Holmegaardin uutuusmalli!

Holmegaardin Design With Light-lyhdyt olivat viime syksyn hittituote konjakinruskealla nahkaisella kantokahvallaan. Kohta valikoima kasvaa, sillä markkinoille putkahtaa pyöreä ja pelkistetympi versio.

Holmegaard.jpg

Design-with-Light_container-small.jpg

Design With Light-sarjan pikkusisko sopii kukkamaljakoksi, säilytyspurnukaksi ja mikseipä myös lyhdyksi isosiskonsa tapaan. 🙂 Käsinpuhallettu lasi ja aitoa nahkaa oleva kantohihna ovat kaunis ja hieman erilainen yhdistelmä tavanomaisen lasimaljakoiden ja teräslyhtyjen rinnalla. <3 Nyt vaan odottelemaan sen ilmestymistä kauppoihin. 🙂

Mie jatkan täällä edelleen makkariremppaa, tuli muutamia mutkia nimittäin matkaan enkä ole päässyt vieläkään maalipurkin kimppuun. Elementtisaumojen kittaaminen sileäksi ei ollutkaan ihan simppeli juttu, kuten luulin… Kuivuessaan ja kutistuessaan kitti halkeilee aika reippaanlaisesti ja joudun kolmannen kerran vetelemään kittikerroksen. Ensi viikolla onkin pakko löytää aikaa seinien maalaamiseen, sillä tänään saan korkeintaan katon maalattua. 😀 Heipsan!

(Kuvat: Holmegaard)

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

6 kommenttia “Holmegaardin uutuusmalli!

  1. Olen harkinnut tuota alkuperäistä mallia meille lasiterassille, mutta hiukan epäilyttää uskaltaako noissa todella polttaa kynttilää, kun lyhty roikkuu tuon nahkahihna varassa? Kynttilähän kuumentaa ilmaa yläpuolellaan yllättävänkin korkealle. Näissä lyhdyissä ihanaa on niiden suuri koko. Toinen vaihtoehtoni Eva Solon lyhty on kaunis mutta kovin pieni…

    1. Tanja: Lyhty on aika korkea ja lyhdyn päällä oleva metallinen levy ei kuumene tulikuumaksi, mutta kuuma on kuitenkin. Itse en uskaltaisi ripustaa lyhtyä roikkumaan nahkahihnasta, enkä suosittele sitä muillekaan. En usko että nahka syttyisi palamaan, jos tuikkua polttaa, mutta se saattaa luiskahtaa irti reunoissa olevista metalliväkäsistä, joiden varassa se roikkuisi. Pöydällä tai lattialla se on tosi kaunis, mutta roikkuvana versiona liina riskaapeli. 🙂 Eva Solon lyhty on nätti myös, mutta itsekin totesin sen olevan liian pienikokoinen.

    2. No tätä minäkin vähän epäilin, että tuota ei hihnasta huolimatta ole roikotettavaksi tarkoitettu. Taidanpa siis jatkaa lyhdynetsintää tähän terassitarkoitukseen. Kiitos vinkeistä!

    3. Tanja: Jos minulla tulee vastaan lyhtyä jossa olisi samaa henkeä kuin Holmegaardin nahkahihnaisessa lyhdyssä, tulen tähän postaukseen sinulle vinkkaamaan. 🙂 Onnea etsintään. &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *