Täydelliset sylinterimaljakot

Useampi lukija kyseli minulta kukkavaaseistani ja ne ovat Casa Stockmannin paksua lasia olevia sylinterimaljakoita*. Ensimmäinen tämän sarjan maljakkoni on ostettu jo viisi vuotta sitten, mutta ne kuuluvat Stockmannin perusvalikoimaan. Eilen ostin kaksi maljakkoa lisää, yhden tismalleen samanlaisen kuin minulla jo olikin ja toisen, joka on malliltaan korkeampi ja kapeampi. 

casa%20maljakot1.jpg

Tämän 25cm korkean maljakon* ostin ruusuja varten, koska ajattelin siirtyä keittelemään kahvini Eva Solon Cafe Solo-pannulla ja tarvitsen luonnollisesti sen lasiosan käyttööni. Tähän asti kyseinen lasipannu on toiminut varamaljakkonani kun olen hörppinyt tavallista suodatinkaffetta. 🙂

casa%20maljakot2.jpg

Näitä matalampia ja halkaisijaltaan isompia maljakoita* minulla oli yksi jo ennestään ja toisen ostin sen vuoksi, että ajattelin keskittyä jatkossa somistelun osalta enemmän kukkiin ja kimppuihin.

casa%20maljakot3.jpg

Tämä ikivanha Casa Stockmannin 50cm korkea maljakkoni* kuuluu myös samaan sarjaan edellisten kanssa. Tämä on halkaisijaltaan hauskasti saman kokoinen kuin oranssien tulppaanien maljakko, mutta korkeuseroa on tuplaten. Nämä kaikki kun laittaa vieretysten, saa tosi hienon näköisen kukkakavalkaadin aikaan. Ja pisteenä iin päällä on edellisessä postauksessani vilahtavat Iittalan Kivi-tuikut, jotka ovat pohjaa myöten niin samanlaisia, ettei uskoisi näiden olevan eri merkin tuotteita. 🙂

Sylinterimaljakot ovat sopivasti tulppaanikauden alkajaisiksi kanta-asiakastarjouksessakin, sekä myymälöissä että nettikaupassa. 🙂 Kantistuotteita pääset selailemaan TÄSTÄ!*

Casan sylinterivaasit ovat täydellisiä perusmaljakoita, jotka sopivat kaikille kukille ja kaikkiin sisustustyyleihin. Niitä voi käyttää myös kynttilälyhtyinä ja kattaussomisteina täyttämällä ne koristehiekalla ja muilla tykötarpeilla. Korkeassa 50cm maljakossa olen nähnyt säilytettävän myös vessapaperirullia, se näytti hauskalta. 🙂

Ihanaa iltaa kaikille! <3

(Postaus sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *