Bloggaajat radalla :)

Ihana ja menevä päivä takana! CASA oli hieman ON THE ROAD, sillä kävimme sisustuskauppakierroksella tutustumassa Helsingin sisustusliikkeisiin ja kevään uutuustuotteisiin bloggaajien voimin. Postauksia on tulossa tästä sisutuskierroksesta useampia, sillä reissu oli kokonaisuudessaan aivan kertakaikkisen mieletön. <3 Kiitokset siitä kuuluu Casan tiimille, ihanille sisustuskaupoille sekä bloggaajille! <3 Tässä muutamia ennakkomaistiaisia tulevasta. 🙂

IMG_1891.jpg

IMG_1914.jpg

IMG_1923.jpg

IMG_1962.jpg

IMG_1974.jpg

IMG_1983.jpg

IMG_1990.jpg

IMG_1998.jpg

IMG_2020.jpg

IMG_2018.jpg

IMG_2024.jpg

IMG_2051.jpg

IMG_2067.jpg

IMG_2102.jpg

IMG_2113.jpg

IMG_2119.jpg

Ilta jatkui hyvän ruoan ja juoman merkeissä ravintola Virgin Oilissa, jossa itse vetelin niin älyttömät ähkyt kana-caesarsalaatista että meinasi takki jo ratketa kotimatkalla. 😀 Ilta jatkuu hulvattoman Stand Up-shown merkeissä, johon en itse valitettavasti päässyt osallistumaan. Tulin nimittäin hetki sitten kotiin laittelemaan tyttöä nukkumaan ja päästämään hoitajan omille sovituille menoilleen. 🙂

Nyt iltatoimiin ja jos silmä pysyy auki, vastailen teidän jättämiin kommentteihin! <3 Kiitokset kaikille ja ihanaa iltaa! <3

11 kommenttia “Bloggaajat radalla :)

 1. Innolla odotan postauksia kuvistasi.Kauniita ideoita kotiin,kummasti siniset tyynyt hivelevät silmää.Vasta luin näistä design-tuotteista ja niiden kopioista, että esim.tuoli,joka kuvassasi esiintyy,niin erottaa aidon esim.ruuvien väreistä jne.Mistähän uskaltaa ostaa desing-tuotteen,että tietää sen olevan aito eikä kopio.<br />
  <br />
  <a rel="external nofollow" href="http://www.madeinkoti.blogspot.fi&quot; target="_blank">http://www.madeinkoti.blogspot.fi</a&gt;

  1. Aikku: Tummansinistä oli Riviera Maisonilla jonkin verran, se on todella kaunis valkoisen ja beigen kanssa ja ekan kuvan tummansiniset tekstiilit sopisi kyllä minunkin makuuni. &hearts;<br />
   <br />
   Design-tuotteiden aitouden tunnistaa yleensä niistä pienistä detaljeista, kuten kiinnitysosat ja liitoskohdat. Joskus tavallinen kuluttaja joutuu olemaan melkoinen salapoliisi saadakseen selville nuo tärkeät tunnistettavat nippelitiedot erottaakseen aidon kopiosta ja varmistuakseen tuotteen aitoudesta. 🙂 Suomalaisista liikkeistä voi aika huoletta ostella, itse en ole koskaan törmännyt sellaiseen kauppiaaseen joka myisi kopiota aitona. Ulkomaiset nettikaupat ovatkin sitten oma lukunsa, siellä helposti höynäytetään asiakasta ja pitääkin tietää etukäteen mistä ostaa. 🙂

 2. Hei! Olen katellut niitä Uashmaman (vai miten se nyt kirjoitettiinkaan) paperi pussukoita ja minkähän kokoisen pussin tarvitsisin noin. 14 cm korkealle ja halkaisijaltaan 14 cm leveälle ruukulle?

  1. Hymy: Uashmaman (lausutaan washmama :D) pussukoissa koot menevät vähän hassusti. S-kokoinen on pohjasta 12x12cm ja M-kokoinen on 18x12cm. Itse olen laittanut Prismasta ostamani Vihermixin huonekasvit S-kokoiseen pussukkaan ja kun tiukkaan niitä sulloi niin mahtuivat (ruukut ovat 13cm). <br />
   <br />
   Sinulle suosittelen tuota M-kokoista, siihen ainakin mahtuu. Ja vaikka pussukka onkin mitoiltaan pohjasta aavistuksen pitkulaisempi (18×12) niin pussukka pyöristyy sisälle laitettavan ruukun mukaan. Minulla on ollut M-kokoisessa pussukassani viherkasviruukku ja Uashmama näytti ihan samalta sen ympärillä kuin nuo S-kokoiset 12x12cm kokoisetkin pussukat yrttien ympärillä. 🙂

 3. Päivä oli täydellinen, iso kiitos siitä sinullekin! &hearts; Tänään lepäillään ja toivutaan matkasta, ja sulatellaan eilisiä tapahtumia! 🙂 Toivottavasti saadaan järkättyä pian uusi miitti, ja vaikka tällä kertaa täällä päässä 😉

  1. Heli: Tänään on kyllä huilauspäivä. 😀 Olen aamusta käynyt läpi eilisen kuvasaldoa ja todella vaikea on rajata 600 kuvasta ne parhaimmat blogiinkin päätyvät kuvat. <br />
   <br />
   Sinne päähän seuraavaksi, todellakin! &hearts; &hearts;

  1. J: Vitsit kun olisit päässyt mukaan. &hearts; &hearts; &hearts; Oli niin kiva päivä ja ihania sisustusjuttuja pullollaan. Pohjosen suuntaan sitten varmaan seuraavaksi suuntaus, joten sinne sitte eikös jep? 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *