Mango Spring Collection 2014

Tämän kevään muotitrendeistä löytyy kerrankin jotain minun makuuni sopivaa. 🙂 Off white eli taitetun valkoinen on monella merkillä nyt vahvasti edustettuna ja valkoisen värityksen sekä yksinkertaisuuden kannattajana oli ihana huomata, kuinka monta kaunista vaatetta oli pelkästään jo Mangon kevätvalikoimassa. Aikaisempiin vuosiin verrattuna pompin suorastaan riemusta tämän uusimman malliston kanssa ja kolmannessa kuvassa oleva valkoinen housupuku onkin sellainen mitä lähden katsomaan ja sovittamaan myymälään. 🙂

mango2014.jpg

mango1.jpg

N%C3%A4ytt%C3%B6kuva%202014-02-19%20koht

mangobusiness.jpg

mangomonochromes.jpg

mangocasual.jpg

mangointimates.jpg

mangoaccessories.jpg

Pehmeää valkoista, kaunista kultaa, naisellisia malleja ja hillittyjä yksityiskohtia. Tämä kiteyttää hyvin oman tyylini ja Mango saa kyllä pitkästä aikaa ihan täydet kymmennen pistettä tuotevalikoimastaan. 🙂

Ihanaa iltaa kaikille ja huomiseen! <3

(Kuvat: mango.com)

Miia / Oma Koti Valkoinen - -

3 kommenttia “Mango Spring Collection 2014

  1. Jos se on hyvä ja aiot ostaa sen, niin aiotko heittää jotain garderobistasi pois? Muutoinhan prosentuaalinen lisäys sen inventaariosi jälkeen on huima 🙂 Sinnehän tuli nyt lisää alusvaatteitakin.

    1. Anonyymi: Jos housut ovat hyvät, niin ne tulevat korvaamaan minun aikaisempia valkoisia housujani joissa on kulumaa jo havaittavissa melkoisesti. Ihan vielä niitä ei tarvitse heittää romukoppaan, mutta kovin pitkään ne eivät enää siisteistä housuista mene. Bleiseri tuskin tulee olemaan päälläni istuva, yhden ainoan bleiskan olen elämäni aikana löytänyt joka istui oikein minun päälläni. Odotuksen sen suhteen ovatkin aika pienet, mutta jos ihme tosiaan tapahtuisi ja bleiseri olisi täydellinen, ostaisin niitä heti kaksi. 😀 Minulla itseasiassa hajosi yhdet rintaliivit rempatessa, mutten ole niistä raaspinut vielä luopua. Meinaan korjata ne takaisin käyttökelpoiseksi, hihii. 😀 Jos niistä ei kuitenkaan ehjää saa, ne joutavat roskikseen jolloin summa pienenee yhdellä. Yritän tarttua neulaan ja lankaan vielä tällä viikolla. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *