Nuorekas juhlalook vanhojentansseihin

Pieni rakas 17-vuotias on saatettu kohti vanhojentansseja ja Prinssi Uljasta, joka komeana odottaa prinsessaansa saapuvaksi. Vain lasikengät puuttuvat kauniilta neitoselta, joka on valkoisessa mekossaan vähintäänkin yhtä kaunis kuin Tuhkimo. <3 Minä sain toimia haltiatarkummina loihtiessani neidille juhlakampausta ja -meikkiä. 🙂

vanhat2.jpg

vanhat1.jpg

Viime kerrasta on vierähtänyt useampia vuosia, kun viimeksi näin fiiniä juhlalookkia olen tehnyt. Pelkäsin että taidotkin ovat ruostuneet, mutta ihmeen hyvin ja jouhevasti tuo juhlameikki lopulta syntyi. 😀  Prinsessa J on melkoisen tyylitietoinen ja tarkka, eikä hyväksy todellakaan ihan mitä hyvänsä meikkitaiturointia kasvoilleen. Ylimeikatun näköinen tällinki oli ehdoton nounou ja kaikkea extremeä tuli välttää. Haimmekin meikiltä mahdollisimman luonnollista, mutta kuitenkin tarpeeksi juhlavaa lopputulosta ja meidän mielestä onnistuimme siinä erittäin hyvin. 🙂 

iIMG_2583.jpg

iIMG_2597.jpg

Meikkipohjana käytin Diorin Nude-meikkivoidetta ja kiinnitin sen Make Up Storen irtopuuterilla. Varjostukset teimme kevyesti mattapintaisella aurinkopuuterilla. Korostukseen (poskipäät, otsa, leuka) käytin vaalean beigeä aavistuksen helmiäistä Make Up Storen luomiväriä, jonka levitin isolla sudilla. Poskipuna on hennosti koralliin taittava luonnonkosmetiikkasarjan tuote, jonka nimeä en muista.

vanhat3.jpg

Ylärajaukset tein MUS:n mustalla rajauskynällä, jonka päälle levitin siveltimellä mustanruskeaa luomiväriä pehmeentääkseni katseen. Luomivärinä on sekoitus mustaa ja hopeaa helmiäistä, joista sekoitin kolmea eri tummuusastetta olevat värimiksit kämmenselkämykseen. Silmän sisänurkassa ja kulmaluulla on samaa vaaleanbeigeä luomiväriä, jota käytin myös korostuksessa poskipäillä. Ripsissä on mustaa Diorin Diorshow maskaraa ja ulkonurkkiin lisäsin irtoripsitupsuja tekemään katseesta intensiivisemmän. Kulmista halusimme luonnolliset, joten niihin käytin siveltimellä levitettävää puuterimaisen pehmeää ja mattaista keskiruskeaa MUS:n Tri Brow-kulmapaletista. 

vanhat5.jpg

Ja tässä vielä pieni sneek peek J:n prinsessamekosta. <3 <3 <3

Kahden ja puolen tunnin urakka on onnistuneesti takana ja nyt on oman pikavalmistautumisen vuoro, jotta ehdin juhlapaikalle ajoissa katsomaan kuinka Uljas tanssittaa Tuhkimoa! <3 <3

Ihanaa päivää kaikille! <3

21 kommenttia “Nuorekas juhlalook vanhojentansseihin

 1. Tosi luonnollisen näkönen meikki. Itse varmasti olisin kaivannut enemmän särmää, mutta pääasiahan on että prinsessa itse on tyytyväinen. <br />
  <br />
  Ette ilmeisesti käyttäneet mitään primeriä pohjalla, joten jännitän vähän neidin puolesta, että kuinka mahtaa meikki pysyä paikallaan hikisissä tansseissa, mutta pidetään peukkuja 🙂

  1. Jonna: Prinsessa oli tyytyväinen ja yhtään tummepaa meikkiä ei hän olisi kelpuuttanut. 🙂 J meikkaa muutenkin todella vähän, eikä olisi tuntenut oloaan hyväksi hänen mittakaavansa mukaisesti &quot;liiassa meikissä&quot;. :)<br />
   <br />
   En ole koskaan löytänyt sellaista Primeriä joka pitäisi meikkipohjan kunnossa hikoillessa. Siistein tapa on se, että korjaa otsahikikarpalot kevyesti kasvopaperiin ja puuteroi päälle. Kaikki hankaaminen on kiellettyä. 😀 Mutta hiki kun tulee ihon sisältä, ei sille noin aktiivisessa tanssituokiossa oikein mitään mahda. Urheilu- / liikuntahiki on aina meikkaajan pahin painajainen. 😀

  2. Mary Kayn primeri ja mattameikkivoide pitää pohjan kunnossa 😉 Terkuin konsultti (hih en voinut olla kommentoimatta!)

  3. Anttis: Tämä täytyy testata jossakin vaiheessa. 🙂 Olen aika skeptinen primerien suhteen, mutta ikuisena optimistina olen kuitenkin valmis koklailemaan uusia tuotteita. 😀

 2. Ihana kampaus! Muistan omista wanhoistani kun piti herätä aikaisiin, että minun tukalleni kerkesi kampauksen väsäämään. En ole kellään nähnyt valkoista wanhojen mekkoa, yllättävä valinta 🙂

  1. Elina: Minä olen valkoisia mekkoja muutamia nähnyt, mutta tummat sävyt taitavat olla enemmistössä. 🙂 Hiuksien kanssa menee kyllä helposti montakin tuntia jos vaan aika antaa myöden. Meillä ei ollut enempää aikaa tukalle ja meikille kuin 2,5h joten oli pakko selviytyä siitä kunnialla. Pelkkään kiharrukseen (tein kolmen kokoisia kiharoita suoristusraudalla pyörittelemällä) meni tunti ja 4 min. 🙂 Meikki oli onneksi vajaassa tunnissa tehty, joten viimeistelyyn ja kiharoiden nostoon oli ruhtinaalliset 35 minuuttia. 🙂

 3. Kysymykseni ei liity mitenkään aiheeseen, mutta tartteisin apua, kun olen tekemässä itse tv-tasoa ikean lasilevyistä mitä käytetään bestå tasojen päällä.Niin mitä sinä laittaisit niitä tukemaan, kun moni laittanut harkkoja, mutta haluaisin jotain muuta. Osaatko neuvoa tai joku muu lukija jos voisi antaa vinkkejä. Olisin ikionnellinen.Kiitos paljon.

  1. Hilima: Ikean lasilevy on sen verran ohutta että se alkaa kyllä notkumaan, jos se on pelkkien sivupalkkien varassa. En suosittele. Mielummin teetät lasitusliikkeessä kunnon paksun lasilevyn, jonka päälle uskaltaa laittaa telkkarinkin. Tai sitten taipumatonta ohutta puulevyö jonka päälle Ikean lasilevy. Harkkojen tilalle voisi laittaa myös antiikkista puuta, sellaista kulunutta uppotukkimaista. Tai sitten ihan tiiltä ladottuna, jonka voi vaikka maalata tunto hienolla harmaaksi ja kuluneen näköiseksi. 🙂

  1. Lina: Valkoisia mekkoja olen nähnyt minäkin. Ne on kauniita. &hearts; &hearts; &hearts; Neiti varmasti kiittää, ja minä myös. 🙂

 4. Meikki pysyi naamassa koko tanssin ajan eikä meinannut pesussakaan irrota pärstävärkistä 😉 kiitos ja kuittaus multa! &hearts;

 5. &hearts; &hearts; &hearts; Ihana J ! &hearts; &hearts; &hearts;<br />
  <br />
  Kauniin meikin ja kampauksen saitte loihdittua. Tuo puku on kaunis! &hearts; Tai ei, ei kaunis riitä edes kuvailemaan! &hearts; &hearts; &hearts;

  1. Live &amp; Home: Puku oli aivan mieletön. &hearts; &hearts; &hearts; En tiiä näitkö kuvia mekosta mutta se oli todellakin aivan unelma! &hearts; &hearts;

  2. Se todella oli unelma, kuvia näin ja J:lle kerroinkin kuinka ihana, kaunis ja upea se on ollut tuona yhtenä elämän tärkeänä päivänä! IHANAA!!! 🙂 &hearts;

 6. Oi mikä kaunis neito! Ja ammattitason meikki :o. Olen uusi lukija, joten en tiedä sun ammatista mitään, mutta liittyykö se mahdollisesti maskeeraukseen ja/tai hiusalaan?

  1. Millis: Joskus on tullut tehtyä hommia kampaajan ja meikkien parissa, mutta siitä on jo vuosia aikaa. 🙂 Meikkipakit olen ehtinyt myymään ja antelemaan pois joten meikki tehtiin niistä tarpeista mitä löytyi. Hyvin oli meikki kestänyt tanssinpyörteissä ja kun viralliset valokuvat myöhemmin ilmestyvät, uskon että meikki näyttää niissä tosi hyvältä. Luonnollisuutta haettiin ja J:llä on ihanan heleä nuoren aikuisen iho, joten kovin paksua meikkikerrosta ei tarvinnut tehdä. 🙂

  1. t: Täytyy kysyä saanko julkaista myöhemmin ammattikuvaajan ottaman kuvan, jossa näkyisi koko neitokainen mekossaan. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *