Kevään trendivärit!

Raitakuosi ja kirkkaat värit ovat tämän kevään IN juttuja. Uuden comebackin tekevät ainakin turkoosi ja vihreä, jotka ovat muutaman vuoden olleet väri-vähemmistössä. Kauppojen kevätsesongin tuotteista löytyy myös hempeitä pastellisävyjä. Turkoosista, vihreästä ja roosasta on saatavilla myös haaleampia ja utuisempia versioita. Itse tykkään eniten selkeistä ja kirkkaista väreistä, joista sitruunankeltainen ja persikkainen oranssi ovat tämän hetken lemppareitani. Tein teille pienen koosteen nettikauppojen kevätmallistoista. 🙂

Kevään sisustustrendit turkoosi väri - Sisustusuutiset Omakotivalkoinen

Rauhoittava merellinen turkoosi

Hobby Hallissa uiskennellaan turkoosissa oikein kunnolla. Koodi-sarjan turkoosiraidallinen torkkupeitto* ja yhteensopivat sisustustyynyt*, sekä turkoosi pallorahi* kolahtivat minuun ja kovaa.

Myös Luhta Home on ottanut turkoosin valikoimaansa ja heidän tuotelempparini on kuvan alareunassa oleva Taru-huopa. Keittiötekstiilien puolella turkoosin aluevaltauksen on tehnyt Finlayson, kannattaa kurkata heidän Coronna-tuotesarjansa* mikäli turkoosi on se juttu.

Kevään sisustustrendit harmaan sävyt - Sisustusuutiset Omakotivalkoinen

Haaleaa harmaansävyä

H&M on vuodesta toiseen ollut paikka, josta bongaa tulevat trendit ja trendivärit ensimmäisten joukossa. Home-osaston tekstiilipuolella on varsinainen väri-ilottelu meneillään, sillä sieltä löytyy vaaleita, tummia, hempeitä, voimakkaita, kirkkaita ja intensiivisiä värivaihtoehtoja jokaiseen makuun.

Valkoisen ja harmaan yhdistelmä toimii aina ja kaikkialla. On ihana huomata, että harmaa jatkaa vahvasti myös kevään ja kesän sisustuksessa. Syksyn tummat harmaansävyt ovat vaihtuneet vaaleampiin versioihin ja ne näyttävät upeilta sekä kirkkaisiin että pastellisiin väreihin yhdistettynä.

Kevään sisustustrendit keltainen väri - Sisustusuutiset Omakotivalkoinen

Iloisen pirteää keltaista

Keltaisesta tuli uusi musta jo viime keväänä. Sen suosio on kasvanut kasvamistaan ja itse povaan keltaiselle pitkää ikää sisustusrintamalla. Jo yhdelläkin keltaisella väripilkulla saa piristettyä koko huoneen ilmeen ja keltainen jos mikä on kevään merkki. Tyylikkään ja raikkaan kokonaisuuden saa, kun yhdistää keltaisen värin harmaaseen, valkoiseen tai mustaan.

Kevään sisustustrendit oranssi väri - Sisustusuutiset Omakotivalkoinen

Kaunista korallinoranssia

Anttilan Anno-mallisto yllätti myös erittäin positiivisesti. Korallinoranssi ja vaaleanharmaa olivat myymälässä näyttävästi esillä ja niiden yhdistelmä on tosi pehmeä ja kaunis. Oranssi toimii samalla tavalla kuin keltainenkin, pieni ripaus riittää luomaan sisustukseen iloisen ja keväisen tunnelman.

Kevään sisustustrendit pinkki ja vihreä väri - Sisustusuutiset Omakotivalkoinen

Pinkkiä ja vihreää yhdessä ja erikseen

Kirkasta pinkkiä löytyy entisten vuosien tapaan, erityisesti tekstiilipuolella on pinkki edelleen IN. 🙂 Omenanvihreään yhdistettynä pinkin parhaat puolet tulevat esille ja valkoisessa sisustuksessa tämä väriyhdistelmä on suorastaan häikäisevä. Mietin edelleen lisäisinkö omaan harmaa-valkoiseen kylpyhuoneeseeni ripauksen pinkkiä… saa nähdä miten käy kun kesään päin kuljetaan. 🙂 

Olen alkanut suhtautumaan väreihin paljon myönteisemmin kuin vuosiin. Nyt kun oman kodin pohjavärinä on valkoinen, voin helposti yhdistää siihen ihan mitä tahansa sävyä ja aina näyttää yhtä hyvältä. Nyt mennään viikko tai pari oranssilla ja sen jälkeen taitaa olla keltaisen vuoro. Stockmannilla näin eilen kirkkaan pinkkejä tulppaaneja ja teki tiukkaa jättää ne kauppaan odottelemaan. Uskon että pinkki vaihekin tullaan vielä tämän kevään aikana näkemään… 😀

Aurinkoista päivää!

Tuotekuvat: Hobby Hall, Luhta, H&M, Anttila, Finnmari, *sisältää kaupallisen linkin


Comments are closed.