Kuvapostaus!

Pyörin melkein ympyrää kuvaillessani ja tässä on nyt sitten illan kuvasaldoa!

Kokonaiskuvia5.jpg

Kokonaiskuvia.jpg

Kokonaiskuvia6.jpg

Kokonaiskuvia1.jpg

Kokonaiskuvia3.jpg

Kokonaiskuvia7.jpg

Kokonaiskuvia2.jpg

Makkari ja eteinen on vähän rempallaan minun käsiin räjähtäneen siivouspäiväni vuoksi (eteinen täynnä roskia ja kierrätyskamaa, makuuhuoneessa mm. sänky ilman lakanoita), joten jouduin jättämään ne kuvien ulkopuolelle. Siivousmotivaationi katosi päivällä ja osa lakanoistakin on edelleen silitystä vailla. Nyt pitäisi aktivoitua hoitamaan hommat loppuun ennen iltapalaa, joten mie laitan nyt hanskat heilumaan ja hippulat vinkumaan. 🙂 Kivaa sunnuntai-iltaa kaikille! <3

12 kommenttia “Kuvapostaus!

 1. Oih &hearts; kaunis koti sulla! &hearts; Ehkä joku päivä saan itekki oman kierrätyskeskukselta näyttävän kodin sellaiseksi kuin haaveissani 🙂

  1. Teisu: Pikkuhiljaa suuntaat kohti omaa unelmakotia, niin huomaatkin jonain päivänä että se on täydellinen. 🙂 Hidastahan kodin laittaminen usein on, mutta ehkä just sen vuoksi se onkin niin palkitsevaa kun saa yhden huoneen kerrallaan laitettua nätiksi. 🙂

 2. Moikka, minä täällä taas.. vielä tuosta, että mieltä olet nyt tuosta silence-kehyksestä tuossa keskellä? Minusta ainakin kokonaisuus on paljon tasapainoisemman näköinen, kuin sillon kun se hennoin teksti oli on reunassa 🙂

  1. jonna: Silence on oikein kiva tuossa keskellä. 🙂 Tällä tavoin sen nyt jätin enkä usko että sitä tarttee vaihdella ainaskaan vähään aikaan. Kiitos hyvästä korjausideastasi! &hearts; &hearts;

 3. Sinulla varmaankin on tuo talolyhty se Light house. Oletko verrannut koskaan kaupassa Luhta homen vastaavanlaista lyhtyä siihen? Kumpikohan olisi parempi? Katselin nimittäin Prismassa Luhdan mustaa lyhtyä ja pähkäilen nyt, että kumman merkin valitsisin. Olisi kuitenkin 50 euron hintaero, jonka voisi sitten laittaa erääseen toiseen kynttelikköön 😀

  1. R: On Normann Copenhagenin talolyhty minulla ja olen tehnyt vertauksenkin siitä Luhdan lyhdyn kanssa. :)<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2013/09/vertailussa-talolyhdyt-luhta-home-normann-copenhagen&quot; target="_blank">http://omakotivalkoinen.casablogit.fi/lue/2013/09/vertailussa-talolyhdyt-luhta-home-normann-copenhagen</a><br />
   <br />
   Itse tykkään todella paljon tuosta Normannin isosta koosta ja jos jompi kumpi pitäisi valita niin ostaisin Normannin. Luhdan lyhtykin on kaunis ja jos sen koko on sinun kotona sopivampi, niin osta se. Tosi vaikea valinta sinulla edessä ja jos olisin sinä niin koko ratkaisisi. 🙂

  2. Kiitos vastauksesta ja tuosta linkistä. Olenkin varmaan sen joskus lukenut, mutta ei ollut silloin ajankohtainen niin mennyt jotenkin ohi. Kyllä musta tuntuu, että kallistun lopulta Normann Copenhageniin 🙂 Parvekkeella minulla on jo lyhty, joten sisätiloissa NC on huomattavasti viimeistellymmän ja tyylikkäämmän näköinen kuin Luhdan, joka selkeästi pyytää sijoittamaan itsensä ulkotiloihin 😀 Jätän kuitenkin tämän lyhtyhankinnan ensi syksyyn. Hih, arvaappa mitä minulle tulee tänään? Hay Loop stand valkoisena ja Heima-kynttelikkö mustana, jeejeejee! En malttais odottaa iltaa! Olisin vielä siihen samaan halunnut Hayn kuparinväriset hengarit, mutta niiden pitkän toimitusajan takia olisi koko tilauksen saaminen venynyt viiteen viikkoon. En tod odota niin kauaa 😀

  3. R: Tuo on hyvä päätös jättää lyhtyjen ostaminen ensi syksyyn, ties mitä uusia ihanuuksia silloin putkahtaa myyntiin. 🙂 <br />
   <br />
   Apua, ihanaaaa! &hearts; &hearts; &hearts; Heima on tosi kaunis ja Loopista nyt ei tartte sanoakaan mitään, se on vaan niin täydellinen. 🙂 Loopin avaaminen pehmustekääreistä on tosi rasittavaa, sen ympärille on pujotettu vaahtomuovia ja teipattu se niin monesta kohtaa että minulla meni puolituntia saada se kuorittua. 😀 Mutta on sen arvoista, itse melkein itkeskelin täällä kun se oli niin ihanan kevyt ja siro. &hearts; &hearts; &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *