Lillagunga Toddler – ennakkomyyntikampanja!

Lillagungan keinu on tullut varmasti teille jo tutuksi, kun oma keinuni vilahtelee postauksissa tuon tuosta. 🙂 MeidĂ€n kiikku on Lillagunga Classic-mallia, jonka suositusikĂ€ on kolme vuotiaasta eteenpĂ€in. Myös aikuinen mahtuu siinĂ€ keinumaan ja kokemuksestani voin sanoa ettĂ€ se on Ă€lyttömĂ€n KIVAA! 😀

lillagungablack.jpg

lillagungawhite.jpg

Uusin markkinoille lanseerattava keinumalli Toddler on suunnattu perheen pienimmille ja se on maailman ainut juuri istumaan oppineille taaperoikÀisille suunniteltu oma design-keinu. Turvallisuus on ensiarvoisen tÀrkeÀÀ ja keinun suunnittelutyöhön on panostettu suurella sydÀmellÀ, jotta kokonaisuudesta on saatu tÀydellinen. Upea skandinaavisuutta henkivÀ ja ajaton ulkomuoto yhdistyy laadukkaaseen kotimaiseen kÀsityöhön.

7e2f1e3fe5e18d222d3a65d8d8b22a20.jpg

Toddler-keinu on tĂ€llĂ€ hetkellĂ€ ennakkomyynnissĂ€ FundedByMe-palvelun kautta, joka auttaa uusien innovaatioiden ja ideoiden keksijöitĂ€ kehittĂ€mÀÀn toimintaansa ja tuotevalikoimaansa. Toddler-keinuun ja sen menestykseen on suuri usko ja luottamus – tyylikĂ€s, turvallinen ja muuntautumiskykyinen keinu on pitkÀÀn puuttunut markkinoilta ja Lillagungan perustaja sekĂ€ pÀÀsuunnittelija Anton Stenfors on vahvalla nĂ€kemyksellÀÀn luonut keinun, joka on kuin taideteos. Yksityiskohtaiset detaljit viimeistelevĂ€t laadukkaan suomalaisen kĂ€sityönĂ€ alusta loppuun asti valmistetun Toddlerin.

lillagungatoddler.jpg

lillagungatoddler2.jpg

Funded By Me-kampanjan tarkoituksena on tukea suomalaisen Lillagungan toimintaa ja edistÀÀ suomalaisen designin ja laatutyön tunnettavuutta vastaanottamalla ennakkotilauksia Toddler-keinusta. EnsimmÀiset 150 keinua on yksilöity numerosarjalla ja ne myydÀÀn alennettuun hintaan. FundedByMe-kampanja on moderni tapa tuotekehitykselle ja kuluttajat ovat tiiviisti mukana keinun luomistyössÀ. LisÀtietoja saat FundedByMe-sivustolta, josta nÀet myös realiaikaisen tilanteen tavoitepotin saavuttamisesta.

TehdÀÀn yhdessÀ hyvÀÀ tukemalla suomalaista yrittÀjyyttÀ ja designia! <3

lillagungajoy.jpg

EDIT: Keinutilauksia voi nyt tehdĂ€ myös suoraan Lillagungalta! 🙂

Tiedustelut ja tilaukset vÀritoivomuksineen Antonille osoitteeseen info@lillagunga.com

(Toddler-kuvat: Lillagunga, postaus tehty yhteistyössÀ Lillagungan kanssa!)

21 kommenttia “Lillagunga Toddler – ennakkomyyntikampanja!

 1. Pakko saada toi toddler! En ymmÀrrÀ miten sen saa tilattua tuolta sivustolta? Tuleeko sitÀ myyntiin myös muualle?:)

  1. V: Sivun alareunassa on pinkki &quot;Create account to back this campaign&quot;, sitÀ painamalla pÀÀset syöttÀmÀÀn omat tietosi ja tekemÀÀn itsellesi asiakastilin FundedByMe-palveluun. Asiakastili pitÀÀ vahvistaa ilmoittamaasi sÀhköpostiosoitteeseen saapuvaa viestiÀ klikkamalla. Viestin saapumisessa on pieni viive ja gmailissa se meni minulla roskapostiin, joten kannattaa kurkistaa myös sinne. Kun tilisi on aktivoitu, pÀÀset tukemaan Lillagungan kampanjaa. <br />
   <br />
   Toddler-keinun markkinoille saamista on tarkoitus vauhdittaa tĂ€llĂ€ kampanjalla ja mikĂ€li kampanjan minimitavoite saavutetaan, tulee keinu markkinoille kesĂ€ksi. Jos tavoitetta ei saavuteta, menee keinun lanseeraukseen pitempi aika, jota en itse osaa tĂ€ssĂ€ vaiheessa ennustaa. 🙂

  2. V: MikĂ€li tuo Paypal-maksu kuullostaa liian hankalalta, voit olla yhteydessĂ€ suoraan Lillagungan Antoniin ja tiedustella olisiko mahdollista ostaa keinua muulla maksutavalla. 🙂 Antonin tavoitat osoitteesta: info@lillagunga.com

