String-hyllyn sisältöä

String Pocket-hyllyni täytteenä oleva tavarat vaihtelevat viikottain luonnollisesta käyttökierrosta johtuen. Tykkään siitä, että jokaisessa huoneessa on pientä vaihtelua ja makuuhuoneen osalta String-hyllyn täytteet tulevat olemaan jatkossa ainokainen “muutoskohde”. 🙂

iIMG_2504.jpg

iIMG_2505.jpg

iIMG_2502.jpg

Itselleni sopii sisustajana kaikista parhaiten  se, että pystyn pienillä asioilla ja vaivattomasti uudistamaan kodin ilmettä. Kaipaan vaihtelua tasaisin väliajoin ja tälläiset seinähyllyihin tehdyt tavarakollaasit ovat helpoin tapa toteuttaa tätä muutosviettiäni. 😀 

Asiasta kukkaruukkuun, tänään on hirmuisen haipakka päivä tiedossa. 😀 Siskon tyttöni J tulee näillä näppäimillä istumaan kampaajan ja maskeeraajan tuoliini ja väkerränkin hänelle vanhojen tansseihin sekä juhlakampauksen että juhlavan meikin. Aikaa on varattu 2,5 tuntia, joten todella vauhdikas saan olla. Onneksi koekampaus on jo kertaalleen tehty, joten tiedän tasan tarkkaan mitä ja missä järjestyksessä alan kampausta rakentamaan. Mikäli J suostuu, julkaisen teillekin muutaman kuvan, ainakin kampauksesta ja silmämeikistä. 🙂 Iltämyöhään ohjelmassa on Kalklitir-maalailua ja olenkin varautunut siihen että suti viuhuu vielä reippaasti puolenyön jälkeen. 🙂 Heipsan siis ja palailen illalla taas asiaan. 🙂

2 kommenttia “String-hyllyn sisältöä

    1. Nella: Malm-lipasto on palautunut reklamaationa takaisin Ikeaan, joten sitä ei enää meillä nähdä. Sain niin hyvin järkättyä lipastossa olleet tavarat muualle kotiin, ettei sille ole enää tarvettakaan. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *