Remonttikuulumiset osa 2

Kotona ei muuta ehdi nyt tapahtumaan, kuin makkarin remonttijuttuja. Tänään on päästy jo siihen vaiheeseen, että katto on tasoitettu ja illalla pääsen maalaamaan ensimmäisen kerroksen kattomaalia. 🙂 Pienestä viikonlopun mittaisesta pikaremontista venähtikin nyt sitten lähes viikon pituinen ja melkoisen työläs keskivertoremppa. 😀

iIMG_2551.jpg

iIMG_2554.jpg

iIMG_2557.jpg

iIMG_2547.jpg

Makuuhuone on kauttaaltaan hiontapölyn ja roskan peitossa. Remonttitasoitteen hiominen on hitsinmoista hommaa ja koska en tietenkään omista kunnollisia remonttivehkeitä (olenhan nainen :D) eli hengityssuojainta, on minulla hampaanvälitkin täynnä kittipölyä. 😀 Päänahkakin tuntuu ihan hiekkaiselta, joten ensimmäisen kattomaalikerroksen jälkeen suuntaan kyllä nokkani kohti suihkua ja saunaa. Huomenna päästään jo seinämaalaamisen pariin ja jos vaan aikaa on, postaan teille Kalklitir-kalkkimaalailuistani heti ensitilassa. Tämän illan pyhitän kokonaisuudessaan tuon remontin eteenpäin saattamiseen, joten palailen blogin puolelle vasta huomenna seuraavan kerran. Toivottakaahan onnea ja pitäkää peukut pystyssä, että elämäni ensimmäinen kattomaalauskertani onnistuu riittävän hyvin. 😀 Moikat! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *