Sisustusliike Peroba – patinaa, industriaalia ja hauskuutta

Seuraavaksi esittelen teille Sisustusliike Peroban tarjontaa, jonka kahteen kerrokseen levittyvä sisustusmaailma imaisee mukanaan tälläiset sisustusintoiset ihmiset kuten minä. 😀 Kivijalkamyymälän lisäksi Peroba palvelee sisustuksen nälkäisiä myös netissä osoitteessa Peroba.fi.

peroba1.jpg

peroba2.jpg

pIMG_2046.jpg

peroba5.jpg

peroba3.jpg

peroba6.jpg

peroba4.jpg

IMG_2067.jpg

Patinoituneita pintoja, kaunista terästä, vanhaa halkeilevaa puuta ja teollista tyyliä yhdistettynä hauskoihin yksikohtiin kuten viimeisen kuvan jättikokoinen hakaneula. <3 Omia tuotesuosikkejani olivat House Doctorin tuotteet, tekstiprintilliset kassit ja pussukat (erityisesti pussukka jossa osuva teksti: stuff I don´t know where to put :D), kirjan näköinen seinähylly (kuvakollaasin kuva 6) ja valaisinvalikoima. Tämä on rouheaan ja industriaaliseen tyyliin ihastuneiden paratiisi! <3 <3 Sisustusliike Peroban löydät sekä netistä että osoitteesta Fredrikinkatu 33, 00120 Helsinki!

(Postaus tehty osana CASA ON THE ROAD-kiertuetta!)

16 kommenttia “Sisustusliike Peroba – patinaa, industriaalia ja hauskuutta

  1. Heli: Niin oli. 🙂 MInulla jäi kummittelemaan mieleeni ne kangaskassit, jotka ripustaisin eteisen Dots-ripustimiin ja niihin jemmaisin kassien nimikoinnin mukaisesti tumpukat, huivit ja hatut, sekä tytön balettivehkeet. 🙂 Voi olla että täytyy kipaista hakemaan ne myöhemmin, hihii. 😀

 1. Mä tykkäsin myös Perobasta ja olisin iloinen, jos jossain vaiheessa sieltä saisin mukaani hankittua muutaman tuotteen. Ne kangaskassit oli hauskoja, sulle tosiaan olisi hyvä se &quot;Hats, gloves, scarves&quot;. 🙂

  1. Irina: Yksi juttu jäikin sieltä mieleeni minkä ehkä kipaisen hakemaan sinun synttäripukettiisi. 😉

 2. Olisi mukava jos ennen uusia postauksia vastaisit edellisten postausten kysymyksiin. Oottelen täällä vieläkin vastauksia vaatepostaukseen.

  1. Vastausta odotellessa: Vastaan kommentteihin jokainen päivä, ja eilenkin vastailin yli 40 kommenttiin. Olen lauantaista johtuen tosi pahasti viime viikon kommenttivastauksissani aikataulusta jäljestä, mutta tänäkin iltana yritän saada vastattua niin moneen kuin vain ikunaan saan näppäimistöstäni vauhtia irti. 😀

 3. Peroba on suosikkini! Siellä on aivan ihastuttavia uniikkeja juttuja! Olen opiskeluitteni myötä päässyt Perobaan suunnittelemaan ja toteuttamaan näyteikkunan, se oli aivan ihanaa, kun ei tiennyt mitä valitsisi! 🙂 Kuulostaa siltä, että teillä on ollut mahtava kierros!

  1. Blondi: Oijoi, ihanaan paikkaan pääsit tekemään opiskelujuttuja, oliko näyttötyö? 🙂 Meillä oli tosi ihana päivä, kylmä ja vauhdikas mutta sisustuskauppojen lämmin vastaanotto sulatti jäät poskista. 😀

  2. Ei ollut näyttö, se on vielä edessä, joskin työn alla. Näyttöön tarvitaan isompi kokonaisuus, siihen ei valitettavasti pelkkä ikkuna riitä, mutta Perobaan menisin mielelläni kyllä jokin toinen kertaa uudelleen. 🙂

  3. Blondi: Aa, jotenkin jäi tuo suunnittelutyö vaan mieleeni kieppumaan ja ajattelin mielessäni että pistit hihat heilumaan ja stailasin koko putiikin lattiasta kattoon. 😀 Peroba on ihan huippu, itsekin meinaan sinne suunnata uudestaan pikapuoliin. Teksikassit nimittäin jäivät kummittelemaan ja niille on ihan täydellinen paikka ja tarkoitus eteisessä odottamassa. 🙂

 4. Tää on huikee liike! Tilasin iiihanan tuolin. Laitoin myös old news-pussin tilaukseen. Sit peruin sen pussittilauksen…ja nyt muistin sen taas. Täytyy ehkä käydä klikkaamassa uudelleen 😀

  1. Sannis: Niin on! &hearts; Se Old News on ihan superkiva, sen just meinaan käydä ostamassa ja pari muuta tekstikassia kanssa. Ne tulee eteisen Dotseihin roikkumaan. 🙂

 5. Kiitos tämän myymälän esittelystä 🙂 Ihanaa, kun pidät blogiasi niin ahkerasti. Olen nyt 1,5 vuotta seurannut taivaltasi ja edelleen pysyn menossa mukanasi. Sain sinulta kimmokkeen aloittaa myös oman blogini 😉

  1. Henrietta: Ihana olet! &hearts; &hearts; Kiitos itsellesi että olen pysynyt mukana blogimatkassani sisustusmuutoksesta toiseen. &hearts; 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *