Mulberry Jelly Bayswater Ballerinat

Mulberryn suloiset mustat Jelly Bayswater -ballerinat vastasivat täysin verkkokaupan tuotekuvaa ja kokoluokituskin piti paikkaansa. Olen todella iloinen näistä töppösistäni ja mielelläni voisin hypätä talven ja keväänkin ohi suoraan keskikesän viettoon ja täydellisiin balleriina-keleihin. 😀 

IMG_1683.jpg

IMG_1688.jpg

IMG_1670.jpg

Materiaali on samantuntuista ja -näköistä kuin kiiltäväpintaisissa Hunterin kumisaappaissani, sillä erotuksella että kumpparit ovat luonnonkumia ja nämä ballerinat muovisekoitetta. Ballerina on hieman joustava, eli kenkä mukailee jalan liikettä normaalisti. Sisäsyrjästä löytyy pienet ilmastointiaukot, jotka tosin ovat minusta melko turhat. Varpaathan näissä eniten hiostuvat, mutta kesällä ne hiostuvat kengässä kuin kengässä jossa on umpinainen kärkiosa. En tiedä johtuuko pakkasilmasta ja täydellä teholla hönkivistä pattereista, mutta ballerinat ovat sähköiset ja imevät itseensä ilmassa lentelevät pölyhiukkaset. Ylläolevassa kuvassa näkyy hyvin, kuinka kiiltävässä muovipinnassa on pieniä hötösiä ja minä sentään pyyhkäisin mikrokuituliinalla nuo ballerinan kärjet kolme sekunttia ennen kuvan ottoa. 😀

IMG_1668.jpg

Mulberry%20flats%201.jpg

Näiden Jelly Bayswater-ballerinojen (ja ymmärtääkseni myös nahkaisten Bayswaterien) lesti on normaalileveä ja pituuden osalta koko täsmää yleistä keskiverto-eurooppalaista mitoitusta. Itselläni on lyhyt ja leveä, hieman tassumainen jalan muoto ja optimaalisin kenkä olisi muodoltaan pyöreäkärkinen ja leveälestinen kolmevitonen. Koska useimmat kengät merkistä riippumatta valmistetaan peruskeskivertojalan mukaan, joudun turvautumaan korkkareissa ja ballerinoissa lähes aina kokoon 36, joka on leveydeltään sopiva mutta pituudelta liian iso. Näidenkin ballerinojen kantapäässä on tilaa reilu sentti eli peukun mentävä tyhjä tila (kts. ylempi kuva, oikea yläreuna). Kenkä ei kuitenkaan lonksu jalassa, kiitos leveän jalkani. 🙂

IMG_1685.jpg

Mulberry%20flats%202.jpg

IMG_1671.jpg

Tämmöiset söpöt jokakelin tossukat minulla nyt sitten on. 🙂 Kesällä voin hyppiä lammikoissa ja mennä vaikka uimaan ballerinat jalassa. Ballerinakumpparit, voiko nerokkaampaa keksintöä ollakaan? Hihii. 😀 Ja sopii niin arkeen kuin juhlaankin, eivät nimittäin näytä yhtään hassummalta juhlavan mustan mekkoni kanssa. <3

Mikäli asia on ajankohtainen, voit lukea brittiläisen Mulberry.comin tilauskokemuksestani TÄÄLTÄ!

Ihanaa iltaa kaikille ja huomiseen! <3

29 kommenttia “Mulberry Jelly Bayswater Ballerinat

  1. laura: Onneksi ovat, ei haittaa vaikka kuralammikossa tallustelisin. 🙂 Toivottavasti sähkölataus purkaantuu kesään mennessä, muuten voi olla hassun näköistä jos kenkiin jää kiinni roskia ja ruohoa ulkona kulkiessa, hihihi. 😀

 1. Todella kauniit ballerinat. Minulla on mustat nahkaiset Mulberryt ja ne vastaavat kokoaan myös. Miten sinulla alempana olevassa usean kuvan kollaasin yhdessä kuvassa jalka on luonnottomassa asennossa? Näyttää pahalta sinun jalkapöydän kaarevuus.

  1. Marja: Nahkaiset Mulberryt meni haavelistalleni näiden muovisten testailun jälkeen. Mustana varmaan minäkin omani ostan, sitten kun sen aika joskus koittaa. :)<br />
   <br />
   Jalkapöytäni on tuollainen tanssiharrastukseni ja yliliikkuvien nivelien vuoksi. Balettiakin tanssineena on jalkani tottunut lapsesta asti ääriasennennossa. Onhan tuo jalka kieltämättä aika kummallisen näköinen, osittain ehkä kuvakulmankin vuoksi. 😀

 2. Voi kun sinulla on pieni ja pullukka jalka, näyttää ihan minun 7v tytön jalalta joka myös on kokoa 35. Minulla on todella pahat vaivaisenluut enkä kesäisin voi käyttää kauniita ballerinoja kuten sinä. Minulla kesäkenkinä on Crocsit. 🙂

  1. Minna: Hihihii, pullukka se on todellakin on. 😀 Oletko kokeillut koskaan Vagabondin nahkaisia ballerinoja? Ne ovat usein sellaista pehmoista nahkaa ja joka kesä heiltä ilmestyy ainakin yksi malli, joka ylettyy kengän päältä puoleen väliin jalkapöytää peittäen vaivaisenluun. Äidilläni on sama ongelma ja hän on löytänyt pelastuksen Vagabondin kengistä. Crocksit on hienot, heillä on kivoja ballerinamalleja. &hearts;

  1. 😀 Satu on taas liikenteessä! Hohhoijjaa..<br />
   Ballerinat sen sijaan näyttää hyvältä. Itse vierastan muovia kenkämateriaalina kyllä melkoisesti, mutta pääasia että itse pidät. 🙂 kauniit silti ovat! Enkä kyllä huomaa jaloissasikaan mitään vikaa 😀

  2. Ihmettelijä: Olisi kyllä kiva nähdä ne kauniitkin varpaanvälit. 😀 Minusta ne näyttää ihmisellä kuin ihmisellä aika samalta. 😀

  3. Salli: Nahka on kengissä suosikkimateriaalini sen mukautuvuuden vuoksi. 🙂 Mutta toisiksi paras kyllä tälläinen muovi / kumisaapasmateriaali joka ei paljoakaan hoitoa kaipaa pysyäkseen siistinä. 🙂

 3. Onpas suloiset ballerinat! Minä pidän kesällä sandaaleista tai varpaanvälitossuista ja punaisista kynsistä. 🙂

  1. Noora: Punainen lakka on aina pysäyttävän kaunis ja varpaanvälitossukoissa ne tuleekin vasta esille. &hearts; Itse en ole koskaan oikein tottunut käyttämään varpivälitossuja, minulla on aina hiertänyt tosi pahasti. Kauniit ne ovat kyllä. &hearts; &hearts;

 4. Hunterin saappaat ovat raakakumia (Natural rubber) . Ne eivät siis ole muovia, ovatko nämä Mulberryn balleriinat nyt siis muovia? Tosi söpöset:)

  1. Sissi: Minulla on kiiltävät Hunter Sandhurst Savoyn-saappaat ja ne näyttävät ja tuntuvat täysin samalta kuin Mulberryn Jellyt. Mulberryssä mainitaan kuitenkin että materiaali on PVC-pohjainen joten en tiedä onko se kokonaan pelkkää muovia vai onko se jotakin muovin ja kumin sekoitusta:<br />
   <br />
   &quot;This PVC based material is guaranteed for quality and compiles with strict European guidelines on the make-up of the material. It is easy to clean simply with water.&quot;<br />
   <br />
   Tarkoituksenani oli verrata materiaalien tuntumaa sanavalinnallani, mutta korjaan sen asap, jotta kukaan ei ymmärrä nyt väärin. :)<br />
   <br />
   Mutta oikeassa siis olet, kumpparit on luonnonkumia ja ballerinat on jonkinlaista muovisekoitetta. 🙂

 5. Upeat kengät! Jalatkin varsin kauniit ja sopusuhtaiset, kun nyt niitä tässä ketjussa alettiin kommentoimaan 🙂 Pullukkaa eivät ole nähneetkään, kts. esim. viimeinen kuva.

  1. Anni: Hihii, kiitoksia kehuistasi! 🙂 Olen aavistuksen verran jalkafobinen enkä tykkää varpaista, varsinkaan omistani. 😀 En tiedä mistä tämä kumpuaa, mutta minusta jalat ovat vauvoja ja pieniä lapsia lukuunottamatta jotenkin &quot;noloja&quot;. 😀 Ystävät aina nauravat minulle ja vitsillä heittävät että tuovat kesäisinkin sukat mukanaan kylään tullessa, jotta minun ei tartte ajatella vieraita varpaita omalla lattiallani, haha. 😀 Ei minua onneksi tuollainen haittaa, en ole ihan kammoinen sentään että luuttuaisin täällä kotona toisten varpaanmehuja pois. 😀

 6. Oon kateellinen sun pienelle jalalle!!! 😀 Terveisin 42 jalka. Sun on varmasti helppo löytää kenkiä, omalla kohdalla tuntuu, et koot loppuu 41 😀

  1. Jasmin: Me ollaan kenkäonkelmaisia molemmat siis. 🙂 Tosi vaikea löytää täydellisesti sopivaa kenkää. Leveälestisissä malleissa sinulle saattaisi mahtua neliykkönenkin… Spartoolta olen pari kertaa löytänyt kauniita korkkareita ja ballerinoja, joissa on mainittu leveä lestisyys ja suositeltu ottamaan normaalia kokoa numeron pienempi (Hushpuppies yksi hyvistä merkeistä). 🙂

 7. Tosi nätit kengät!Minä en myöskään tykkää,että varpaanvälit näkyy.Itseni tai kenenkään muunkaan:)miksiköhän useista balleriinoista tehdään päältä niin &quot;lyhyet&quot;…

  1. nanna: Samaa olen ihmetellyt itsekin. 🙂 Tosi usein balleriinojen kärkiosa on liian lyhyt. Ja minullakaan ei nyt älyttömän pitkät varpaat kuitenkaan ole, joten olisi kiva löytää parit sellaiset baltsut joissa varpaanvälit ei näkyisi. 🙂

 8. Ihanat ballerinat! :)<br />
  Tosin tuo sentin väljyys näyttää aika epämukavalta :(<br />
  Mun on kans vaikee löytää istuvia kenkiä.Joko varpaat ei mahdu tai jalkapöytä jää keskeltä ilmaan. Yleensä jätän sitte ostamatta, jos ei heti istu jalkaan.

  1. Hanna: Jalkani on tuosta varpaiden tyvestä (mikä tuo kohta on nimeltään, jossa jalkapohjan puolella päkiä???) tosi leveä ja kenkä ei useinkaan lonksu siitä syystä. Kantapäähän saa onneksi ostettua myös niitä koonpienentäjiä, eli silikonisia lätkiä, jotka laitetaan kiinni tuonne kantapäähän. Niillä saa numeron lyhyemmäksi kengän. 🙂

  1. Netta: Nämä on kyllä tosi huiput. &hearts; Odotan jo innolla kesää, että pääsen testailemaan näitä tuonne uloskin. Nyt ei ihan viitsi mennä testaamaan, kun pakkaset paukkuu. 🙂

 9. Moi. <br />
  Eksyin vahingossa sun blogiin ja oli oikein kivaa luettavaa. Ja pakko kommentoida, että sun jalat ovat täydelliset ballerina kenkiin. Anteeksi, mutta en ole koskaan nähnyt noin siroja jalkoja. 🙂 Hyvää kesän odotusta. En häiriköi enempää.

 10. Heissan! Vieläköhän kommentti näin vanhaan juttuun sinut tavoittaa? Olisin kiinnostunut kuulemaan mielipiteesi näistä Mulberryn baltsuista verrattuna Tory Burch Reva baltsuihin mitkä sinulta myös löytyy? Mulla on nuo revat mutta jostakin syystä kärjen malli ei ole jalkaani hyvä. Kengät painavat isovarpaitani ehkä kärjen pyöryyden takua. Kuolaan nyt Mulberryn alesta bayswater nahkaisia balleriinoja ja moetin onko mallissa eroa etten osta toisia &quot;huonosti&quot; istuvia kenkiä. Saisitko mitattua kenkäsi sisäpituuden? Onko se 23.5cm kuten sivuilla sanotaan? Mikä koko sulla on revasta?

  1. Lemilia: Tory Burchin ballerinat ovat olleet kovassa käytössä melkein kaksi kesää ja ne on pehmenneet ja muotoutuneet jalan malliseksi. Minun jalkani on lyhyt ja leveä ja tämä Burhin malli on alusta asti ollut tosi mukava jalkaan. Mulberryn ballerinat ovat aavistuksen kapeampaa lestiä mutta hyvät nekin. Minun ovat muovia, joten nahkaisesta mallista en osaa sanoa, veikkaan niiden olevan kuitenkin hyvin lähellä muovikengän lestiä ainakin kuvien perusteella. 🙂 Sisämitta on ilmoitettu oikein, oma kenkäni täsmää ilmoitettuun. 🙂 Revasta on koko 36.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *