Tuolihaaveilua vuodelle 2014

Jeps, luitte ihan oikein. ūüėÄ Tuolihaaveilu jatkuu vaan, vaikka koti on jo melkoisen onnistuneesti t√§yttynyt monenlaisista ihanista tuoleista. ūüôā Kaiken kukkuraksi joudun sy√∂m√§√§n hattuni, sanani ja lupaukseni siit√§ ett√§ ruokap√∂yd√§n ymp√§rill√§ ei tulla n√§kem√§√§n koskaan nelj√§tt√§ tuolia… eip√§ niin. ūüėÄ

tuolit.jpg

T√§ll√§ hetkell√§ minulla on pienen neliskanttisen p√∂yt√§ni ymp√§rill√§ kaksi Hayn valkoista Hee-tuolia* ja yksi AAC 22-tuoli*. P√∂yd√§n seiniin n√§hden¬†vinottainen asettelu paljastaa kaikki puutteet ja nelj√§nnen istumapaikan tyhjyytt√§√§n huutava kohta n√§ytt√§√§ hassulta. Jotain siis pit√§√§ keksi√§. ūüôā

Muuto%20Visu.jpg

Muuton Visu-tuolin* muotoilu on aina miellyttänyt omaa silmääni. Visua on saatavana sekä puu- että teräsjaloilla ja oma ehdoton suosikkini on puujalkainen tuoli. <3 Tätä tuolia olen koeistunut jo niin monta kertaa, että pystyn kuvailemaan istuinosan kaltevuuskohdat ja ruuvinpaikat ulkomuististani. Loistava tuoli ja ulkonäöltäänkin erittäin pätevä, sen muoto sopii hyvin yhteen Hayn AAC 22-tuolini kanssa. Sopivasti sointuva eriparisuus laajeneekin nyt sitten astioista tuoleihin, sillä tammiselle Visulle olen varannut paikan oman pöytäni äärestä. <3

tuolihaveet.jpg

Ihania tuoleja on pilvinpimein, mutta muutama malli on minulla ylitse muiden. Hayn Hee ja AAC 22-tuoli ovat molemmat lemppareitani, mutta pahamaineisena tuolifriikkin√§ pystyn luettelemaan niiden lis√§ksi useita muitakin “nice to have someday”-tuoleja. ūüôā T√§ss√§ t√§m√§n hetkinen Top 3 parhausj√§rjestyksess√§: 1. Muuto Visu tammi (puujalat)*, 2. Muuto Nerd tammi*, 3. Muuto Visu tammivalkoinen*. <3

keltaiset%20tuolit.jpg

Oletteko muuten huomanneet, kuinka kirkkaankeltainen v√§ri alkaa valtaamaan huonekalubusineksenkin? Itse en todellakaan pist√§ pahakseni, sill√§ keltainen on vuosi toisensa j√§lkeen yht√§ pirist√§v√§ ja kaunis sisustusv√§ri. Tyt√∂n sein√§ss√§ oleva keltainen maalis√§vy saa hymyn huulille energisell√§ ja iloisella olemuksellaan. Mit√§h√§n minulle tapahtuisi jos tuoleina olisikin keltaiset tuolit? ūüėÄ Olisin varmaan melkoinen n√§ky kestohymyss√§ni, hihii. ūüėÄ

Keltainen v√§ri n√§ytt√§√§ olevan kovaa vauhtia yleistym√§ss√§ kalustepuolella. Erityisesti pohjoismaiset design-tuotevalmistajat ovat √§k√§nneet t√§m√§n keltaisen olevan huippujuttu, eik√§ mik√§√§n ihme. Aurinkoa t√§nne pohjoisen pimeyteen kaivataankin. ‚ėÄ

1) Department Wood*, 2) Hay Hee*, 3) Muuto Visu (teräsjalat)*, 4) Muuto Visu (puujalat)*, 5) Fritz Hansen Seiska*, 6) Fritz Hansen Muurahainen*, 7) Muuto Nerd*, 8) Emeco Broom*.

muutonerd.jpg

Pastelliset pehmeänsävyiset Muuton Nerd-tuolit* ovat myös onnistuneen söpöydellään sulattamaan minun sydämeni. Nämä pehmeät sävyt ovat muistaakseni vuoden takainen uutuus ja muistan jääneeni silloin monesti tuijottamaan kauniita mainoskuvia, joissa oli yhdistettynä näitä söpöjä tuoleja eri väreissä saman pöydän ympärille. Harmaan tuolin olen nähnyt livenä ja sen sävy on täydellinen. Hempeän haalea perusharmaa ilman vihreään tai siniseen taittamista. <3 Jos minulla olisi useampia koteja asuttavanani, tahtoisin sisustustaa yhden ruokailutilan harmaan, mustan ja roosan sävyisillä tuoleilla. Toinen upea variaatio olisi keltainen, musta ja harmaa Nerd. <3

Olisi kiva kuulla millaisia tuolilemppareita teill√§ on. Tykk√§√§ttek√∂ enemm√§n ter√§sjalkaisista tuoleista vai puisista? Onko tuolissa t√§rkeint√§ aina mukavuus vai l√∂ytyyk√∂ ket√§√§n jolle tuolin ulkon√§k√∂ on ykk√∂nen? ūüôā

(Kuvat: Muuto, Hay, Room21. Postaus sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä)

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

26 kommenttia “Tuolihaaveilua vuodelle 2014

 1. Hei, tuo Muuto Visu tammi on hieno, näyttää hyvän istumisen muotoilulta, vähän Eamesin tyyliin.<br />
  Ja tästä aasinsilta kysymykseen: jos ehdit, ja tulee jotain mieleen, niin suosittele minulle joku kiva tv-taso (jossa tilaa niille vehkeille ja mielellään myös dvd-aarteille)! <br />
  Kodissani on siis juuri Eamesia, Billnäsia ja perintökamaa 1800-luvulta plus sohva ihan nykyajalta.<br />
  <br />
  En ole löytänyt mitään pätevää ja kivaa itse, ja alan kypsyä tuohon antiikkiseen lasiovikirjakaappiin tv:n alla. Ihan nätti joo, mutta ei toimi. Ja on aika typerän näköinen yhdistelmä oikeastaan.

  1. Mauer abzu bauen: Visun muotoilu on tosi kaunis ja se on yksi mukavimmista tuoleista joissa olen koskaan istunut. &hearts;<br />
   <br />
   Olen itse tiiraillut viime aikoina vetolaatikollisia ja kippiovellisia tv-tasoja. Kaanilta ja Valantilta l√∂ytyy aivan ihania malleja ja niist√§ voi teett√§√§n omiin mittoihin ja tarpeisiin sopivan kokonaisuuden. Kaanin Jazz-taso ja Valantin L√§hell√§-taso on omia lemppareitani. Ne olisivat varmasti sinullekin hyvi√§ vaihtoehtoja, sill√§ ne on sen verran jykev√§n n√§k√∂isi√§ ett√§ sopisivat ehk√§ muuhun sisustukseesi. ūüôā

  2. Hei kiitos tv-tasovinkeistä! Katsoin kuvat ja kiinnostuin, heti huomenna tutustumaan kauppoihin. Oli minulle ihan tuntemattomat valmistajat, en siis olisi todellakaan löytänyt näitä itse.

 2. Ihana valinta! Me ollaan oltu tyytyv√§isi√§ Ikean Reidar tuoleihin taljan kanssa. Mutta olen aina ihaillut noita pastellisia Nerdej√§ ūüôā

 3. Muuton Visu on minusta todella kaunis tuoli ja n√§ytt√§√§ (en ole kokeillut) silt√§, ett√§ siin√§ olisi hyv√§ istua. Istumamukavuus toki on aina my√∂s istujan mukaan yksil√∂llinen, siksi onkin hyv√§, ett√§ olet kokeillut useamman kerran. ūüôā Tykk√§√§n my√∂s, kun Visun suunnittelija on suomalainen, kiva lis√§bonus kauniilla tuolilla. <br />
  <br />
  Visu ja ACC sopivat varmasti hyvin yhteen, niissä on riittävästi samankaltaisuutta: yksinkertainen ajaton muotokieli ja jalkamalli myös samantapainen. <br />
  <br />
  Itse pidän sekä metallijalkaisista että puisista tuoleista ja yhdistän niitä keskenään. Niin paljon kauniita tuoleja ja liian vähän tarvetta! :D<br />
  <br />
  En osta tuolia, jossa on huono istua, mutta tuolin ulkonäkö on silti hyvin merkityksellinen. Olen pähkäillyt Jacobsenin Muurahaisen ja Seiskan kanssa, että josko vai eikö ja jos niin kumpaa Рehkä yksi kumpaakin? Puisista tuoleista ylivetosuosikkini on Domus, joka onkin ostoslistalla seuraavana huonekaluhankintani ja toteutuu nyt kevään aikana. Se on niin kaunis tuoli ja todella hyvä (ainakin itselleni) istua ja samalla tavalla monikäyttöinen kuin ACC, että käy hyvin myös olohuonemaiseen istuskeluun lisätuolina pienien käsinojiensa vuoksi.<br />
  <br />
  Ajattelen, ett√§ kun pid√§n tuoleissa saman yhden perusv√§rin, joka toistuu, niin voin yhdistell√§ metallijalkoja ja puuta, ehk√§ jopa muoviakin (Panton-tuoli?) V√§ri lienee musta tai valkoinen (tai molemmat, en ole ihan varma viel√§, mustaa on nyt tuoleissani), tykk√§isin kyll√§ kirkkaammistakin v√§reist√§, mutta en raaski ostaa esim. keltaisena – vaikka kaunis onkin – tuolia, koska ajattelen, ett√§ neutraalimpi v√§ritys on pitk√§√§n itselleni mieluisampi. Mik√§li tuoleille olisi paljon tarvetta ja tilaa olisi kotona paljon enemm√§n, voisin hankkia yhden tai kaksi v√§rik√§st√§ tuolia, joita voisi sittten siirrell√§ tarpeen ja oman mieltymyksen mukaan tilasta toiseen. Mutta parhaiten kyll√§ viihdyn aika neutraalien v√§rein ymp√§r√∂im√§n√§ ja v√§lill√§ &quot;revittelen&quot; v√§reiss√§ joissain pikkujutuissa, en kyll√§ niiss√§k√§√§n kauheasti. ūüôā

  1. Turkulainen lukija: Itselleni ja varsinkin alaselälleni Visu on täydellisen tuntuinen. Siinä on tullut istuttua niin monta kertaa, että melkein uskallan väittää sen olevan mukavin tuoli missä olen koskaan istunut. &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Visun ja AAC-tuolin jaloissa on samaa henkeä, sellaista suoraviivaista ja vähäeleistä ryhdikkyyttä. Ja puunsävykin menee yks yhteen. :)<br />
   <br />
   Sanos muuta, liikaa ihania tuoleja mutta liian vähän tarvetta. Onneksi niitä voi ainakin osittain yhdistellä saman pöydän ympärille, vaikka meille ei mahdukaan kuin neljä. :)<br />
   <br />
   keltainen tuoli olisi tosi kiva piristys, mutten itsekään raaski ostaa värillistä tuolia meille. Perusvärit toimivat aina, valkoiseen en kyllästy koskaan. &hearts; Ja toisaalta jos haluaa myöhemmin vaihdella kodin väriteemaa esim kirkkaista hempeisiin, ei sille ole esteitä eikä rajoitteita kalusteiden muodossa. :)<br />
   <br />
   AAC-tuolin istuinosa on muovia myös, meidän tuolit koostuvatkin puusta, muovista ja valkoiseksi maalatusta metallista. Minusta ne sointuu kivasti yhteen, koska tyyli on kaikissa moderniin taipuvainen. &hearts;

 4. Ulkonäkö merkitsee kyllä eniten, mutta usein istumaan houkutteleva tuoli on kauniskin. Minulle se on Emma-tuoli. Sinun freesiä sisustusta on virkistävää seurata:)

  1. Bianca: Minulla my√∂s. Jos tuoli on hyv√§ istua mutta omasta mielest√§ni &quot;ruma&quot;, en sellaista halua ostaa. Jos tuoli on kaunis ja kiva mutta √§√§rett√∂m√§n ep√§mukava, j√§√§ se silloinkin kauppaan. Sellainen sopivan hyv√§ ja kivan n√§k√∂inen tuoli on itselleni riitt√§v√§, koska harvoin saa sellaista tuolia joka on t√§ysin virheet√∂n ja t√§ydellinen. Visu on aika l√§hell√§ t√§ydellisyytt√§, kokonaan valkoinen puujalkaversio olisi minulle t√§ydellinen mutta sellaista ei valmisteta. ūüôā T√§ytyykin etsi√§ googlesta tuo sinun Emma-tuolisi. ūüôā

 5. Kivoja ja ajattomia tuoleja kaikki!<br />
  <br />
  J√§in vain miettim√§√§n, ett√§ t√§yt√§t taas kotiasi hurjalla vauhdilla tammisilla yksityiskohdilla ( ja jo v√§h√§n isommillakin, jos kokotammisen tuolin meinaat hankkia). Eik√∂ sinulla juuri jokin aika sitten ollut &quot;sama vaihe&quot;, jolloin ostit mm. tammisia iittalan alusia ym. ja jo hetken p√§√§st√§ myit ne pois? Ettei vain t√§ss√§kin k√§visi niin…Nyth√§n ne Iittalan alusetkin sopisivat taas hyvin kotiinne. Ehk√§p√§ malttia kannanttaisi hieman k√§ytt√§√§, vaikkakin oma on tietysti asiasi, kotisi ja rahasi.

  1. Hmmm: Tammea on lisätty tähän asti hyvin varovaisesti, tämän hetkinen saldo on tammiparketin lisäksi seuraava:<br />
   <br />
   – tammivalkoinen Sagaformin ruukku<br />
   Рtammivalkoinen Sagaformin maustemylly (molemmat yllämainitut siirtyvät kokovalkoiseen keittiöön kun se valmistuu)<br />
   Рtammiset salaattiottimet (ovat nyt esillä, mutta myöhemmin siirrän ne varmaankin aterinlaatikkoon)<br />
   Рtamminen leikkuulauta (säilytetään astiakaapissa piilossa)<br />
   – Milk Lamp jossa tammijalat<br />
   РTablo-pöytä saarijaloilla (kuin tammi)<br />
   – Hay AAC22 tuoli tammijaloilla<br />
   РKay Bojensenin elefantti (leikeissä useimmiten)<br />
   Рsäästöpossuun kuuluvat puunorsut 2kpl joita tykkään pitää esillä hyllyssä<br />
   Рeteisessä 1kpl Muuton Dotseja saarnen sävyssä (ollut viime keväästä asti)<br />
   <br />
   T√§h√§n on tarkoitus lis√§t√§ se nelj√§s ruokap√∂yd√§n tuoli, jossa on ainakin tammiset jalat. Visu-tuolia olen siihen miettinyt, valkoisena jossa tammiset jalat. Se sopisi parhaiten AAC22-tuolin kanssa yhteen. ūüôā <br />
   <br />
   Ihan sopiva määrä tuossa minusta on, kun miettii että lähes kaikki muut pinnat ovat valkoisia. Tammesta olen innostunut hieman, mutta en läheskään samalla tavalla kuin kausiväreistä aikaisemmin. Hyvin maltillisesti olen onnistunut omasta mielestäni suhtautumaan tammeen ja hankinnatkin ovat minusta hillittyjä. :)<br />
   <br />
   Iittalan aluset myin sen vuoksi, että en keksinyt niille kunnollista käyttöä. leikkuulautana niitä ei raaski käyttää ja pannunalustana niihin tummuu kattilanpohjasta renkaan kuva. Somisteena ne on täydelliset, mutta yritän pitää sisustustavaran määrän minimisissä ja välttää pelkkiä somisteita.

 6. Meillä on Hayn About a Chairit, valkoinen istuinosa ja tummat jalat. Tykkään niistä tosi paljon, ja niissä on erittäin hyvä istua. Kirjoitin niistä muuten blogiinkin jokin aika sitten, jos haluat vilkaista, taisi olla otsikolla Oodi tuolille tms.<br />
  <br />
  Tuolin pitää olla sekä hyvä istua että kaunis ja vielä laadukaskin. Olin jo ihan varma, että tilaan meille Kartellin Mastersit, mutta sitten kävin koeistumassa ne, ja totesin, että no way. Edelleen pidän Mastersia erittäin onnistuneena esteettisesti, mutta päähäni ei mahdu miten tuolissa on unohtunut muuten hyvältä suunnittelijalta istuinmukavuus?!?<br />
  <br />
  Vinkkinä muuten, jos päädyt AAC:hen: Sen kanssa käy ihanasti Shepherdin pienet pyöreät taljat! Kokeilin kerran yhdessä kaupassa, jossa oli sekä About a Chairejä että Shepherdin tuotteita. Minä kun tykkään, että tuolissa sais olla pehmuste, niin nuo on kivat, kun voi välillä ottaa poiskin.

  1. Tanja: tulen heti katsomaan sinun Oodi tuoleille-postauksesi. ūüôā Masters tuolin istuinkorkeus on korkeampi kuin AAC-tuolien. Pitkille ihmisille masters on loistava tuoli, mutta itsell√§ni sen korkeus oli pari sentti√§ liikaa. Vain varaan k√§rjet yltiv√§t istuessa lattiaan ja jalat puutuivat. ūüôā Tuolin ulkomuoto on t√§ydellinen mastersissa. &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Tuo taljavinkkisi on loistava, kiitokset siit√§! &hearts; &hearts; T√§ytyykin yritt√§√§ syksymm√§ll√§ muistaa tuo kun kuitenkin haluan jotakin p√∂rr√∂ist√§ l√§mmikett√§ taas loppuvuodelle. ūüôā

 7. Muuton Visu on kyllä ehdottoman hieno, mutta minun ja mieheni ehdoton lemppari niin mukavuudessaan kuin kauneudessaan on Domus. Tällä hetkellä meillä on yksi Domus, mutta tarkoitus on hankkia muuton yhteydessä kolme hunajapetsattua lisää ja sijottaa ne ruokapöydän tuoleiksi. Uskomattoman hyvät istua :). Suosittelen!

  1. Veera: Hunajapetsaus kuullosti niin ihanalta ett√§ tein pikagooglauksen siit√§. ūüôā Ihana l√§mmin s√§vy! &hearts; &hearts; &hearts; Domus-tuolissa olen itsekin pari kertaa istunut ja muistelen ett√§ istuinkorkeus oli tosi hyv√§, ei tarvinnut ravistella puutuneita jalkoja kesken istumisen. ūüôā

 8. Tuoleista puheenollen, mik√§ sy√∂tt√∂tuoli teid√§n tyt√∂ll√§ oli pienen√§? Nyky√§√§n ilmeisesti istuu jo normituolissa ūüôā yst√§v√§ll√§ni on hakusessa moderni ja sisustukseen sopiva sy√∂ttis niin tuli heti mieleeni kysy√§ sinulta!

  1. meri: meillä oli valkoinen Stokken TripTrap-syöttötuoli. Se oli tosi hyvä, tykkäsin kovasti. Sitä voi käyttää ihan tavallisenakin tuolina ihan kouluikään saakka ja sen jälkeenkin jos tykkää istua tuolilla vanhempanakin. Löysin Room21-verkkokaupasta tälläisen korkean pinnatuolin hieman isommille muksuille, jotka ei tarvitse henkseleitä enää:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.room21.fi/fi/artiklar/-10098.html&quot; target="_blank">http://www.room21.fi/fi/artiklar/-10098.html</a><br />
   <br />
   Departmentin Wood-pinnatuoli on tosi kivan n√§k√∂inen. ūüôā

 9. Hei Miia! Olen jo pidemp√§√§n mielenkiinnolla seuraillut blogiasi. Pid√§n kovasti rehellisest√§ tyylist√§si kirjoittaa, siit√§ ett√§ et yrit√§ antaa el√§m√§st√§si yht√§√§n sen hienompaa ja ylellisemp√§√§ kuvaa mit√§ se oikeasti on. Mielest√§si sisustustyylisi on koko ajan kehittynyt parempaan suuntaan. Sisustuksen harrastajalla, jollaiseksi itsenikin koen, on koti usein koko ajan muutostilassa, koko ajan p√§√§ raksuttaa miten saisi kodin n√§ytt√§m√§√§n viel√§kin kivemmalta, Usein kadehdinkin sisustusalan ammattilaisia, jotka voivat ty√∂ss√§√§n toteuttaa ideoitaan ja oma koti saa j√§√§d√§ edes hetkeksi rauhaan. Jatkuvasta muutoksesta sisustuksessa seuraa mielest√§ni helposti sisustuksen kerroksellisuuden puuttuminen, joka mielest√§ni n√§kyy sinunkin kodistasi. Lis√§ksi kodissasi on omaan makuuni liian paljon koriste-esineit√§ ja esineet ovat liiaksi aseteltuja. Kun liian moni esine on ns. design-esine, ei kokonaisuus ole kovin houkutteleva. Yhdest√§ ideasta ei kannattaisi innostua liikaa, turhan monta paperipussukkaa hyllylle aseteltuna n√§ytt√§√§ mielest√§ni hiukan hassulta ja koko hyllyratkaisu hieman teenn√§iselt√§. Nelj√§s tuoli ruokap√∂yd√§n √§√§reen, kuten my√∂s tuolien eriparisuus, on hyv√§ idea, mutta itse ruokap√∂yt√§ on kooltaan jo pelk√§√§ ulkon√§k√∂√§kin ajatellen aivan liian pieni (t√§m√§kin tietysti makuasia). Aikaisemmin olet kovasti arvostellut lattiaasi, joten pit√§√§ viel√§ minunkin mainita, ett√§ mielest√§ni se on ihan kiva! Eik√∂h√§n valkoisten ja kuultovalkoisten lattioiden aika ole pikkuhiljaa jo takana p√§in, kuten k√§vi joskus niin kivalta ja raikkailta n√§ytt√§neille tummanruskean s√§vyisille parketeillekin. Moni on kommenteissaan ihmetellyt kotisi v√§liovia. Mielest√§ni peiliovet sopivat todella hyvin moderniin sisustukseen, kunhan ne ovat aitoja, vanhoja peiliovia. Mik√§√§n aitoa j√§ljittelev√§ harvemmin n√§ytt√§√§ hyv√§lt√§ miss√§√§n ymp√§rist√∂ss√§. T√§rkeint√§ on tietenkin ett√§ itse pid√§t ovistasi, kuten jo aikaisemmin olet kommenteihin vastannutkin. Tulipas t√§st√§ nyt pitk√§ sepustus. Oikein hyv√§√§ kev√§√§n jatkoa sinulle ja kiitos kivasta blogistasi ūüôā

  1. Koti√§iti Helsingist√§: Kiitos kivasta kommentistasi! &hearts; &hearts; Minustakin sisustukseni on mennyt selv√§sti parempaan suuntaan ja pienist√§ asioista huomaa ett√§ kehityst√§ on tapahtunut. ūüôā Sisustaminen on minulle tosi t√§rke√§ harrastus ja minulla onkin aina udeampia ideointeja meneill√§√§n. Se on omalla tavallaan my√∂s pakoa tavallisesta arjesta, sisustuksen maailma on minulle ihana paikka minne uppoutuu ihan huomaamattaankin tuntikausiksi mik√§li aikaa vain olisi joka p√§iv√§lle. :)<br />
   <br />
   vaihdoin tavalliset tusinaovet n√§ihin peilioviin vuonna 2010 kun meill√§ tehtiin iso listaremppa. Vaikka sisustukseni onkin tyylilt√§√§n nykyisin paljon modernimpi ja pelkistetympi kuin ennen, rakastan silti t√§t√§ yhdistelm√§√§ jossa on ripaus vanhanajan keskustafiilist√§ (eli korkeita jalkalistoja, kattolistoja ja koristeellisia ovia) ja modernimpaa skandinaavista v√§h√§eleisyytt√§ ja luonnollisuutta (tammea, valkoista, kasveja). Unelmakotini olisi ikivanha ydinkeskustan kerrostalo kipsikattoineen, korkeine listoineen ja ovineen jossa sisustus olisi sis√§lt√§ hyvin moderni. P√§√§v√§ri olisi valkoinen ja siihen yhdist√§isin puisia pintoja ja kenties jopa muutaman patinoituneen kalusteen, sellaisen ajopuun tyylisen vanhaa puuta olevan p√∂yd√§n, arkun tms. ūüôā Ei liian romanttista, eik√§ perinteist√§ vaan sekoitus molemmista √§√§rett√∂m√§n upeista sisustustyyleist√§ joita itse kuolailen. :)<br />
   <br />
   Aurinkoista kevään odotusta halauksien kera! &hearts; &hearts;

 10. Laitoin jo yhden kommentin koskien sy√∂tt√∂tuolia, ilmeisesti se katosi johonkin ūüôā kyselin siis ett√§ mik√§ sy√∂ttis teid√§n tyt√∂ll√§ oli k√§yt√∂ss√§? Yst√§v√§ni kaipaa vinkki√§ moderniin kotiin sopivista tuoleista niin ajattelin kysy√§ sinulta tipsi√§ ūüôā

  1. meri: vastasin sinulle juuri. Pahoittelen viivästystä.&hearts; &hearts; Alla vielä kopio toistamiseen:<br />
   <br />
   meri: meillä oli valkoinen Stokken TripTrap-syöttötuoli. Se oli tosi hyvä, tykkäsin kovasti. Sitä voi käyttää ihan tavallisenakin tuolina ihan kouluikään saakka ja sen jälkeenkin jos tykkää istua tuolilla vanhempanakin. Löysin Room21-verkkokaupasta tälläisen korkean pinnatuolin hieman isommille muksuille, jotka ei tarvitse henkseleitä enää:<br />
   <br />
   <a rel="external nofollow" href="http://www.room21.fi/fi/artiklar/-10098.html&quot; target="_blank">http://www.room21.fi/fi/artiklar/-10098.html</a><br />
   <br />
   Departmentin Wood-pinnatuoli on tosi kivan n√§k√∂inen. ūüôā

  2. Toinen vinkki viel√§ modernia sy√∂tt√∂tuolia etsiv√§lle. Kannattaa googlata sy√∂tt√∂tuoli Rinki. Ehdottomasti loistava ja pitk√§ik√§inen vaihtoehto. Toivottavasti viel√§ huomaat t√§m√§n kommentin ūüôā

  3. Kiitos tuolivinkeist√§! Tuo Stokke on tosiaan ollut yst√§v√§ni listalla, mutta h√§n mietti l√∂ytyisik√∂ muitakin vaihtoehtoja ūüôā googletin my√∂s nuo Rinki- ja Onni-tuolit ja olivat ainakin omaa silm√§√§ni miellytt√§vi√§. Tosin Onnissa mietitytt√§√§ jalkatuen puute: miten lienee istuinmukavuuden laita?

  4. Enp√§ ole tullutkaan ajatelleeksi jalkatukea! En usko sen vaikuttavan istuinmukavuuteen. Eih√§n siin√§ perinteisess√§k√§√§n sy√∂tt√∂tuolimallissakaan ole jalkatukea, enk√§ koe sit√§ kynnyskysymykseksi. N√§ilt√§ 1,5-vuotiailta (kuten oma Onni-sy√∂tt√∂tuolissa istujani on) on v√§h√§n hankala n√§it√§ asioita tiedustella ūüėČ Toisaalta isommatkin lapset istuvat tuolilla/penkeill√§, joissa ei jalkatukea ole, ja jalat &quot;roikkuvat vapaana&quot;. <br />
   Toki jokainen tekee ratkaisunsa itse t√§rkeiksi kokemiensa tekij√∂iden perusteella. Meill√§ t√§m√§ asia ei ole ollut t√§rkeysj√§rjestyksess√§ ylimp√§n√§. ūüôā

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *