Lego Duplo-settejä lisätty blogikirppikselle

Tyttö on pikkuhiljaa kasvamassa ulos Duplo-legoista ja ensimmäinen ‘isojen tyttöjen’ Lego Friends-setti onkin jo hankittu. Tytön kanssa neuvoteltiin asiasta ja tulimme siihen päätökseen että myymme osan Duplo-seteistä pois ja niillä rahoilla tyttö saa valikoida pienempiä Lego Friends-settejä tilalle. 🙂

Duplo.jpg

Blogikirppiksellä onkin tarjolla nyt sitten neljä erilaista rakennelmasettiä  näin ensialkuun – Suuri kaupunkieläintarha, Kaupunginsairaala, Paloasema ja Omakotitalo eläimineen ja asukkaineen. Kaikki setit ovat hyväkuntoisia ja kaikki osat ovat tallella. 🙂

Duplosetit edulliseen hintaan huspois!

Blogikirpparilleni pääset TÄSTÄ! (tai sivupalkin Blogikirppis-kuvakkeesta)

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

4 kommenttia “Lego Duplo-settejä lisätty blogikirppikselle

  1. Täällä mietinnässä samat jutut, meillä myös mm. tuo eläintarha ja omakotitalo.<br />
    Lapset saivat tänä syksynä ensimmäiset legonsa ja kaivettiin kellarista iso säkillinen miehen vanhoja legojakin. Ei ole enää dublot kiinnostaneet 🙂

    1. Suvie: Meillä on kanssa säkillinen vanhoja pikkulegoja ja nyt tuo yksi Lego Friends-setti. Meillä on niin tuhansia ja tuhansia duploja, että puolet niistä myydään varmaankin pois kevään aikana. Osan haluan säästää muistoksi, saa sitten tyttö omalle lapselleen ne aikanaan. 😀

  2. Vieläkö kaupunkisairaala on vapaana? Jos on, mitä mahtaa olla hintaa? Herra sai jouluksi yhen paketin pikkulegoja, mutta vielä ne ei kyllä ole sopivia, vaikka ikää kohta 4v. Liian paljon pieniä osia

    1. Anne: Kaupunkisairaalasetti on saanut uuden kodin. Pikkulegojen joukossa on joitakin todella pieniä osia, kukan terälehtiä ja vastaavia joita saa melkein pinseteillä poimia lattioilta. Meillä ei aluksi leikitty niillä pienimmillä ollenkaan, keräsin ne syrjään odottamaan että tyttö hieman kasvaa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *