Kevään trendivärit!

Raitakuosi ja kirkkaat värit ovat tämän kevään IN juttuja. Uuden comebackin tekevät ainakin turkoosi ja vihreä, jotka ovat muutaman vuoden olleet väri-vähemmistössä. Kauppojen kevätsesongin tuotteista löytyy myös hempeitä pastellisävyjä; turkoosista, vihreästä ja roosasta on saatavilla myös haaleampia ja utuisempia versioita. Itse tykkään eniten selkeistä ja kirkkaista väreistä, joista sitruunankeltainen ja persikkainen oranssi ovat tämän hetken lemppareitani. Tein teille pienen koosteen nettikauppojen kevätmallistoista. 🙂

turkoosi.jpg
Hobbyhallissa uiskennellaan turkoosissa oikein kunnolla. 🙂 Koodi-sarjan turkoosiraidallinen torkkupeitto ja tyynyt sekä turkoosi pallorahi kolahtivat minuun ja kovaa. Myös Luhta Home on ottanut turkoosin valikoimaansa, ja heidän tuotelempparini on kuvan alareunassa oleva Taru-huopa. Keittiötekstiilien puolella turkoosin aluevaltauksen on tehnyt Finlayson, kannattaa kurkata heidän Coronna-tuotesarjansa mikäli turkoosi on se juttu!

harmaat.jpg

H&M on vuodesta toiseen ollut paikka, josta bongaa tulevat trendit ja trendivärit ensimmäisten joukossa. Home-osaston tekstiilipuolella on varsinainen väri-ilottelu meneillään, sillä sieltä löytyy vaaleita, tummia, hempeitä, voimakkaita, kirkkaita ja intensiivisiä värivaihtoehtoja jokaiseen makuun. Valkoisen ja harmaan yhdistelmä toimii aina ja kaikkialla. On ihana huomata, että harmaa jatkaa vahvasti myös kevään ja kesän sisustuksessa. Syksyn tummat harmaansävyt ovat vaihtuneet vaaleampiin versioihin ja ne näyttävät upeilta sekä kirkkaisiin että pastellisiin väreihin yhdistettynä. <3

keltaiset1.jpg

Keltaisesta tuli uusi musta jo viime keväänä. Sen suosio on kasvanut kasvamistaan ja itse povaan keltaiselle pitkää ikää sisustusrintamalla. Jo yhdelläkin keltaisella väripilkulla saa piristettyä koko huoneen ilmeen ja keltainen jos mikä on kevään merkki. 🙂 Tyylikkään ja raikkaan kokonaisuuden saa, kun yhdistää keltaisen värin harmaaseen, valkoiseen ja / tai mustaan.

oranssi.jpg

Anttilan Anno-mallisto yllätti myös erittäin positiivisesti. Vaaleanoranssi ja vaaleanharmaa olivat myymälässä näyttävästi esillä ja niiden yhdistelmä on tosi pehmeä ja kaunis. Oranssi toimii samalla tavalla kuin keltainenkin, pieni ripaus riittää luomaan sisustukseen iloisen ja keväisen tunnelman.

pinkkiavihreaa.jpg

Kirkasta pinkkiä löytyy entisten vuosien tapaan, erityisesti tekstiilipuolella on pinkki edelleen IN. 🙂 Omenanvihreään yhdistettynä pinkin parhaat puolet tulevat esille ja valkoisessa sisustuksessa tämä väriyhdistelmä on suorastaan häikäisevä. Mietin edelleen lisäisinkö omaan harmaa-valkoiseen kylpyhuoneeseeni ripauksen pinkkiä… saa nähdä miten käy kun kesään päin kuljetaan. 🙂 

Olen alkanut suhtautumaan väreihin paljon myönteisemmin kuin vuosiin. 🙂 Nyt kun oman kodin pohjavärinä on valkoinen, voin helposti yhdistää siihen ihan mitä tahansa sävyä ja aina näyttää yhtä hyvältä. 🙂 Nyt mennään viikko tai pari oranssilla ja sen jälkeen taitaa olla keltaisen vuoro. Stockmannilla näin eilen kirkkaan pinkkejä tulppaaneja ja teki tiukkaa jättää ne kauppaan odottelemaan. Uskon että pinkki-vaihekin tullaan vielä tämän kevään aikana näkemään… 😀

Aurinkoista päivää! <3

(Tuotekuvat: Hobbyhall, Luhta, H&M, Anttila, Finnmari)

7 kommenttia “Kevään trendivärit!

  1. Hei, täydelliset keltaiset yksityiskohdat olet kollaasiin löytänyt! mistä nuo keltaiset ovat peräisin?

  2. Kiitos sun postauksen, meillä menee sohvatyynyt vaihtoon! Tilaus laitettu eteenpäin, harmaata, valkoista, raitaa, tekstiä… 😀 syytän sua, jos mies ihmettelee että tyynyt on taas vaihtuneet 😀

    1. saparo: Apuva, sinun mies alkaa vihata minuu kohta. 😀 Mutta kuullostaa kyllä niin hyvältä että otan riskin, ihan sinun vuoksi. 🙂 &hearts;

  3. This is very well written. Meant for people who may be an absolute new that will running a webpage the improved my family considerably kudos.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *