Finlaysonilta saatu ystävänpäivälahja! ♥

Finlayson halusi ilahduttaa minua keväisellä ystävänpäivälahjalla ja paketista paljastui turkoosin Coronna-sarjan patalaput*, patakinnas* sekä Anu Kanervon suunnittelema Tiikeri-kuosin keittiöpyyhepakkaus*. Oma mieleni onkin orientoitunut jo kevään viettoon, joten tälläinen raikas tuulahdus tuli kuin tilauksesta. 🙂

IMG_2801.jpg

IMG_2798.jpg

IMG_2800.jpg

Keittiöpyyhe on pellavan ja puuvillan sekoitus ja siihen on painettu tiikerikakun ohje. Tikrukakku on oman äitini pravuuri ja pyyhe tuo mieleeni mammani suussa sulavan ja kostean mehevän suklaisen kaakkusen. <3 Keittiöpyyhkeistä toisen annankin hänelle lahjaksi, sillä se on ihan äitini näköinen ja makuinen. 🙂

IMG_2795.jpg

Ihana korttikin oli liitetty mukaan pakettiin. <3 <3

IMG_2797.jpg

IMG_2793.jpg

Kevään trendiväripostauksessa mainitsinkin nämä uudet turkoosit Coronna-sarjan tuotteet ja nyt kun näen ne livenä, niin sanottava on että turkoosi alkaa hieman polttelemaan (taas). 🙂 Keittiöön voisin tehdä pienen turkoosin hotspotin ostamalla turkooseja paperiservettejä pannulapun ja -kintaan seuraksi ja laittamalla ne esille kirkkaaseen Iittalan Jars-lasipurkkiin. 

IMG_2809.jpg

IMG_2810.jpg

Tulppaanit ja raikkaat värit tuovat kevään meidän valkoiseen kotiin ja olen menettänyt sydämeni tälle ruukkutulppaanilleni. <3 Uashmaman pussukoita olisi tyhjillään tuossa muutama ja ajattelinkin kipaista hakemassa pari kolme ruukkutulppista lisää. Valkoisena se on minusta kaikista kaunein, mutta keltainenkin oli kyllä huikean näköinen sipuleineen… Saa nähdä mitä on enää tarjolla kun kukkakaupoille asti illemmalla ehdin. 🙂

IMG_2815.jpg

IMG_2811.jpg

IMG_2806.jpg

Keväistä mieltä kaikille! <3

(Postauksessa esiintyvät tekstiilituotteet saatu Finlaysonilta*. Postaus sisältää mainoslinkkejä, mainoslinkit merkitty *-merkein.)

3 kommenttia “Finlaysonilta saatu ystävänpäivälahja! ♥

  1. Ihana tuo ruukkutulppaani mistähän noita saa? Tiedätkö mistä voisin etsiä kelta-harmaata suihkuverhoa. Haluaisin sellasen ihanan kirkkaan keltaisen, mitä teillä on tytön huoneen seinässä, se on niin ihanan pirtsakka väri.

  2. Ihanat nuo turkoosi Finlaysonin patalaput ja -kintaat! Multa löytyykin nuo harmaana, mutta turkoosi olis kyllä todella herkullisen väriset. Ainakin niin kauan, että ne likaantuvat ja kiinni palanut lika ei enää koskaan lähde pois. 😀

  3. Ihana lahja. Corona on mun lempikuosi Finlaysonilta. Mulla on mm meikkipusseja ( monikko ) ja ehdoton ykkönen, minipussukka, jossa on kaikki kantiskortit.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *