Vinkkipostaus – Greys Divaani tarjous

Moni pitkään blogiani lukenut varmasti muistaa sen ihanan valkoisen nahkadivaanin mikä minulla oli vuosi takaperin? Kyseinen Blaze-divaani myytiin sittemmin loppuun Kodin1 Anttiloista. Tutustuin viime viikolla Indeco-sisustusliikkeen omistajaan Lauraan ja kävi ilmi että hänen myymälässään on vastaavan tyylinen ihana Greys-divaani tammikuun ajan tarjouksessa. 🙂

Greys_divaani_musta_ja_valkoinen.jpg

Greys-divaani on Blazen tavoin nahannäköistä materiaalia, sillä erotuksella että minun Blaze-divaanin materiaali oli 100% PU (keinonahkaa) ja Greys-divaanin on PU-pinnoitettua tekstiiliä. Molemmat näyttävät aivan aidolta nahalta Greysin ollessa kuitenkin huomattavasti parempaa laatua. Greyssin vakiovärit ovat musta ja valkoinen, muita kauniita värivaihtoehtoja voi tilata toimitustilauksena Indecon Lauralta. 🙂

magichome.jpg

greys%20divaani.jpg

Greys-divaanin materiaali on Magic Home-sarjan Vienna “keinonahkaa”, jonka suhde on 14% puuvillaa, 21% polyesteriä ja 65% polyuretaania. Hankauksenkesto on Viennassa aivan huippuluokkaa, yli 50 000 martindalea. Myös värinkestävyys on korkealaatuinen taso 4. Laura esitteli minulle Viennan värikarttaa ja valkoinen sävy on kerrankin vitivalkoinen. Yllä olevasta kuvasta poiketen kirkkaat sävyt ovat todella kirkkaita ja intesiivisiä, pinkki on sellainen upea räiskyvän kirkas pinkki. <3 Magic Homen kankaanpuhdistusvideon löysin eilen Vimeosta ja on kyllä sanottava että helppohoitoista kangastakin on näköjään saatavilla nykypäivänä. 😀

1511480_237853443062812_1393667385_n.jpg

Greys- ja Blaze-divaanien mitat ja muoto ovat samat, ainoat erot ovat päällisen tikkaustapa ja materiaalin laatuero. Greys on tarjouksessa tammikuun loppuun, eli neljä päivää on vielä kampanjaa jäljellä. Tiedusteluja ja tilauksia voi tehdä Porissa sijaitsevassa Indeco-myymälässä (Presidentinpuistokatu 1, 28130 Pori) sekä sähköpostitse suoraan Lauralle osoitteeseen laura@indeco.fi.

Alla kuvia omasta divaanistani vuosien takaa, voi näitä romanttisia aikoja… <3

iN%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202013-12-14%20koh

507dc56dc98c7e272100000a.jpg

507eb22cc98c7e0e11000013.jpg

507eb20bc98c7eb14200000a.jpg

Kivaa alkanutta uutta viikkoa! <3

6 kommenttia “Vinkkipostaus – Greys Divaani tarjous

    1. laura: Niin on! &hearts; &hearts; Joskus itsekin toivon että olisi enempi neliöitä jotta saisin kaiken kauniin mahtumaan. 🙂

  1. Mihin omasi on muuten hävinnyt, muistan kyllä kyseisen tuolin, mutta en koskaan muista sen poistuneeen 😀 (kaikki nämä kuukaudet? olen miettinyt mikä kodistasi oikein on &quot;puuttunu&quot; 😀 haha

    1. ada: Oman divaanini myin keväällä pois. 🙂 Se oli aika isossa roolissa meidän kotona aikoinaan joten ei ihme että on tuntunut siltä että jotakin on hävinnyt mutta mitä. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *