Puhdas matto pöydän alla

Sain pari päivää sitten laitettua Hanna Korvelan Aqua-mattoni takaisin pöydän alle pesuoperaation jäljiltä. Pöytä on minusta edelleen tosi kiva vinottain ja maton kanssa kokonaisuus on entistäkin kivempi. 🙂

iIMG_2207.jpg

iIMG_2208.jpg

Koira oksensi matolle kahteen kohtaan ja koostumuksesta sen enempää teille kertomatta sanottakoon että pahalta näytti maton kohtalo. Aqua-matto puhdistui miedolla pyykinpesuaineliuoksella ja suihkuttamalla onneksi uudenveroiseksi, ei jäänyt tahroja eikä länttejä. Huh. 🙂

iIMG_2221.jpg

iIMG_2219.jpg

Yksi ainut yrtti on enää jäljellä minun yrttipuutarhassani, mutta onneksi on tuota keittiötavaraa sen verran että ettei tarvitse tyhjiä hyllyjä tiirailla. Täytyykin muistaa viikonloppuna täydentää taas yrttipurnukkani. 🙂

iIMG_2210.jpg

Tykästyin muuten tosi paljon tuohon Hayn tammijalkaiseen tuoliin pöydän ääreen laittetuna. Ainut mikä itselläni pistää silmään on tuo epäsymmetrisyys, kun tuoleja on yhteensä nyt vain kolme. Eriparisuus ei sen sijaan haittaa minua yhtään, vaikka tuoleissa on selkeä tyylillinenkin ero.

Minusta pöytäryhmä kaipaa ehdottomasti neljännen tuolin ja tuolifanina ei ole vaikea valita yhtä extratuolia. 😀 Voisinkin tehdä teille iltasella tuolipostauksen omista tämän hetken suosikeistani, ne poikkeavat nimittäin jonkin verran totutusta all in white-tyylistäni. 😀 Palaillaan!

(Aqua-matto saatu yhteistyökampanjan kautta)

4 kommenttia “Puhdas matto pöydän alla

  1. Kyselit vähän aikaa sitten valkoisten tulppaanien perään, niitä löytyy tällä hetkellä niinkin arkisesta paikasta kuin LIDL:istä, 9kpl muistaakseni 3 euroa 🙂

    1. Marissa: Hei ihana! ♥ ♥ Tänään siis menen Lidliin. 🙂 Kaunis kiitos! ♥ ♥ ♥

    1. Jemina: Eriparisuus on ensimmäistä kertaa elämässäni alkanut tuntua hyvältä. 🙂 Rakastan symmetriaa kyllä edelleen, mutta ehkä pikkuhiljaa minunkin ajatusmaailmani avautuu ja innostun kaikesta uudenlaisesta. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *