Siivousfriikin uusi suosikkituote – Helea-yleispuhdistaja

Haluan vinkata teille uudesta lemppari-siivousaineestani Kiillon Helea-yleispuhdistussuihkeesta, jonka ostin ennen joulua. Tämä on ollut käytössäni nyt päivittäin ja mikrokuituliinan kanssa olen tällä putsannut lähes kaikki kodin pinnat.

iIMG_1608.jpg

Suihkeen tuoksu on mieletön, ensimmäinen siivousaine joka ei ole tuoksullaan onnistunut kyllästyttämään viikkojenkaan päivittäisen käytön jälkeen. <3 Tuoksu on neutraali ja luonnollinen, jättäen jälkeensä kevyen raikkaan tuulahduksen puhtaasta kodista. Appelsiinin, rosmariinin ja kaurauutteen tuoksuinen puhdistussuihke on hellävarainen sekä pintamateriaaleille että käsille. Helean tuotesarja on kehitetty, testattu ja valmistettu Suomessa, harvinaista ja erittäin arvostettavaa. 🙂

pIMG_1601.jpg

Luonnonmukaisista ja hoitavista ainesosistaan huolimatta puhdistusteho on erinomainen. Tällä lähtee niin liedelle roiskuneet rasvat kuin tiskialtaan pinttymätkin. Peruspesuun ja päivittäiseen siivoukseen tämä onkin loistava ja helppokäyttöinen tuote. Tuotetta myydään marketeissa ja tavarataloissa kautta maan, omani ostin Prismasta. Hintakin on edullinen, noin vitosella irtoaa tämä usean kuukauden päivittäiseen siivoukseen riittävä suihkepullo. 

iIMG_1600.jpg

Tässä vielä tarkat tuotetiedot:

 • Ionittomia tensidejä alle 5%
 • Anionisia tensidejä alle 5%
 • Parfym
 • Limonene
 • Methylisothiazolinone
 • Benzisothiazolinone
 • PH 7,5
 • sisältää kasvipohjaisia raaka-aineita
 • sisältää kaurauutetta 
 • irrottaa tehokkaasti likaa 
 • käyttövalmis liuos 
 • ei vaadi huuhtelua

Tänään onkin meillä siivouspäivä ja menen jatkamaan päivän projektiani eli lakanoiden vaihtoa. 🙂 Pellavalakanat pesen uudella kuivaavalla pesukoneella kahdessa osassa 60-asteessa. Pesu- ja kuivausaika yhdelle silityskuivalle koneelliselle on vajaa kolme tuntia ja siihen silitys päälle. Silitystä onkin siis luvassa kohta puoliin, kun eka koneellinen tulee rummusta ulos. 🙂

Pirtsakkaa päivää kaikille! <3

21 kommenttia “Siivousfriikin uusi suosikkituote – Helea-yleispuhdistaja

 1. Hei, olen totaalisen friikahtanut Helean keittiöpuhdistajaan (jota käytän muissakin tiloissa) astianpesuaineeseen.Tää ei ole mainos, mutta ne on totaalisen hyväntuoksuisia ja toimivia.

  1. Kanivinossa: Minunkaan postaus ei ollut mainos, vaan ihan samalla fiiliksellä olen itsekin liikenteessä. Helean tuotteet ovat varmasti kaikki aivan loistavia, ainakin tämä minun eka Heleani eli puhdistussuihke. &hearts; &hearts; &hearts; Tälläisistä huippujutuista mielelläni vinkkaa eteenpäin. 🙂

   1. Aikku: Minusta Helean tuotteet ovat melko ystävällisiä luonnolle. Niitä ei kai virallisesti myydä luontoystävällisinä, mutta ei niissä mitään kovin ytyjä myrkkyjä ole. 🙂 Hinnan muuten muistin ihan väärin, tuo suihkepullo maksaa nimittäin Prismassa 3,95 eikä vitosta kuten muistelin. 😀 Kannattaa kokeilla, on todella hyvä aine ja käsistäkin tulee pehmoiset. &hearts;

 2. Pitääpä testata tuota kun entiset aineet saa käytettyä loppuun. Meille kuule kans eksyi samanlainen pesukone, ensi viikolla pitäisi tulla toimitus. Mies menetti viimeinkin hermonsa kissankarvoihin lakanoissa ja totesi että nyt hommataan se kuivausrumpu (vuoden ajan olen lykkäillyt ja pohtinut ajatusta, hieman hidastako?! :D). Päädyttiin tuohon samaan koneeseen vertailujen ja tarpeen arvioinnin jälkeen. Entinen kone oli päältä täytettävä ja olisi pitänyt ostaa uusi pesukone kuivausrumpu jos olisi pesutorni haluttu, sekä se olisi vienyt niin ison tilan pesuhuoneessa (lisäksi asumme vuokralla pienessä kaksiossa, oma koti etsinnässä). Vanha kone on jo matkalla uuteen kotiin ja odotellaan jo uutta konetta että päästäisiin testailemaan, mies on kyllä enemmän innoissaan kuin minä 😀

  1. moonangel: Teitte hyvän valinnan. 🙂 Olen ollut tosi tyytyväinen omaan koneeseeni ja sen kuivaustulokseen myös. Pesukoneella ja kuivurilla saa erillislaitteina tietysti nopeammin pestyä ja kuivattua monta koneellista putkeen, mutta meidän taloudessa pestään pyykkiä vain koneellinen joka toinen päivä, joten yhdellä laitteella pärjää oikein hyvin. Eikö tuo kuivausaikakaan ole kovin pitkä, viiden kilon pellavakuorman pesuun 60-asteessa meni 1,5 tuntia ja kuivaamiseen toinen samanlainen. Ja vaikka silityskuivaksi yritin kuivata (säädin manuaalisesti kuivausajan 1,5h ja kuvittelin ettei se riitä täyskuivaan) pellavalakanat niin kuivana ne sieltä ulos tulivat. :)<br />
   <br />
   Ihania pesuhetkiä! &hearts; &hearts; Jonkin aikaa voi kestää että kaikki nappulat ja ohjelmat muistaa ulkoa. 😀 Itse suosittelen laittamaan kuivausajan aina manuaalisesti, itse suosin noin viiden kilon pyykkimäärälle 1.5h kuivausaikaa. 🙂

  2. Hyvä tietää että olet vieläkin ollut tyytyväinen. Varmasti menee oma aikansa ennenkuin oppii ohjelmat, kiitos tuosta vinkistä! Meillekin kahdelle tuo varmasti riittää, tarkoituksena on että lakanat ja pyyhkeet pyöräytettäisiin kuivausohjelmalla. Kiire tapauksessa vaatteet tarvittaessa, mutta muuten vaatteet saa kuivua vanhanaikaisesti narulla 🙂

  3. moonangel: Lakanoista tulee ihanan pehmoisia kuivaustoiminnolla. &hearts; Itse kuivaan lähes kaiken nykyään, sen verran on helppoa ja nopeaa kun säätää kuivausajan manuaalisesti 1-1,5h riippuen täyttömäärästä. 🙂

 3. Apua, oletpa viiteliäs kun silität pellavalakanasi. Itse olen viimeksi eilen ihastellut miten ihanaan ryppyyn ne menevät kuivausrummussa. 🙂

  1. Minna: Ööö, sen verran jaksoin että tyynyliinat ja aluslakanan sain silitettyä. 😀 Pussilakanat on vielä silittämättä kun motivaatio hävisi jonnekin äkisti. 😀

 4. Kiitos vinkistä! Tekeeköhän sama firma käsitiskiainetta? Halvaksi en tuota nimittäin sanoisi.. Itse tarkan markan ihmisenä käytän siivouksessa tavallista suihkepulloa, johon teen liuoksen tiskiaineesta ja vedestä. Ja tiskiainetta ei tarvitse kuin todella vähän sinne sekaan. Yleispuhdistusaineet ja tiskiaineethan ovat koostumukseltaan lähes identtisiä; tiskiaineessa on vain vähän enemmän vaahtoavia ainesosia sekä rasvaa irrottavia aineosia. Haluaisin kokeilla, mutta en siis raaski viittä euroa maksaa yhdestä pullosta 🙂

  1. Köksän ope: Helealla on myös käsitiskiainetta, mutta sitä en ole vielä itse kokeillut. Käytän Maison Belleni ja Methodini ensin pois, mutta tarkoitukseni on seuraavaksi ostaa Helean käsitiskaria. :)<br />
   <br />
   Muistin hinnan muuten väärin, se onkin Prismassa 3,95 eikä 5 euroa. 🙂

 5. Olen samaa mieltä kanssasi, toimivat todella hyvin, kivat käyttää ja pesuteho todella hyvä. Methodit pesevät ihan 6-0, näillä tosiaan jo tekeekin puhdasta. Plus minulle kotimaisuus on tosi merkittävä plussa pesuainevalinnassa.

  1. Anna: Methodista olen tykännyt myös tosi paljon, mutta vaihtelu virkistää. 🙂 Minulla ei ole kokemusta vielä Helean muista tuotteista mutta käsitiskiainetta haluan kokeilla seuraavaksi, kun ensiksi maison belleni ja Methodini saan käytettyä loppuun. 🙂 Kotimaisuus on ehdottomasti plussaa, aina! &hearts;

 6. Näitä täytyykin testata! Moneen kertaan olen katsellut näitä kaupassa, on vain jäänyt ostamatta.

  1. Heli: Suosittelen kokeilemaan. &hearts; Tämä Helean yleispesuainesuihke tuoksuu niin hyvälle, että tekee mieli siivoskella jo pelkän hyvän tuoksun vuoksi. 🙂

 7. Mä haluaisin niin ostaa tuota yleispuhdistusainetta, mutten meidän Prismasta ja Citymarketista (Leppävaara) sitä löytänyt. Onko sulla vinkata, missä näitä on myynnissä pk-seudulla?

  1. Sanna: Kiillon tai Helean sivuilta en löytänyt mitään tarkkaa myyntipaikkatietoa, joten en osaa auttaa sinua. Ihme juttu ettei sinun Prismassa taikka Cittarissakaan sitä myydä. :/ Prismaan voi ainakin jättää palautetta ja tuotetoivomuksia, jotka toimitetaan osaston tuotevastaavalle. Meidän Prismassa Helean menekki on ainakin tosi hyvä ja usein on hyllyssä Helea-hintalapun kohdilla tyhjää. Toivottavasti sinun Prismaan tulisi myyntiin myös! &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *