Valmistunut valkoisempi makuuhuone

Makuuhuone on remontoitu ja kalustettu, viimeinkin voin sanoa ettĂ€ valmista tuli. 🙂 SĂ€ngyn petaaminen ja huoneen somistelu meni hilkulle, mutta ehdin nippanappa kuvaamaan ennen auringonlaskua. Uusi ja raikas maalipinta tekee kyllĂ€ ihmeitĂ€, kun ennen oli valkoista niin nyt on vielĂ€kin valkoisempaa. 🙂 

iIMG_2696.jpg

IMG_2690.jpg

iIMG_2675.jpg

IMG_2680.jpg

IMG_2684.jpg

IMG_2695.jpg

IMG_2685.jpg

IMG_2676.jpg

IMG_2683.jpg

IMG_2693.jpg

IMG_2681.jpg

En ole ihan varma haluan lisĂ€tĂ€ verhoja makuuhuoneeseen ja toistaiseksi mennÀÀnkin ilman. MikĂ€li kuitenkin pÀÀdyn verhot lisÀÀmÀÀn, tulee verhokisko / -tanko olemaan hyvin huomaamaton, valkoinen ja simppeli. 🙂 LoppupĂ€ivĂ€n meinaan viettÀÀ rentoutumisen merkeissĂ€ makkarissa iPadin kanssa köllötellen. 🙂

Mukavaa lauantai-iltaa kaikille! <3 <3

40 kommenttia “Valmistunut valkoisempi makuuhuone

 1. Voi miten kaunis makuuhuone! Tuolla on varmasti hyvÀ nukkua. :)<br />
  <br />
  Hyvin sopii tuo Golden Bell -valaisin (vai kirjoitettiinko se nimi yhteen, no meni nyt noin, en jaksa tarkistaa) tuohon tilaan, kultainen vĂ€ri on tarpeeksi &quot;vahva&quot;, tarkoitan, ettĂ€ kun valaisin ei itsessÀÀn ole kovin iso ja huone on tilava, niin kulta tuo tarvittavan kontrastin, muttei liikaa (tuosta selityksestĂ€ni ei varmaan saa mitÀÀn tolkkua). TykkÀÀn tuosta valaisimesta kovin, sopii niin moneen paikkaan, olen bongannut sen osana vĂ€rikĂ€stĂ€ sisustusta ja se toimi ja nyt sinulla valkoisen ja puun kanssa – aivan ihana!<br />
  <br />
  Makuuhuoneesi on samanaikaisesti ylellinen sekĂ€ hyvin skandinaavinen – todella onnistunut yhdistelmĂ€.

  1. Turkulainen lukija: Unet maittoivat kyllÀ tosi hyvin. :D<br />
   <br />
   Mietin kultaisen ja valkoisen vÀliltÀ ja kultaiseen pÀÀdyin juuri siksi, ettÀ se tulee kauniisti esille valkoisia seiniÀ vasten. Valkoinen valaisin olisi kaikessa pienuudessaan hukkunut huoneeseen. :)<br />
   <br />
   PientĂ€ korjailua tein vielĂ€ eilen illalla pikkutavaoiden osalta. Kukan siirsin pois, koska minusta se oli liian massiivinen Tray-pöydĂ€lle. Ja seinĂ€hyllyn tavaroita vaihtelin, siirsin mm. radion pois koska itseĂ€ni hĂ€iritsi radiossa olevat harmaat yksityiskohdat. Nyt parempi ja postaan jossakin vaiheessa tĂ€stĂ€ pikkutilpehöörimuutoksestani. 🙂

 2. Olet kyllÀ taitava ja sitkeÀ remontoija! Wau! JÀlki on ihan ammattimaista. Omaan silmÀÀni Artekin valaisin nÀyttÀÀ kyllÀ tÀssÀ huoneessa ja valokuvissa kovin pieneltÀ, mutta ehkÀ se paikan pÀÀllÀ onkin parempi. Kaipaan myös verhoja. Muuten on niiiin kaunista!

  1. Viliina: Olen tosi tyytyvÀinen rempan lopputulokseen. Tosi siististi sain maalattua katon ja seinÀtkin. :)<br />
   <br />
   Artekin valaisin on pieni ja sen valitsin huoneeseen ihan tarkoituksella. :)<br />
   <br />
   Kaunis kiitos! &hearts; &hearts; &hearts;

 3. Olet kyllÀ niin kadehdittavan nopea tekemÀÀn:) Tuli ihanan puhtaan valkoista ja kaunista. Tuossa sÀngyssÀ maistuu kyllÀ takuulla unet!

  1. Nanna: Vaikka iltaisin oli puhti ihan pois, oli pakko jatkaa sinnikkÀÀsti remppailua. Muuten ei olisi tullut koskaan valmista. 🙂 Ja nyt on kyllĂ€ nukuttanut niin, etten meinannut aamulla kasin jĂ€lkeen jaksaa nousta sĂ€ngystĂ€ ylös. Niin mielellĂ€ni olisin vielĂ€ kÀÀntĂ€nyt kylkeĂ€ ja jatkanut tirsojani. 😀

 4. Voih! &hearts; Makuuhuone on entistĂ€kin kauniimpi!ihanan puhdas ja rauhallinen tunnelma..pÀÀtös vaihtaa oman makkarin mustakuvioinen tapetti vahvistuu entisestÀÀn..harmi ettei mies oo samoilla linjoilla..vielĂ€! 😀 Tahtoo tehdĂ€ myös vielĂ€kin valkoisempaa! 🙂 &hearts; sĂ€ olet kyllĂ€ super aikaansaava! 🙂

  1. milla: Kuvista ei ehkĂ€ huomaa kovinkaan suurta eroa vanhaan, mutta livenĂ€ huone on kirkastunut ihan simissĂ€. Katon maalaaminen teki ihmeitĂ€ ja valon mÀÀrĂ€ vaikuttaisi lisÀÀntyneen. Vanha kattomaali olikin rakennusaikainen eli eli reilut 11-vuotta vanha ja harmaantunut. 🙂

  1. Satu: TykkÀÀn itse siitĂ€, ettĂ€ makkari on vĂ€ljĂ€sti sisustettu ja siksi sĂ€ngyn toisella puolella ei ole yöpöytÀÀkÀÀn. String-hylly ajaa tarvittaessa yöpöydĂ€n virkaa. 🙂

 5. Kaunis on makuuhuoneesi! Kuvista on vaikea saada selkoa, tuliko kalkkimaalilla kovasti erinĂ€köistĂ€ kuin aiemmasta maalista, mutta paikanpÀÀllĂ€ varmasti eron huomaa. Olet kyllĂ€ sisukas nainen, ei voi muuta sanoa -et taida kovinkaan moneen asiaan tarvita miehen apua 🙂 SitĂ€ vaan ihmetten, miten pystyt/jaksat yksin roudailla huonekaluja, esim. sĂ€nkyĂ€ ja olkkarin jĂ€rjestystĂ€ miettiessĂ€ bestĂ„a, siinĂ€ kun vamaan sullakin on osat jollain lailla yhdessĂ€ kiinni, etkĂ€ vamaan niitĂ€ lĂ€htenyt erottelemaan. Vaikka huonekaluissa olisikin huovat alla, on niiden vetĂ€minen paikasta toiseen melkoisen raskasta puuhaa.<br />
  <br />
  Ihana tuo tarjotin, onko Stockkan mallistoa? Hih, arvasin ystÀvÀnpÀivÀkukan nÀhdessÀni, ettÀ sen ruukku saa vamasti kohta ylleen uashmama-pussukan ;), ei kyllÀ ollutkaan yhtÀÀn sun tyylinen se varsinainen ruukku.<br />
  <br />
  Ihanaa lauantaita sulle Miia, kiva varmasti ison urakan jĂ€lkeen rentoutua ja nauttia omasta kĂ€denjĂ€ljestĂ€! 🙂

  1. Toinen lukija Turusta: SeinÀ nÀyttÀÀ kalkkiselta ja muistuttaa hieman sellaista meren alaista kalkkiintunutta kallioseinÀmÀÀ. SitÀ on tosi vaikea saada taltioitua kuviin, koska maali on kuitenkin tasaisen valkoinen. Vain lÀheltÀ tiirailtuna sen huomaa ja kÀsin koskettaessa se tuntuu kalkkikiveltÀ. :)<br />
   <br />
   Sohvan jaloissa on isot huopatassut ja se liukuu parketilla kevyesti ja hiljaa. SĂ€ngyn kanssa on hieman kinkkisempÀÀ, mutta siihenkin minulla on oivat niksit. Lakanat ja petarit pois tieltĂ€, runkopatjat nostettava suorana sĂ€ngyn kehikosta pois ja se onnistuu kun nappaa kiinni sivusta keskeltĂ€ 80cm patjan molemmin puolin. Ikean patjat on onneksi aika kevyet joten ne saan kannettu yksitellen itsekin ulos huoneesta. 🙂 SĂ€ngyn runkoa en jaksa purkaa kokonaan, koska terĂ€skehikkö on ziljoonalla ruuvilla kiinni laidoissaan. Irroitan pelkĂ€stÀÀn sĂ€ngyn pÀÀdyn, sitten nostan sĂ€ngyn pystyyn vaakasuunnassa, menen sinne alle seisomaan jalat molemmin puolin kehikkoa ja pienillĂ€ askellilla kĂ€pyttelen pystyssĂ€ oleva sĂ€ngyn runko ympĂ€rillĂ€ni toiseen huoneeseen. SĂ€nky on leveydeltÀÀn (eli pystyssĂ€ korkeudeltaan) 160cm, joten se mahtuu ovien alta hyvin. :)<br />
   <br />
   Tarjotin on PentikistĂ€. 🙂 Ruukku ei ollut sellaisenaan ihan minun juttuni joten vaihdoin sen uashmaman pussukkaan ja nappasin valkoiset koristeruusut ja pehmosydĂ€men siitĂ€ pois. :)<br />
   <br />
   Ihanaa sunnuntain jatkoa! &hearts; &hearts;

 6. Jestas, ettÀ olet sitkeÀ! Hattua pitÀÀ nostaa!<br />
  <br />
  Nyt kelpaa levÀtÀ ja nautiskella!

  1. Vekarus: SitkeyttĂ€ kyllĂ€ tarvittiinkin, koska alussa tuntui ettĂ€ koko ajan tulee mutkia matkaan ja remppa ei tule koskaan valmistumaan omin voimin. 🙂 Mutta pÀÀtin ettĂ€ en pyydĂ€ apua ja korjaan mokiani vaikka seuraavat viisi viikkoa, mutta hoidan homman alusta loppuun asti ihan itse. 🙂 Ja kyllĂ€hĂ€n tuossakin taas oppi paljon uutta, nyt osaan maalailla kattoakin jatkossa. :)<br />
   <br />
   Lepo tulee tarpeeseen. 🙂 Eilen illalla en jaksanut muuta tehdĂ€ kuin katsella ohjelmia netistĂ€ ja pötkötellĂ€. Olin ihan kuitti. 🙂

 7. Plussaa:<br />
  – ihana vaaleus<br />
  – satiiniset seinĂ€t<br />
  <br />
  Miinusta:<br />
  – valaisimen mittasuhteet. (Miia, tĂ€mĂ€ ei ole vahvuutesi!) LisĂ€ksi minusta vĂ€ri ei tuohon vaaleuteen kĂ€y, mutta tĂ€mĂ€ on ehdottomasti makuasia.<br />
  <br />
  KehittÀmisidea:<br />
  – laita Ikean Tupplur-pimennysrullakaihtimet. Saat huoneen pimeĂ€ksi ja kun ne jĂ€ttÀÀ pĂ€ivĂ€llĂ€ ihan vĂ€hĂ€n alas, peittÀÀ ne tuon ilmanvaihtoraon (?)

  1. Anonyymi: Valaisin on tarkoituksella valittu tuohon tilaan ja sen kuuluukin nÀyttÀÀ pieneltÀ ja sirolta ison sÀngyn ylÀpuolella. :)<br />
   <br />
   Huoneen madallettu katto asettaa aika paljon rajoituksia valaisimen valintaan ja optimaalisin vaihtoehto on valitettavasti plafondin mallinen. HyvÀnnÀköisiÀ plafondivalaisimia ei ole kuin kristalliversioina (kuten vanha ihana Glamourini) ja kristallia / kromia en enÀÀ huoneeseen halunnut. Riippuvalaisimien ongelma on se, ettÀ ne tulevat liian alas ja siksi minun pitikin valita plafondin tai pienikokoisen rippuvalaisimen vÀliltÀ. Pienen riippuvan valaisimen voi sÀÀtÀÀ tarpeeksi ylös ja itse valaisimien mitta on sopiva, jotta se ei nÀytÀ hupaisalta. :)<br />
   <br />
   Itse tykkÀÀn siitÀ, ettÀ kultainen A330s on selkeÀsti pikkuruinen. Kultaisena se ei voisi isompi ollakaan tai se alkaisi hallitsemaan tilaa liiaksi. Valkoista pientÀ valaisinta en halunnut, koska se olisi hukkunut valkoisiin seiniin ja olisi ollut aika sama vaikka olisin sitten laittanut kympin perusplafondin kattoon. :D<br />
   <br />
   PImeydellĂ€ ei ole minulle vĂ€liĂ€. Nukun kuin tukki ihan missĂ€ vaan ja parasta on kun herÀÀ auringon paisteeseen. &hearts; &hearts; Jos laskosverhoa harkitsen, haluan sen olevan samanlainen kuin eteisessĂ€ oleva Himlan Ebba. PerinteistĂ€ isoa varhokiskoa en enÀÀ ikimaailmassa huoli ja muutenkin haluan toistaiseksi nauttia kauniista ja ehjĂ€stĂ€ valkoisesta kattopinnasta, jonka eteen nĂ€in Ă€lyttömĂ€n vaivan. 😀 TĂ€llĂ€ mennÀÀn toistaiseksi. 🙂

 8. Kaunis makuuhuone! Ja lamppu on nappivalinta juuri tuon sĂ€vyisenĂ€. Tuo sitĂ€ jotakin – ylellistĂ€ sĂ€rmÀÀ – makkariin. <br />
  <br />
  Ehdottomasti lisÀÀ vielĂ€ verhot. Nyt ikkuna on kalsan kerrostaloikkunan nĂ€köinen, verhoilla siihenkin vĂ€hĂ€n luxia… olisko ne sitten valkoiset – hieman silkkiset tms.

  1. Laura E: Valaisin on minustakin nappivalinta, ja nimenomaan kultaisena. &hearts; &hearts;&hearts; Kulta on minusta vÀrinÀ sellainen, ettÀ se hyvin helposti alkaa dominoimaan koko sisustusta. Jo pienikin kultainen ripaus ottaa suuren huomion itseensÀ, joten valaisimen pieni koko on just hyvÀ tuohon huoneeseen. :)<br />
   <br />
   SilkkiĂ€ taikka luxusta en enÀÀ halua. Se aika meni ohitse ja pellava tulee olemaan verhojen materiaali sitten kun sen aika koittaa. Toistaiseksi en halua verhoja lisĂ€tĂ€, koska katon pakkelointi ja maalaaminen oli niin ison työn takana. Ajatus siitĂ€ ettĂ€ porailen kattoon reikiĂ€ kauhistuttaa, hihii. 😀 Mutta myöhemmin (syksymmĂ€llĂ€ ehkĂ€) tulen varmasti jonkinlaisen verhon lisÀÀmÀÀn. En tiedĂ€ haluanko pitkĂ€t sivuverhot vai samanlaisen laskosverhon kuin eteisessĂ€. Mutta ei ole onneksi kiirettĂ€ ja voin odotella idealampun syttymistĂ€ ihan rauhassa. 🙂

 9. Ihan mahtavaa! Jos tuolla ei uni ole levollista, ei sitten missÀÀn. <br />
  Onnea hyvin sujuneesta remontista!

 10. Raikas makkari, siitÀ tuli hieno!<br />
  Minne ne messinkiset Nappulat meni? Oletin, ettĂ€ ne jÀÀ lampun kaveriksi 🙂

  1. msp: Minustakin siitÀ tuli hieno. :)<br />
   <br />
   Messinkiset nappulat olivat sittenkin valaisimen kanssa hieman liikaa, joten ne ovat nyt piilossa olohuoneen BestĂ„-kaapissa toistaiseksi. 🙂

 11. Ihanalta nĂ€yttÀÀ 🙂 TykkÀÀn&hearts; Verhot vielĂ€ kruunaisivat huoneen 😉

 12. Kaunis makkari!Minunkaan mielestĂ€ tuo valaisin ei sovi:-pieni,-keittiömĂ€inen,-vĂ€ri…SinĂ€llÀÀn kyllĂ€ kaunis valaisin!NĂ€kisin keittiöpöydĂ€n yllĂ€ sen:)Valkoisen kaihtimen myös lisĂ€isin.

  1. nanna: Minusta valaisin on tosi kiva tuossa tilassa. 🙂 Iso sĂ€nky, valkoiset pinnat ja kaunis pieni sirolinjainen kultainen valaisin on kuin koru. 🙂

 13. Voi kun kaunis makuuhone! 🙂 Tuo kultainen valaisin tuo ihanasti luksusta. :)<br />
  Vitsit, nyt tekee mieli kaivaa jostain energiaa maalata oman makuuhuoneen seinĂ€t, ne kun ovat punaiset edellisen asukkaan jĂ€ljiltĂ€. 😀 Taitaa kyllĂ€ siirtyĂ€ kesÀÀn, ettĂ€ saa sitten nukkua mökillĂ€ kun asunto on kun pommin jĂ€ljiltĂ€. 😀

  1. Pesunalle: Punainen on aika veikeĂ€ vĂ€ri. 😀 KesĂ€llĂ€ on kiva maalata kun voi pitÀÀ ikkunoita auki ja maali kuivuukin nopeampaa. 🙂 TsemppiĂ€ maalausurakkaanne! &hearts;

 14. Aivan ihana makuuhuone ja sun remontti onnistui tĂ€ydellisesti. Toi sĂ€nky on niin kutsuvan nĂ€köinen, ettĂ€ voisin kellahtaa siihen samantien. Onneksi ei sentÀÀn tullut niitĂ€ retkipatjoja. 😀

 15. Mittasuhteet vÀÀrÀt. Valaisin on aivan vÀÀrÀn kokoinen olkoon kuinka ihana hyvÀnsÀ .)

 16. Ihanasti sinulla riittÀÀ energiaa myös remppaprojekteihin! 🙂 MitĂ€ mieltĂ€ olet tuon Artekin valaisimen valaistustehosta? Tekisi mieli saada se eteiseen, mutta mietityttÀÀ riittÀÀkö ikkunamattomaan tilaan sen valoteho, varsinkin kun kĂ€mpĂ€n ainoa kokovartalopeili on siellĂ€. Mutta olisi se niin kivan nĂ€köinen silmÀÀn kun nĂ€kyisin sieltĂ€ myös olkkariin 😉

  1. Johkis: Valaisuteho on minusta oikein hyvĂ€. RiittÀÀ hyvin tuohon makuuhuoneen kokoeiseen 10-neliön tilaan. Minulla on siinĂ€ noin 40w energiansÀÀstöhalogeenilamppu. Uskoisin ettĂ€ se riittÀÀ sinun eteiseen, jos valopistoke on katossa peiliin nĂ€hden riittĂ€vĂ€n lĂ€hellĂ€. 🙂

 17. Kauniin valkoista! Muuten makuuhuone nÀyttÀÀ oikein hyvÀltÀ mutta minun mielestÀni tuo lamppu nÀyttÀÀ hassulta noin massiivisen sÀngyn ja runsaan petauksen kanssa. Lamppu ei pÀÀse oikeuksiinsa tuossa huoneessa. Veikkaan ettÀ uutuuden viehÀtyksen kadotessa tulet itsekin siihen tulokseen ettÀ lamppu siirtyy tuosta huoneesta muualle. Ajan mittaan vÀrikin alkaa tökkimÀÀn.

  1. Mila: valaisimen idea on siinÀ, ettÀ se on pieni verrattuna sÀnkyyn. Jos mittasuhteita noin tarkkaan miettii niin tuo valaisin on kyllÀ niin pieni ettÀ se sopisi ainoastaan parin neliön kokoiseen vessaan. Se tuskin on Artekin idea kuitenkaan ja jos googletat A330s kuvahaun niin löydÀt paljon kivoja kuvia, missÀ valaisin on isommissakin huoneissa, kuten olkkareissa joissa on massiivista sohvaa yms. :)<br />
   <br />
   SamantyyppisistĂ€ mittasuhde-ongelmista olen blogissani kinastellut ennenkin, milloin tavara on liian iso (tuplakupla XL, olohuoneen New Yorkit, sohva) tai liian pieni (tv, string-hyllyt, ruokapöytĂ€, Oiva-kupit, Milk Lamp…). VielĂ€ en ole noihinkaan kyllĂ€stynyt, mutta mistĂ€s sitĂ€ toisaalta koskaan tietÀÀ huomisesta. 🙂

Vastaa

SÀhköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentÀt on merkitty *