 2. Mut miten toi niinku menee eli jos tota tavoitepottia ei saavuteta oikeassa ajassa ja kaikki rahat palautuu lahjottajille niin palautuuks toi keinurahaki? Miten sen keinun sit saa? Kiva ajatus tukea suomalaista designia ja valmistusta ja olla vĂ€hĂ€n niinku mukana valmistuksessa mut kyl mĂ€ silti tahtosin sen keinun kuitenkin enkĂ€ vaa rahojani takas jos tilaisin. Vai palautuuks vaan noi muut lahjotussummat ja keinun tilaajat saa keinun? Anteeks, mut en ihan ehkĂ€ ymmĂ€rrĂ€ 😀

  1. Söpö keinu: Kaikki rahat, mukaanluettuna keinun ostaneiden, palautuu takaisin. MikÀli minimitavoite ei tÀyty, keinun markkinoille ja myyntiin saamiseen menee pitempi aika, eli todennÀköisesti loppuvuoteen tai jopa pitempÀÀn. Itse en osaa sanoa tarkempaa arviota.<br />
   <br />
   En osaa pystyykö Lillagunga valmistamaan yksittĂ€iskappaleita, voisit melkein olla yhteydessĂ€ suoraan Antoniin joka osaa sinulle vastata onko keinua mahdollista saada vaikka minimitavoite ei tĂ€yttyisi. Antonin tavoittaa osoitteesta info@lillagunga.com. 🙂

  2. Korjaus edelliseen: En osaa sanoa pystyykö Lillagunga valmistamaan yksittĂ€iskappaleita… 😀

 3. EikĂ€! Toi keinu on niin ihana! MĂ€ haluuuuuuuun meille kans &hearts; Se olis kyl niin kiva tĂ€s meidĂ€n olkkarissa ja jo sieluni silmin nĂ€en kuinka onnellisia muksut olis 🙂

  1. Suvi: Se sopisi teidĂ€n olkkariin tosi hyvin, kun teillĂ€ tuota lÀÀniĂ€kin riittÀÀ. 🙂 Mustavalkoistako ajattelit? 😉

 4. Jenska: JĂ€tin kommenttisi julkaisematta, mutta vĂ€litĂ€n lyhennetyn version sisĂ€llöstĂ€ eteenpĂ€in. 🙂

 5. Hei,<br />
  <br />
  Rekisteröimiseen menee max. pari minuuttia. Voit luoda tilin suoraan esim. Facebook-tiedoillasi, jolloin rekisteröityminen vaatii vain yhden klikkauksen. Paypal-tilin perustaminen tarkoittaa kÀytÀnnössÀ luottokortin tietojen antamista. Ei ole monimutkaista.<br />
  <br />
  TÀÀllÀ tarkempaa tietoa maksamisesta:<br />
  <a rel="external nofollow" href="https://fundedbyme.zendesk.com/hc/en-us/articles/200495156-How-does-the-PayPal-adaptive-process-work-&quot; target="_blank">https://fundedbyme.zendesk.com/hc/en-us/articles/200495156-How-does-the-PayPal-adaptive-process-work-</a&gt;

 6. Todella kivan nÀköinen keinu! KerÀystapa tuntuu hieman erikoiselta, onko tÀllÀ rahankerÀyslupa Suomessa?

  1. Sissi: FundedByMe on tÀysin laillinen eu:n hyvÀksymÀ organisaatio, joka Suomessa on toistaiseksi tuntemattomampi tukemisen muoto. <br />
   <br />
   MikÀli haluat tietÀÀ organisaatiosta enemmÀn, voit olla yhteydessÀ Suomen maajohtaja Kristiina PÀÀkköseen (joka kommentoikin tuossa ylempÀnÀ) osoitteeseen kristiina@fundedbyme.com. Kristiinalla on myös oma blogi, josta löytyy lisÀinfoa. <a rel="external nofollow" href="http://joukkoyrittajyys.wordpress.com/&quot; target="_blank">http://joukkoyrittajyys.wordpress.com/</a&gt;

 7. Rahankeruulupa tarvitaan vain vastikkeettomaan kerÀykseen. TÀssÀ annetaan vastikkeita, joten se rinnastuu normaaliin myyntiin.

 8. MielettömĂ€n kiva keinu! Ostasin jos meillĂ€ ei olisi kĂ€sityönĂ€ tehty samantyylinen 🙂

  1. Tintti: keinu on tosi kivan mallinen ja nahkainen istuinosa houkuttelisi kyllĂ€ minutkin ostoksille, mikĂ€li meidĂ€n perheessĂ€ olisi taaperoikĂ€isiĂ€. 🙂 YleensĂ€ vauvakeinut on sellaisia muovisia monivĂ€risiĂ€ virityksiĂ€, joten tĂ€llĂ€istĂ€ tyylikĂ€stĂ€ ja aidoista materiaaleista valmistettua keinua todellakin kaivataan markkinoille. 🙂

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *