Vähän värikästä välillä! :)

Prinsessa- ja heppa-aiheiset Duplot ovat meillä edelleen mukana leikeissä, vaikka tyttö rakenteleekin mielummin pienemmillä legopaloilla. Netistä etsittiin rakennusohjeita ja tälläisiä asumuksia saimme yhdessä aikaan. 🙂

iIMG_1697.jpg

iIMG_1714.jpg

iIMG_1716.jpg

Prinsessa Tuhkimo lähtee kauppaan… hopotikopoti… 🙂

iIMG_1718.jpg

…mahtuuko, mahtuuko…? Mahtuu. 🙂

iIMG_1719.jpg

Vroom, sinne meni prinsessa vaunuineen. 🙂

iIMG_1704.jpg

iIMG_1706.jpg

iIMG_1703.jpg

iIMG_1724.jpg

iIMG_1722.jpg

Legoleikit on kivoja näin vanhemmankin näkökulmasta, ja “oman käden jälkeä” on kiva ihastella kun saa rakennelman valmiiksi. Äkkiä menee tunti jos toinenkin kun tuhansien palasten seasta yrittää löytää haravaa, teepannua tai just sitä omituisen kokoista palikkaa jota on vain yksi ainut kappale. 😀 Haastavampaa on tietysti rakentaa niitä Legon arkkitehtuurisia pikkupaloista tehtäviä settejä, mutta minulle näissä Duploissa on tarpeeksi tekemistä. 🙂 

Huomenna on tulossa kaksi kivaa sisustusaiheista postausta…. molemmista olen ihan innoissani ja odotan että pääsen huomenna päivällä valoisaan aikaan kuvailemaan postausmateriaalia teille. 🙂 Kivaa illanjatkoa kaikille! <3

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

16 kommenttia “Vähän värikästä välillä! :)

 1. Onpas söpöt Dublot, ihana tuo merenneitokin! 🙂 <br />
  <br />
  Mä rrrrrakastan Lego Friends-legojen rakentelua tyttöjeni kanssa 🙂 Selkä puuduksissa saa istua lattialla ties miten pitkiä aikoja tekemässä taloja, talleja, uima-altaita, huvijahtia, esteratoja yms. Niin kivaa yhdessäpuuhailua lasten kanssa. Ne on niin kauniitakin kaikkine yksityiskohtineen. En tiedä kummat on enemmän innoissaan aina kun joku uusi osa sarjasta ilmestyy, minä vai lapset 😉 <br />
  <br />
  Kirpeitä pakkaspäiviä! 🙂

  1. Kati: Meilläkin on yksi Lego Friends setti jo ja ensi viikolla mennään tytön kanssa ostamaan toinen siihen lisäksi. Niiden kanssa menee helposti parikin tuntia ja legojen rakentelu on oikeasti tosi hauskaa puuhaa. :)<br />
   <br />
   Aurinkoista loppuviikkoa! &hearts; &hearts;

 2. Kiitos kivasta blogista. Olen täällä käydessäni alkanut myös karsia omasta kodista turhaa tavaraa ja lopputulos miellyttää silmää koko ajan enemmän. :)<br />
  <br />
  Pari kysymystä. Mistä olet hankkinyt nomess copenhagenin säilytyslaatikot? Ja toinen kysymys liittyy Pappelinan valkoiseen mattoon. Haaveilen siitä ruokapöydän alle, mutta talossa asustaa kaksi sotkijaa. Eli onko se helppo pitää puhtaana. Matto on sen verran arvokas, että ihan kertakäyttöistä investointia en halua tehdä. Eli saako siitä tiukatkin ruokatahrat helposti irti? Onko sinulla siihen joku hyvä aine käytössäsi?

  1. Mari: Kiitos kivasta kommentistasi! &hearts;<br />
   <br />
   Omat Nomess Copenhagenin säilyttimeni olen ostanut Stockmannilta. Niitä myy myös mm. Room21, mutta Stockmann on vakkaripaikkani ja siellä on yleensä laaja valikoima tarjolla erikokoisia ja näköisiä säilytyslaatikoita. :)<br />
   <br />
   Meillä on tyttö ja sottainen koira. Tahroilta ei olla vältytty siis meidänkään perheessä. Pappelinalta olen putsannut tippunutta ruokaa, kaatunutta kahvia ja viiniä sekä koiran vähemmän mielekkäitä tuotoksia. 😀 Matosta on tähän mennessä lähtenyt kaikki lika irti ilman värjääntymiä ja pinttymiä. Olen ihan paikallisesti putsannut Pappelinani, eli pyyhin tahrat pois mikrokuituliinalla ja laimealla yleispesunesteellä. Ja isomat vahingot olen saanut puhtaaksi niin, että ensin pyyhin enimmät pois ja sen jälkeen laitan tahrakohdan alla pyyhkeen tms. ja suihkutan yleispesuainesuihkeella reilusti pesuainetta ja hankaan kevyesti rätillä perään. Ilmavasti pitää jättää kuivumaan matto tuossa tapauksessa, mutta puolituntia kuivattelua riittää. <br />
   <br />
   Pappelinan hinta on todella kirpaiseva, mutta meillä se on ainakin jokaisen pennin arvoinen ja vähän enemmänkin. 🙂 Helppohoitoinen ja kaunis matto. &hearts;

 3. Mikä tämä ihana musta-valkoinen matto on teidän rakennelmien alla? Olen varmaan joskus blogiasi lukiessa törmännyt tuohon ihanuuteen, mutta nyt kun olen havittelemassa itsellenikin, jotain tuohon suuntaan niin kiinnostaisi tietää mistä noita saa? 😉

 4. Kirjoituksesta saa sellaisen käsityksen, että olisitte leikkineet legoilla samana tai edellisenä päivänä postauksesta. Kuvataustoista voi kuitenkin päätellä, että tällaiset kuvat on otettu aikoja sitten. Toki et kirjoituksessa tuonut ajankohtaa ilmi, mutta jotenkin harhaan johtavaa kirjoittamista.

  1. Janika: Postauksesta saamasi käsitys on aivan oikein. 🙂 En ymmärrä kommenttisi sisältöä, tarkoitatko että kuvani ovat niin huonoja etteivät ne voi olla tältä vuodelta vai hä? 🙂 Kirjoittamisessa, kuvaamisessa ja sisällössä ei ole mitään harhaanjohtavaa vaan asia on juuri niin kuin kerroin ja kuvasin. Leikimme tytön kanssa legoilla hyvin usein ja kuvat ovat laadusta huolimatta ihan tuoreita. 😀

 5. Meiltä löytyy aivan samat legokokoonpanot miinus tuo hevostalli. Tytön suuria suosikkeja ja niillä myös leikitään melkein päivittäin. Välillä laitan jonkun osan talteen ja tuon jonkun toisen mukaan leikkeihin. Sitten taas vaihdellaan jossain välissä. Muuten tuntuu, että hukutaan legoihin. ;D Niin ja tyttökin tykkää, kun aina välillä tulee &quot;uusia&quot; legoja.

  1. Cinnabaria: meillä on kanssa ollut tuota jemmailua välillä. Pysyy legot uudempina kun pistää välillä osan pois ja vaihtelee niitä. Heppatallikin oli meillä jo ihan unohduksissa kun se on ollut varastossa kolme kuukautta. Nyt se on taas kuin uusi ja pari viikkoa on jo päivittäin heppatallilla leikitty erilaisilla variaatioilla. 🙂

  1. Hulda: Raitamatto on tytön huoneen mato mutta tyttö halusi pistää isot leikit pystyyn keittiö-olkkari alueelle ja me raahattiin koko matto legoineen tytön huoneesta. 🙂 Saatiin iso kiva tila touhuiluun ja on kivempi istua lattialla maton päällä kuin paljaalla parketilla. 🙂

  1. Piipa: Matto ei ollut meillä kauaa koska keräsi koirankarvaa ja pölyä ja koira oksensi siihen pariin otteeseen. Musta raita ei haalistunut pesussa kuten olisi voinut kuvitella, mutta päästi pikkuisen väriä tuohon valkoiseen raitaan. Hintalaatusuhde on melko ok, mutta en ostaisi tätä samaa mattoa uudestaan vaikkei olisi koiraa sotkemassa. :)<br />
   <br />
   Suosittelen mielummin Formen raitamattoa, se on laadukas ja pitää värinsä oikeilla paikoilla. Hinta tosin on toista luokkaa mutta ainakin saa rahalleen vastinetta. Myös muovipunottua raitamattoa kannattaa harkita, se on lähestulkoon ikuinen ja itse aion ostaa tytön huoneeseen muovisen mustavalkean raitamaton kunhan löydän jostakin oikean kokoisen (120×180-200cm). 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *