suoraan edestä päin, jotta saatte oikean käsityksen mittasuhteista. Tuo 50cm väli ja tasainen jako on oikeasti todella hyvä ja rauhallisen näköinen. Symmetrian ystävänä tuo on justiinsa miun makuun, tasapainossa kaikipuolin, vasemmalta oikealte ja ylhäältä alas. 🙂

  1. Tiia: Mie kanssa. 🙂 tasaiset välit ovat niin balanssissa ja yleisilme on hyvin rauhallinen ja lähes huomaamaton. Just tuollaista kaipasin ja onneksi viimein keksin tämän ideani ja hylkäsin epätoivoa aiheuttaneet tauluhyllyni. 😀

 3. Seinä näyttää mukavan rauhalliselta! Itse olisin ehkä laittanut taulut matalammalle. Voisi olla hauska nähdä joskus kuva jossa ne olisivat alempana,joten jos joskus haluat testata niin jaathan tuloksen meillekin 🙂 Mutta kyseessä on toki sinun kotisi ja aikasi.<br />
  <br />
  Ihanaa talviviikkoa!

  1. Vekarus: jos päätän siirtää kehyksiä alemmas, niin lupaan kuvata ne blogiin vertauskuvien kera. :)<br />
   <br />
   Ihanaa ja aurinkoista pakkasviikkoa! &hearts; &hearts;

  1. Antsa: kaiuttimet on perinteiset johdolliset. Johto kulkee jalkalistan alla ja sieltä kohtisuoraan seinän sisällä. Kaiuttimen merkki on Anthony Gallo A Diva Ti. Langattomien kaiuttimien valikoima oli silloin kun nuo on ostettu tosi huono ja niiden äänentoisto oli surkea. En tiedä mikä on valikoima nykyisin, aika moni merkki tuntuu kehittäneen markkinoille langattomia kaiuttimia. 🙂

 4. Tuohon seinälle tosiaan sopii taulut paljon paremmin ilman tauluhyllyjä. Tosi kivan näköinen. Jokaisen oma makuasia miten taulut haluaa kotiinsa asetella, ei siihen onneksi ole mitään lakia jota rikkomalla joutuisi maksamaan sakkoja eli ei niin vakavaa…. Meillä taulut nojaavat seinään, ei ehditty onneksi laittaa paikoilleen:) Kohta ne pakataan ja ne lähtevät muiden meidän tavaroiden kanssa kohti Kaliforniaa, on sitten puolen vuoden päästä kuin uudet:) Tai ehkä ne ei sitten sovi meidän tulevaan kotiin;) Riskipeliä, sisustaminen joskus on;)

  1. Sissi: Niin sopii. 🙂 Tuo on paljon kevyempi ja rauhallisempi nyt, kuin koskaan hyllyjen kanssa. Onneksi ei tartte sakkoja maksaa, jos sattuukin laittamaan kehykset epäsovinnaiseen korkeuteen, hihii. 😀 Sisustus on joskus riskipeliä, kuten elämä noin yleensäkin. 🙂

 5. Haah ha haa! Liian erillään! Liian ylhäällä! Liian valkoisia!… Mitä ihmettä? :D<br />
  Toinen laittaa muutaman taulun seinälleen juuri kuten parhaaksi näkee, ja kaikilla on kauheesti arvosteltavaa. Nyt oikeesti ihmiset; Eikö Miia saa laittaa kotiaan ihan miten tahtoo? Onko kaikkee pakko arvostella? Eikö voi olla ilonen siitä, että toinen on mielestään onnistunut laittamaan jotain nättiä? Ei munkaan oo pakko tykätä kaikkien kaikista jutuista mutt ei mun silti tartte arvostella niitä ääneen. Annetaan niitä kritisoivia mielipiteitä sillon, jos mielipiteitä kysytään. Voisko muuten olla kiva antaa pelkästään positiivisia kommentteja tai olla hiljaa? Laitetaan kaikki sitä omaa kotia kuten halutaan, jooko? 😀

  1. pakko olla kanssasi samaa mieltä, ihan älytön haloo aina näistä Miian tekemisistä! en voi ymmärtää jos ihminen laittaa kotia ITSELLEEN niin pitääkö kaikesta aina olla joku kommentti heitettävänä? miksi ette ymmärrä että tässäkin tauluasiassa teidän mielipiteet taulujen sijainnista, väristä jne. on ihan turhia kun kuitenkin Miia itse päättää mihin taulunsa laittaa.<br />
   Miia on avannut kotinsa oven kaiken maailman arvostelijoille pitäessään julkista blogia, mutta ei se tarkoita että hän kuitenkaan teidän mielipiteiden mukaan sisustaa OMAA kotiaan! varmaan kiva lukea päivästä toiseen että &quot;entnen väri oli parempi&quot; &quot;siirrä tuoli takasin missä se ennen oli&quot; &quot;uusi lamppu on ihan kauhea&quot; jne… huoh… yllättävän ystävällisesti jaksat vastailla aina vain näihin kommentteihin, itse tuskin jaksaisin 🙂 <br />
   <br />
   Hyvää alkanutta vuotta Miia! 🙂

  2. Ihmettelijä: Aina on joku juttu vinksallaan. 😀 Minä itse kuitenkin tykkään todella paljon kehyksistä juuri tuollaisena, tuolla paikalla, tuolla etäisyydellä ja korkeudella. &hearts; Mitään en seinän suhteen tekisi toisin, vaikka olisin ainut jonka mielestä seinä kehyksineen on nätti ja ilmava. 🙂

  3. anni: Blogini ja sisustukseni jakaa paljon mielipiteitä jostakin syystä ja olen varmaan sen verran lähestyttävä tavis että minulle viitsii / uskaltaa laittaa mielipiteitään avoimesti. Eikä siinä mitään, kyllä saa olla erimieltä kanssani ja tuodakin ajatuksiaan esille. 🙂 <br />
   <br />
   Itse tykkään todella paljon seinästä tuollaisena kuinka sen laitoinkin. Minusta korkeus on oikein hyvä kaikista kulmista katsottuna, sopivan kevyt, tasapainoinen ja ilmava. Mitään en tekisi toisin. :)<br />
   <br />
   Ihanaa viikonloppua ja alkanutta vuotta sinulle Anni! &hearts; &hearts;

 6. Paljon parempi nyt! 🙂 Mietin vaan tuossa, että onko sulla noita maaleja jossain kaapin perukoilla aina valmiina, kun nytkin oot saanu piiloon hyllyjen tekemät reiät? Ja varsinkin kun sulla on tuo kuviointi tuossa seinässä 🙂 <br />
  Mutta erittäin hyvältä näyttää nyt! Ei ole niin sekavan näköinen entä aiemmin 🙂

  1. Teisu: Maalipurkkeja on varastossani muutamia. Jämämaaleja löytyy vähän joka lähtöön siis. Tunto Hienoakin oli purkin pohjalla pari desiä, eli just opivasti jotta sain vanhat ruuvinreiät paikkamaalattua. Tunto Hienossa on se hyvä puoli että struktuuri tekee sen, ettei paikkamaalauksesta jäänyt mitään näkyvää jälkeä, pinta kun oli eläväinen jo valmiiksi. 🙂

  2. Niitä on kyllä hyvä aina olla kaapissa tällaisten vaihdosten vuoksi 🙂 mutta onhan tuo seinä nätti ku mikä! ihastuin ihan täysillä! Nyt mietin itelleniki jotain tuollaista ratkaisua olohuoneeseen, tosin meillä on värimaailma harmaata. Ja haluaisin kuvia laittaa tekstien tilalle 🙂

  3. Teisu: Ylva Skarpilla on todella kauniita kuvajulisteitakin, kurkkaapas tänne onko näissä mitään sopivaa:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://shop.ylvaskarp.se/sv/produkter/print/&quot; target="_blank">http://shop.ylvaskarp.se/sv/produkter/print/</a><br />
   <br />
   Niissä olisi myös harmaaseen sointuva sävymaailmakin. Room21 valikoimassa on myös kauniita julisteita, sieltä jos mistä voisi löytyä mieluisaa &quot;taidetta&quot; kehystettäväksi. &hearts;

 7. Todella kauniin näköinen seinä, ja ennen kaikkea ihanan symmetrinen. Kauniit ovat kehyksien sisällötkin. 🙂 Tykkään kehyksien sijainnista, ei niiden mielestäni tarvitse olla yhtään alempana. Jokainen tyylillään!

  1. Salla: Symmetriasta tykkään itse paljon ja nyt tuo seinä on tosi tasapainoinen ja hillitty kokonaisuus. 🙂 Ylva Skarpin työt ovat ihan lemppareitani. Varsinkin tuo seitinohut ja hentoinen Silence-teksti on sellainen että sitä uppoudun ihan tuijottelemaankin joskus. &hearts;

 8. Kaunista! Eikä missään nimessä kehyksiä yhtään matalemmalle! Olisi hullunkurisen näköistä, jos kaikki seinällä/edustalla oleva (eli sohva pienhuonekalut ja isot kehykset) olisi matalalla ja tyhjää seinää jäisi paljon yläpuolelle. Monesti toki näkee kehyksiä laitetun liian ylös, mutta nämä sinun eivät todellakaan ole liian korkealla.<br />
  <br />
  Tykkäisin kovasti nähdä kuvia lastenhuoneesta sekä näkymän eteisestä lack-hyllyseinälle ja päinvastoin eli hyllyseinältä eteiseen päin. Rajaa vaikka keittiö pois, jos et halua sen näkyvän, mutta olisi tosi kiva nähdä muuten tuolta akselilta vähän laajempaa kuvaa -nimim. ideoita ja inspiraatiota hakemassa :)<br />
  <br />
  Aurinkoista päivää sulle, Miia!

  1. V: Jos kehykset olisi alempana, niin seinän yläosa olisi liian paljas ja kodin mittasuhteet näyttäisi vähän hassuilta. 🙂 Olohuoneessa on kaikki kalusteet pientä string-hyllyä lukuunottamatta matalia, joten vääristymä näyttäisi siltä että huonekorkeus olisi kolme metriä ja kodissa asuisi metrin mittaiset pienet pygmit, hihii. :D<br />
   <br />
   Olen viikon verran yrittänyt kovasti saada kuvattua koko kotia ihan eteisen ovelta alkaen. Mutta sitä mukaa kun ehdin raivaamaan neidin lelukokoelmaa ja leikkikokkauksia pois olohuone-keittiö akselilta, ne siirtyvät sinne takaisin. 😀 Yleiskuvien haluan olevan suhteellisen siistit ja ilman ylimääräisiä pikkuneidin leikkipisteitä, jotta kokonaisuutta ja etäisyyksiä on kaikkien (uudempien lukijoiden) helpompi hahmottaa. Tänään juoksin parhaimmat kuvailuajan kaupoissa vertailemassa astioita, mutta huomiseksi ei ole mitään tekemistä sovittu, joten pääsen ehkä kuvaamaan kunnolla ja pitkän kaavan kautta kaikki huoneet. :D<br />
   <br />
   Ihanaa viikonlopun jatkoa! &hearts;

  1. Anna: Tottakai uskaltaa sanoa. 🙂 Monen mielestä seinä kalusteineen ja kehyksineen onkin varmasti todella tylsän näköinen, mutta itse tykkään siitä kovasti ja ehkä jopa osittain juuri siksi. En kaipaa kotiin mitään erityisen räväkkää tai huomiotaherättävää, minulle parasta on yksinkertaisuus, ilmavuus, tasapainoisuus ja se että siivous on helppoa kuin heinänteko.

 9. Hassua miten ihmisten maut ovat erilaisia. Minun mielestäni nuo taulut eivät ole yhtään liian ylhäällä, ennemminkin päinvastoin. Erittäin tasapainoiselta näyttää kokonaisuus. 🙂 Odotan myös innolla kuvia kauempaa, kun läheltäkin näyttää jo näin hyvältä. 😀

  1. Aamu: Minäkin tykkään seinästä juuri tuollaisenaan, minusta korkeus ja etäisyydet on paremmat kuin hyvät. 🙂 Tänään postasin päivällä kuvia edestäpäin, kun Sanna minulle viestitti kauppareissullaan toivoen niin pikaista postausta kuin vain suinkin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *