Täydellinen ostos ja ihana yllätys!

Tein Design Forum Shopista varsinaisen löydön, Woodnotesin Box Zone -säilytyskorisarjan. Koreja on saatavana sekä pyöreänä että neliönmuotoisena ja kokovaihtoehtoja on kaiken kaikkiaan kuusi, kolme kumpaakin mallia. Värivariaatioita löytyy peräti kymmennen. Yhden luonnonvärisen pyöreän korin raaskin itselleni ostaa ja se sopiikin täydellisesti sisustuksen tammensävyisiin yksityiskohtiin. <3

ostoksia7.jpg

IMG_2135.jpg

IMG_2143.jpg

Woodnotesin Box Zone-säilyttimet valmistetaan paperinarukankaasta ja niissä on erillinen puinen irtopohja. Pohja tekee korista erittäin napakan ja se kestää painoa todella hyvin. Hoito-ohjeissa mainitaan että turhaa pesua tulisi välttää, mutta satunnaiset tahrat voi kuitenkin pestä kädenlämpöisellä vedellä ja miedolla pesuaineliuoksella. Silitystä suositellaan aina jokaisen pesun jälkeen, jotta korin muoto säilyy hyvänä. 

ostoksia4.jpg

IMG_2142.jpg

Värisävy on kyllä tismalleen sama kuin tammipuisissa keittiövälineissäni ja Hayn AAC22-tuolin jaloissa. Pisteenä iin päälle tuo sisäreunassa oleva konjakinruskea nahkainen Woodnotes-merkki. Oma korini on kolmesta kokovaihtoehdosta pienin eli 20x20cm. 

ostoksia6.jpg

IMG_2155.jpg

IMG_2152.jpg

ostoksia3.jpg

Vihdoin sain kuvattua teille yhden versioni lautasliinarenkaistani. Minulla on sekä ohutta paperinarua että juuttinarua, joista olen leikannut 15cm pituiset pätkät kietaistavaksi lautasliinan ympärille. Askartelukaupoista löytyy molempia narumateriaaleja, omani olen ostanut Sinooperista. Plussaa näissä on se, että ne mahtuvat todella pieneen tilaan säilytykseen ja tarvittaessa näillä voi somistaa vaikka mitä kaikkea. 🙂 Viinilasin jalkaan olen pari kertaa solminut juuttinaru-rusetin, kaunista, helppoa ja edullistakin… Kuvissa on paperinaruinen versioni lautasliinarenkaasta, joka sopiikin loistavasti Woodnotesin samaa materiaalia olevan korin kanssa yhteen.

IMG_2169.jpg

ostokset5.jpg

Lautasliinojen lisäksi testasin jemmailla säilytyskoriin myös kynttilöitä. Tässä oli ideana se, että kynttilät aukeavat viuhkana tuolla korin sisällä ja korin läpikuultavuuden ansiosta se näyttäisi kivalta korin ulkopuolelta katsottuna. Olen poltellut kynttilöitäni niin aktiivisesti etten saanut kunnollista viuhkaa tehtyä kynttilöiden liian pienen määrän vuoksi. Nätti se on kyllä vajaanakin. 🙂

28012014.jpg

designforum2.jpg

Viimeisenä muttei vähäisimpänä esittelen teille Design Forum Shopista saamani yllätyspaketin, joka sisälsi mustan Reilun Kaupan puuvillasta valmistetun kangaskassin sekä Design District Helsinki-teemalla varustetun mustavalkoisen tarjottimen. Tarjotin on valmistettu suomalaisesta koivusta ja kuviointi on käsityönä tehty. Itselleni oli totaalinen yllätys, että kyseinen tarjotin kestää konepesuakin, wau! 🙂 Kaunis kiitos vielä Design Forum Finlandin väelle, erityisesti presentaation sekä esittelykierroksen vetäjälle Tua Vataselle kivasta kokemuksesta ja ihanasta yllätyksestä! <3 <3

Ihanat iltatoivotukset kaikille! <3

(Postaus tehty osana CASA ON THE ROAD-kiertuetta, osa postauksen tuotteista saatu yhteistyön kautta Design Forum Finlandilta)

23 kommenttia “Täydellinen ostos ja ihana yllätys!

  1. Pike: Hehe. 😀 Onhan tässä montakin päivää kuukaudessa kun en mitään osta. 😀 Nyt eletään tiistaita enkä ole lauantain jälkeen ostanut yhtikäs mitään. 😀 Semmosta se on, joskus tulee osteltua enempi ja joskus sitten vähän vähempi. 😉

  2. Mä: Ei ollut vitsi, en ihan oikeasti huijaa sillä en ole mitään ostanut lauantain jälkeen. 😀 Huomenna pitää kyllä mennä ruokakauppaan taas, joten kolmen päivän putki katkeaa. 😀

  1. Heli: Woodnotesin kori ja tammiset jutut sopii niin kivasti yhteen. &hearts; &hearts; Ja valkoisen kanssa yhdistettynä säilyy myös itselleni tärkeä yleinen raikkaus. 🙂 Valkoinen, ruskea ja vihreä on rakkautta! &hearts; &hearts; &hearts; &hearts; &hearts;

 1. Woodnotesin tuotteet ovat todella laadukkaita. Minulla on New York matto ja kaksi mustaa Box-koria. Ostin ne Vepsäläiseltä keväällä.

  1. Niina: Minulla ei ole Woodnotesin matoista kokemusta itselläni mutta tuttuni ovat niitä kyllä kehuneet maasta taivaisiin. 🙂 Säilytyskorit ovat todella hyvin tehtyjä, jokainen sauma viimeistelty ja kori pitää hyvin muotonsa jopa painavien kynttilöiden kanssa. Ihania pikkudetaljeja täynnä! &hearts; &hearts;

  1. Satu: Tämän postauksen kuvat onnistuivat poikkeuksellisen hyvin ja koko postaus on omasta mielestäni yksi minun parhaistani ellei jopa paras. &hearts; &hearts; &hearts;

 2. Missä on se valkoinen ihana ja helppohoitoinen valkoinen matto tuosta ruokapöydän alta.? Se oli kivannäköinen.:)

  1. Taimi: koira oksensi siihen ja se oli viikon verran kylpyhuoneessa pesuoperaationi jälkeen lepäilemässä. 🙂 Ihan laiskuus siis iski, enkä saanut aikaiseksi laittaa sitä heti kuivuttuaan takaisin pöydän alle. Mutta pöydän alla se jo taas on. 🙂

  1. Fanni: Hihii, Ikean Lack on pettämätön. 🙂 Siinä näyttää kaikki hyvältä, varsinkin jos on korkeakiiltoinen valkoinen hylly joka heijastaa tavaroiden peilikuvan. &hearts;

 3. Vaikka tykkäsin kovasti kokovalkoisestakin niin näyttää vielä kauniimmalta kun kodissasi on vihreitä kasveja ja puun sävyjä, kaunista! 🙂 &hearts; Ja kuvat ovat kyllä onnistuneita!<br />
  Jos saa toivoa postausaihetta niin inspiroidun aina tavarankarsimisprojektistasi! Minullakin on välillä kausia että vähennän tavaraa reilulla kädellä mutta tyylini on kuitenkin ehkä runsaampi kuin sinulla vaikka musta-valkoinen pääasiassa onkin 🙂

  1. Hani P: Valkoinen, puu ja vihreä on oma lemppariyhdistelmä nykyisin. Viime keväänä se pyöri mielessäni ja vähäsen siihen suuntaan jo otin askeleitanikin, mutta varovaisuus teki sen etten uskaltanut kunnolla heittaytyä mukaan innostukseeni. 🙂 <br />
   <br />
   Karsimisjuttuja tulee varmasti pitkin kevättä, olisiko sinulla jotakin tiettyä aihetta sen tiimoilta josta haluaisit lukea?

  2. Kaikista inspiroivinta mulle ainakin on kuvat hyvässä järjestyksessä olevista säilytystiloista, ne saavat minussa aina aikaan siivousvimman 😀 Eli siivouskaapit, keittiökaapit, kylppärikaapit, kaikki ne jotka yleensä keräävät kaiken rojun ja ovat aina sekaisin 😀

  3. Hani P: laitan tämän korvan taakse ja voisin yrittää tehdä entistäkin useammin järjestely ja tavaranpaljastelu juttuja. 🙂

 4. Huomasin jo niistä aiemmista kuvista nuo Woodnotesin korit, olen ennen ollut tietoinen vain niistä isommista. Ehdinkin jo ajatella, että noita pieniä voisin hankkia työhuoneeseen, koska etsin ratkaisua käsityötarvikkeiden säilyttämiseen. Niistä osa on ihan pakko (tai ainakin kätevä) pitää esillä. Nuo olisivat sieviä säilyttimiä sellaiseen, esimerkiksi neulelankakerille, miksei ihan keskeneräisten käsitöiden säilyttämiseen muutenkin.<br />
  <br />
  Meillä on keittiössä ja kodinhoitohuoneessa Woodnotesin kaihtimet. Olen tykännyt tosi paljon.

  1. Tanja: Minäkin luulin että niitä on vain isoja, vähän kuin lehtikoreja. 🙂 Ihana oli löytää näitä pieniä kokoja, sekä pyöreitä että neliskanttisia ja tuossa googlettaessani Box Zonea päädyin Finnish Design Shopin sivuille, josta löytyikin kiva valikoima näitä pienempiä kokoja. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *