Naisellisia synttärilahjoja 31-vuotiaalle :)

Tänään tuli matkamittariini 31-vuotta ja päivällä luvassa onkin synttärihulinaa kahvittelun ja jätskeilyn merkeissä. 🙂 Minun piti säästää lahjapakettien availu iltaan, mutta itsehillintäni petti enkä malttanut pitää hyppysiäni irti lahjuksistani. 😀

iIMG_2707.jpg

iIMG_2719.jpg

iIMG_2718.jpg

iIMG_2717.jpg

Ranskalainen Chantelle on toinen kahdesta lempparimerkeistäni alusvaatepuolella. Nämä kauniit nuden sävyiset Vendome-malliston t-paitaliivit* ja hipsterit* ovat jo toiset laatuaan, sillä valkoisena nämä jo omistankin. 

IMG_2711.jpg

iIMG_2710.jpg

Toisesta synttärilahjapaketistani paljastui herkkäihoisille tarkoitettu Clarinsin hemmottelusetti, johon kuuluu vartalonkuorinta-aine, nopeasti imeytyvä pienimolekyylinen vartaloseerumi sekä matkakokoisia ihonhoitotuotteita ja kosmetiikkaa kasvoille. <3 

Synttärilahjani ovat ihanan naisellisia ja arvostan suuresti sitä vaivaa minkä lahjanantajat ovat minun eteeni nähneet miettiessään lahjomuksia. 🙂 Aikamoista salapoliisityötäkin on harjoitettu selkäni takana, senkin rakkaat lurjukset. 😀

Ihanaa alkanutta uutta viikkoa kaikille! <3

(Postaus sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkillä)

30 kommenttia “Naisellisia synttärilahjoja 31-vuotiaalle :)

 1. Paljon onnea synttärikaimalle! &hearts; &hearts; Pari vuotta enemmän vain mulla mittarissa, mutta ei tunnu missään. 😉 Todella upeita lahjoja sait! Itse saan jännittää vielä iltaan asti mitä tuo ukkokulta on keksinyt. ;))

  1. Jemina: Samaa vauhtia tulee vuodet meillä täyteen, eikä tosiaan tunnu mitenkään erilaiselta olla 31 kuin vaikka 28. :D<br />
   <br />
   Mie jännään sinun kanssa! 🙂 Ja onnea vielä synttärisankarille kertaalleen! &hearts; &hearts; &hearts;

  1. Anonyymi: Kiitokset! :)<br />
   <br />
   Alusvaatepostaukseni on aina kirvoittanut kysymyksiä, joten siksi laitoin suoraan tähän postaukseeni linkityksen liiveistä ja hipstereistä. En usko että tulen tämän kummemmin ottamaan näitä alusvaatteita enää esille, joten katsoin helpoimmaksi hoitaa sen kerralla kuntoon. Ja koska linkitykset tein joka tapauksessa, en näe siinä ongelmaa että teen linkeistä suoraan mainoslinkit. Mainostan nimittäin oikein mielelläni Chantellen alusvaatteita, erityisesti heidän t-paitaliivi mallistoaan. 🙂

 2. Paljon onnea synttärisankarille! Ja ihastuttavia lahjoja olet saanut. Sulla on huippu-ystäviä, jotka tuntee sun maun myös lahjojen suhteen.

  1. Marja K: Oli kyllä niin kuningatar-olo kun näin ihanasti minua muistettiin. 🙂 Kiitos Marja! &hearts; &hearts;

 3. Onnea syntymäpäiväsankarille. Minulla on sama edessä huomenna. Vuosia vaan itsellä rutkasti enemmän &hearts; Ihanat lahjat &hearts;

  1. Marja Helena: Kiitos Marja Helena! &hearts; &hearts; Syntymäpäiväonnittelut sinulle näin päivän ennakkoon. &hearts; &hearts; &hearts;

  1. Aikku: Nämä olivat kyllä täydelliset lahjat minulle, yhdet liivini nimittäin hajosivat hakasista rempatessani ja vaikka aionkin ne korjata, en tiedä saanko niitä kuntoon. 🙂 Tulivat siis myös tarpeeseen, kuten vartalonkuorinta-ainekin, jota minun on pitänyt ostaa itselleni jo vuoden päivät. 😀 Kiitos Aikku! &hearts; &hearts;

 4. Paljon onnea Miia!!! Ajattelinkin meidän olevan jotenkin samanoloisia, vesimiehiä siis molemmat :)) jos siis horoskooppeihin on uskomista ;)<br />
  Ihanat synttärilahjat sait!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *