Iltapalalla…

Ilta all by myself! <3 Perinteinen iltapalani puuro voisilmällä vaihtui uusien Oiva-leipälautasten johdosta karjalanpiirakoihin ja kinkkuun. 🙂

iIMG_1582.jpg

pIMG_1593.jpg

Karjalanpiirakoita en ole itse tehnyt, vaan ne on Fazerin valmiita tuoretiskin riisipiirakoita. Piirakka on jo itsessään sen verran maukas ja mehevä, etten voitele piirakoita koskaan erikseen rasvalla. Kinkkuviipale vaan päälle ja ylähuulta perään. 🙂 Namskis.

IMG_1597.jpg

pIMG_1599.jpg

Ilta meneekin teetä hörppien ja muutamia sisustuslehtiä selaillen. Ja kuten usein arki-iltaisinkin, taidan jossain vaiheessa istahtaa sohvalle katselemaan leffan Netflixistä. Onnellinen tylsimys kiittää ja kuittaa tältä päivältä. 🙂

Viettäkäähän  ihana ilta! <3

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

8 kommenttia “Iltapalalla…

 1. Just tänään siskolle puhuin, et miten kaipaankaan karjalanpiirakoita! En ole tämän gluteenittoman elämäni aikana syönyt kertaakaan karjalanpiirakoita. Oi että, munavoita vielä laittaisin päälle jos voisin 😛

  1. saparo: Oivan laakeita kuppeja tänään katselin ja meinasin ne kantaa kassalle asti. 🙂 Jäin vielä miettimään sitä vetoisuutta, mutta luulen että tulen ostamaan niitä neljä. 😀

  1. saparo: Sama kuin kupeissa, jäivät vielä kauppaan. 🙂 Olen melko varma että Oivat ostan mataliksi lautasiksi. Syvien lautasten suhteen en vielä ole ihan varma mihin päädyn. Kulhot ostan Koko-sarjaa. 🙂

 2. Hei, hyvä että uusia mieluisia astioita löytyi 🙂 Taisin ymmärtää vaihtoajatuksesi väärin, kun luulin sinun etsivän valkoisempia astioita kuin Villeroyt ovat…ilmeisesti vaihdossa kuitenkin olikin malli?<br />
  4 lautasta/ kuppia/ mukia riittää hyvin, mutta saa siinä ahkeraan tiskailla 🙂 Sinulle sopinee, itse laiskana ihmisenä olisin varmaan harva se päivä vailla puhtaita astioita :-)<br />
  Ihanaa kevään jatkoa 🙂

  1. Krisse: Valkoisempia etsinkin, mutta niitä ei oikein ole tarjolla. :/ Joistain markettien edullisista sarjoista saattaa astiasto tai pari löytyä, mutta usein niiden malli on sitten kaikkea muuta kuin kiva. Jopa S-ketjun oman merkin House-astiasto on kermaan taittava, on meinaan tismalleen Teeman sävyinen sekin. Casa Stockmannilla olisi ollut se kaunis valkoinen sarja, mutta se kuulemma lohkeilee helposti ja siksi en kokonaista astiastoa siitä tahtonut alkaa kasaamaan. Yksittäisiä osia kuten tarjoilukulhoja kyllä voin joskus ostaa mikäli tarvetta tulee. 🙂 <br />
   <br />
   Meillä sykli on se että aamulla on kaikki astiat aina puhtaana ja iltapalan jälkeen suurin osa on koneessa likaisena. Illalla laitan koneen päälle ja aamulla on taas astiat puhtaana uuteen päivään. :D<br />
   <br />
   Aurinkoisia pakkaspäiviä ja ihanaa kevään odotusta! &hearts; &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *