Synttärilahjani Milk Lamp on saapunut!

Vähän aikaista kyllä synttärilahjalleni, mutta minun oli ihan pakko päästä heti avaamaan Milk Lamp-laatikko. Ja katsokaa nyt miten ihana söpöläinen se on! <3 <3

iIMG_1745.jpg

IMG_1750.jpg

iIMG_1746.jpg

iIMG_1751.jpg

IMG_1744.jpg

iIMG_1747.jpg

Nyt tulee ziljoona kuvaa, mutten osannut valikoida parhaita päältä ja siksi pistänkin nyt kaikki kuvat kerralla esiin. 😀 Ja alla tietysti myös kuvaa valon ollessa päällä. <3 Valaisin toimii G9-kantaisella halogeenilla, joka tulee valaisimen mukana. Johdossa on vakiona himmennin, joka toimii myös virtanappina. Valon sävy on kirkkaimmillaan ihan vitivalkoinen ja muuttuu lämpimämmäksi mitä vähemmän on tehoa. Kuvissa valaisuteho on säädetty noin puoliväliin.

IMG_1752.jpg

IMG_1753.jpg

IMG_1754.jpg

IMG_1755.jpg

Moni arveli valaisimen olevan aivan liian pieni Bestå-tasolle, mutta minusta se on tosi hyvän kokoinen tuohon String-seinähyllyn alle. Hyllyn ja valaisimen väliin jää sopiva määrä ilmaa ja tykkään siitä että tavaroilla on keskenään kokoeroa. Tästä valaisimesta tuli heti sellainen olo, että se on just meidän kotiin tehty. Nyt harmittelen etten ostanut tätä jo vuosi takaperin, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. 🙂

Illalla tulossa postaus uudesta kiinnostuksen kohteestani, josta taitaa tulla jopa jonkinlainen harrastus. 🙂 Aurinkoista päivää kaikille! <3

33 kommenttia “Synttärilahjani Milk Lamp on saapunut!

 1. Moikka! Minne Iitalan Leimu -valaisin päätyi? 🙂 <br />
  Milk on kyllä super suloinen tasosi päällä 🙂

 2. On suloinen lamppu! Sopii hyvin tuohon tasolle:) Itse varmaan ottaisin viherjutun ja tuon kynttelikön pois ja jättäiisn vaan Milkin ja kehyksen mutta on se noinkin ihan kiva:) Hyvä ostos:)

  1. Sissi: En somistellut tasoa sen kummemmin vielä, kunhan kuvasin nopsaan Milk Lampin kun se on niin ihana! &hearts; &hearts;

  2. Leena: Paneudun tasolla olevaan rykelmään heti kun kerkiän. 🙂 Nyt halusin kuvata teille hetpaikalla tuon ihanan maitolampun sen ihmemmin somistelematta ja miettimättä kokonaisuutta. 🙂

 3. Se on noin pieni! Minä olin jotenkin ajatellut sen paljon isommaksi! Sopii teille ihan loistavasti ja on just täydellinen tuossa bestån päällä! Siis ihan nappi valinta! 🙂 Ehkä minäkin alan lämpeneen nyt tuolle! 😀

  1. Fanni: Se on pikkuruinen ja niin ihana! &hearts; Kyllä sie vielä ehdit lämpenemään, kuvaan tätä joka viikko niin se alkaa tuntumaan sinustakin ihan omalta lampulta. 😉

 4. Sopii tosi hyvin teille! 🙂 Minä olen ainakin niin rakastunut tähän valaisimeen.. :)<br />
  Itsellä tätä suloisuutta löytyy kaksi kappaletta, yksi mustavalkoinen olohuoneessa ja tämän saman puisilla jaloilla kymmenen vuotias poikani sai joulupukilta joululahjaksi… hih, olikohan äitillä jotain tekemistä sen toiveen kanssa!? 😉

  1. Heli: Oijoi, kaksin kappalein! &hearts; &hearts; Mustajalkainen on varmasti tosi kaunis livenä valon ollessa päällä, osaan kuvitella sen mielessäni. &hearts; &hearts;

  1. II: Telkkarin toiselle puolelle en halua laittaa mitään. Tykkään että tavarat on edes jotenkin ryhmiteltynä rykelmiin, ja ettei taso ole tasaisesti täytetty päästä päähän. Fiksailen tuota kyllä vielä ajankanssa, nyt en hifistellyt vaan keskityin tekemään teille postauksen mahdollisimman nopeasti. 🙂

  1. Jenska: No ei onneksi tartte tykätä kaikkien kaikesta. 🙂 Eikä minusta kodin tarvitse olla yhtä fiilattu ja stailattu kuin Kelly Hoppenin katalogit. Minä bloggaan ja kuvaan tavallista arkea, en täydellisiä mainoskuvia. 🙂

  2. Onko jonkun koti oikeasti mittasuhteutettua? 😀 Oikeastaan osaan vastata omaan kysymykseeni että on, mutta luojan kiitos kaikki kodit eivät, eivätkä ne häviä kauneudessaan tippaakaan! &hearts;

  3. Iittala-fani: Kodin ja tavaroiden mittasuhteita on hyvä miettiä, mutta liian harkittua ja fiilattua ei tartte olla. Meillä tavara ihan luonnostaan siirtyilee pitkin päivää, kun useimmat esillä olevat tavarat ovat käyttöesineitä, enkä todellakaan aina jaksa niiden kanssa fifistellä viivottimen kanssa. 😀 Mutta tykkään kuitenkin joskus näperrellä ja keskityn joskus pikkujuttujen laittamiseen oikein huolella. Nämä päivät ovat tosin aika harvassa mutta sellainenkin puoli minusta löytyy. 😀

 5. Se on ihana! Milk taitaa olla eka design valaisin mistä olen haaveillut! Olisikohan seuraavaksi jo sen vuoro kun &quot;ykkös&quot;tuolin sain jo hankittua vihdoin. Jos sittenkin kyllästyt siihen, niin muista minut 😀 vähän häiritsee kun se on nykyään ihan joka blogissa, mutta eipä sen pitäis vaikuttaa omaan ostopäätökseen, siis että jättää ostamatta ! 🙂

  1. Jonsku: jos minulta kysyt on TODELLAKIN on tämän vuoro!!! 🙂 On tämä niin ihana että en ihmettele jos maitolamppujen määrä lisääntyy vaan. &hearts; &hearts; &hearts;

 6. Voi miten hauska ja sopii hyvin teille kotiin! Lampun nähdessään tulee väkisinkin hyvälle tuulelle 🙂 Harmi, ettei meillä kotona ole tuollaiselle paikkaa. Tai jospa se mahtuisi eteisen lipaston päälle…

  1. Hani: Lamppu on tosi kiva ja nyt kun sanoit, niin kyllä on hymy muuten herkässä kun lamppua katselee. Ja suunpielet oli miulla korvissa varsinkin kun sen paketista avasin. &hearts; &hearts; &hearts;

 7. Onpas kiva, sopii tuohon tosi hyvin. En ole koskaan ennen ollut kauhean innostunut tuosta lampusta, mutta nyt jo aloin katsella, missä sille olisi meillä hyvä paikka. Niin se mieli muuttuu.

  1. Tuuli: Milk Lamp on tosi kaunis ja kauniimpi livenä kuin kuvissani. &hearts; &hearts; Se on muodoltaan hyvin kevyt ja tasapainoinen, ajaton ja ihana. Sopii minusta kotiin kuin kotiin. &hearts;

 8. Minä en kauheasti myöskään tuosta tykkää,mutta mitäpä siitä!Teille sopii mainiosti!Hauska kyllä on,näyttää kömpelöltä pikku koppakuoriaiselta:)

  1. nanna: hihii, koppis-vertaus on söpö. 🙂 Meillä tuo ötökkäteema on muutenkin hyvin hallinnassa, kun lattialla kököttää Aarnion pullea peffainen Pony, kehyksissä on pöllökokoelma ja seinähyllyillä seikkailee puiset norsut ja apina. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *