Valkoinen PS-kaappi ja retrofiilis

Hain ja kasasin eilen Ikeasta tilaamani valkoisen PS-kaapin tytön huoneeseen ja pakko on sanoa että vähäsen harmittaa. Ei suinkaan se että kyseinen kaappi löytyy nyt meiltäkin, vaan se etten tajunnut ostaa sitä jo viime keväänä kun tytön huone rempattiin ja sisustettiin uusiksi. Ihan turhaan olen vatvonut tätä säilytyskaappi asiaa melkein vuoden ja se harmittaa. 😀

IMG_2756.jpg

IMG_2760.jpg

IMG_2759.jpg

Ikean myymälässä esillä oleva kaappi on ilmeisesti kirkkaasta myymälävalaistuksesta johtuen vaihtanut väriä. Se ei ole kauniin valkoinen, vaan sellainen hieman harmahtava ja elähtänyt valkoinen. 😀 Tämä meidän PS-kaappi on nimittäin kirkkaanvalkoinen, ihan kuin Legon säilytyslaatikot ja kaapin päällä majaileva TuplaKupla S-valaisinkin. 

IMG_2764.jpg

IMG_2763.jpg

IMG_2762.jpg

InDecon Lauralta saamamme Flux-tuoli löysi heti paikkansa uuden kaapin kyljestä ja se onkin kiva “mietiskelytuoli” pikkuneidille. Tänään päivällä yllätin hänet lukemasta satukirjaa Disney Animators Prinsessa-kavereilleen tuolissa jalka toisen päällä aikuismaisesti istuen. 😀

IMG_2757.jpg

pIMG_2770.jpg

Juu kyllä vaan. 😀 Rempattu on vaikka mitä ja vaikka missä huoneessa, mutta vieläkään en ole saanut aikaiseksi laittaa puuttuvia jalkalistanpalasia kiinni. 🙂 Jalkalista odottaa varastossa pätkimistä ja jiiriin sahaamista, mutta arastelen moiseen hommaan ryhtymistä. Toisaalta onnistuihan tuo makuuhuoneen katon maalauskin ensikertalaiselta aika hyvin, joten samalla rohkeudella voisin ihan hyvin tarttua listahaasteeseenkin.

IMG_2761.jpg

Ihanan retroa, raikasta ja piristävää. 🙂 PS-kaappi on niin värin kuin mallinsakin puolesta nappivalinta tytön huoneeseen keltaista seinää vasten. Kaapin sisuksia ja siellä lymyileviä tavaroita esittelen teille tavarahaastepostauksen yhteydessä hieman myöhemmin.

En ole maanantai-ihmisiä, mutta nyt on myönnettävä että tämä on ollut loisto maanantai. Lieneekö ehkä synttäreistäni johtuen, että tänään on kaikki olleet niin ystävällisiä ja muutenkin päivä on mennyt sulavasti ja kevyesti eteenpäin. En todellakaan valita, olisipa jokainen maanantai yhtä ihana. 🙂

Makoisan lokoisaa maanantai-iltaa kaikille! <3

18 kommenttia “Valkoinen PS-kaappi ja retrofiilis

 1. Ihanan pirtsakka! 🙂 Keltainen on kyl todella kaunis ja niin aurinkoinen, energisoiva väri &hearts; Tyttöjen huone meillä taitaa silti aina vaan pysyä vaaleanpunaisena…katsotaan muutosta sitten kun osaavat itse toivoa 🙂

 2. Minulla on kaksi PS-kaappia tv-tasona, jotka ostettu muutama vuosi sitten. Näissä minun kaapeissa väri on kellertävän valkoinen, mutta nyt, mitä on Ikeassa myynnissä niin ne ovat ihan puhtaan valkoisia.Myöhästyneet synttärionnittelut sinulle Miia.

 3. Todella onnistunut ostos! Ja käytännöllinenki vielä 😉 Itse olen PS-kaappiini ollut hyvin tyytyväinen. Meillä se säilöö sisäänsä elektroniikkaa ja telkun päällänsä 🙂

 4. On se kyllä kaunis kaappi! Ja keltainen seinä on ihana 🙂 Sydämelliset synttärionnittelut myöhäisesti!

 5. Mun kommentin alkuosa taisi häipyä jonnekin…<br />
  Ainoa pikkumiinus mun mielestä on toi avainsysteemi, musta saisi olla vain kahvat.

 6. Sopii kyllä kivasti keltaisen seinän eteen! Meiltä löytyy lapsen huoneesta sama kaappi punaisena 🙂 Et sattuisi muistamaan tuon keltaisen maalin värikoodia, näyttää meinaan ihan täydelliseltä keltaisen sävyltä 🙂

  1. Hyvältä näyttää! Meiltäkin löytyy sama kaappi x 2. On toiminut kenkäkaappina, tv-tasona ja lapsilla. Ja lapset rakastavat kiinnitellä siihen magneetteja 😉

 7. On kyllä kivan näköinen huone, kelpaa tytöllä siellä asustella 🙂 Onko teillä tuolla lattialla millanen matto, yhdestä kuvasta pikkusen pilkottaa että siellä jonkinmoinen taitaa olla?

 8. Itsekkin aloin miettiä tämän kyseisen kaapin ostamista. Mutta onko miten toimiva sitten tuon avain systeemin kanssa? Meillä olisi siis makuuhuoneeseen tarvis. Malm-lipastoa mietin kanssa, se taitaa tosin olla jo liian syvä.. Niin sisälle tarviis saada koreissa olevaa hilpetööriä, mm. meikkejä yms sellaista. Niin mietin vain onko sitten epäkäytännöllinen meidän tarpeeseen? Kuitenkin nykyisellään noista koreista ollaan koukkimassa useamman kerran päivässä tavaraa.

 9. Ihana huone ♥<br />
  Mistä sä olet muuten löytänyt nuo isot lego palikat. Etsin Alexille valkoisia ja mustia

  1. Mia: Isot lego-säilytyslaatikot ovat verkkokauppa.comista. 🙂 Niitä saa valkoisena ja mustana nykyään myös monista lelukaupoista sekä Stockmannilta ja Sokokseltakin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *