Holmegaard Design With Light -malja

Sain yhteistyökampanjan tiimoilta mahdollisuuden päästä testailemaan Holmegaardin huhtikuussa lanseerattavaa uutta Design With Light-malliston maljaa ja innostuinkin kokeilemaan siihen kaikenlaista kivaa ja kaunista esille laitettavaksi. 🙂

holmegaard4.jpg

iIMG_2833.jpg

iIMG_2830.jpg

iIMG_2832.jpg

Päivittäin käytössäni olevat meikit näyttävät minusta hienolta lasisessa maljassa ja tätä näkyä katselenkin mielelläni vaikkapa makuuhuoneessa, jossa myös valaistuksen vuoksi useimmiten meikkaan. Kynsilakka eksyi maljaan somisteeksi yhteensopivan lookin vuoksi. 🙂 Myös pumpulipalloja ja muuta kylpyhuonekosmetiikkaa voi säilyttää tässä kauniissa maljassa.

holmegaard2.jpg

IMG_2837.jpg

IMG_2840.jpg

Kukkaruukkuna tämä toimii myös. 🙂 Kokeilin kahta erilaista variaatiota, joista tämä ylempi on minusta parempi. Ruskea muoviruukku ei näytä lainkaan pahalta nahkaiseen vaaleanruskeaan kantohihnaan yhdistettynä. Koko on myös loistava tälläiselle standardiruukulle. Uuden maljan vieressä on viime syksynä ostamani saman sarjan keskikokoinen kynttilälyhty.

IMG_2843.jpg

IMG_2844.jpg

Ruukkutulppaanien ympärille kietaisin hieman foliota ja nättiä tuli näinkin. 🙂 Foliotulppaani seikkaili sekä pöydällä että seinähyllyllä ja hyllylle se kuvaussessioni lopuksi jäikin. Ihastuin nimittäin tuohon keväiseen raikkauteen, minkä tulppaani toi makuuhuoneeseen. <3

holmegaard1.jpg

iIMG_2850.jpg

holmegaard3.jpg

Lasimaljaa voi soveltaa monipuolisesti myös kattauksessa. Itse asettelin siihen neljä pellavaista servettiä ja tätä niksiä hyödynnänkin tulevana viikonloppuna kakkukahvitarjoilussani. Jos kaapeista olisi löytynyt namusia taikka keksejä, olisin kokeillut laitella niitäkin esille. Kääreissään olevat makeiset ja M&M´s karkkipalleron tyyliset karamellit näyttäisi varmasti ylihyvältä läpinäkyvässä lasimaljassa, nami. 😀

Kynttilälyhtynäkin tätä voi käyttää, joko ison lämpökynttilän tai pienen pöytäkynttilän kanssa. Koristehiekkakin sopisi kauniisti pohjalle.

Oma maljani on kolmesta kokovaihtoehdosta keskimmäinen (12cm). Maria Berntsenin Holmegaardille suunnittelemat Design With Light -sarjan tuotteet ovat käsinpuhallettua lasia aidolla nahkaisella kantohihnalla varustettuna ja käyttötarkoituksia on lähes rajattomasti somisteista säilytykseen sisä- ja ulkotiloissa. Uusi malja tulee myyntiin kotimaassaan Tanskassa kuun lopussa ja meille tänne Suomeen huhtikuussa. Jälleenmyyjinä toimivat Sokos ja Stockmann. 

Leppoisaa päivänjatkoa kaikille! <3

(Postaus tehty yhteistyössä Holmegaardin kanssa, tuote saatu yhteistyökampanjan kautta)

9 kommenttia “Holmegaard Design With Light -malja

 1. Oi mikä ihanuus taas sinulle on tullut. Voi kun minullekin joku lähettelisi noin upeita tuotteita…mää niiiiiiiin tykkäisin &hearts;<br />
  Köyhänä tuollaisten upeuksien hankkiminen on mahdotonta =D Sinulla on niin ihana koti…tykkään paljon!

  1. H: Olen tosi kiitollinen kaikista mahdollisuuksista mitä blogi on tuonut tullessaan, kuten tämänkin ihanan maljan. &hearts; &hearts; Odotan kuumeisesti jo huhtikuuta että pääsen hypistelmään kauppaan niitä kahta muutakin kokoa, se pienin on varmasti aikamoinen hurmuri. :)<br />
   <br />
   Kaunis kiitos sanoistasi! &hearts; &hearts; Toivottavasti saisin jotakin annettua teille takaisinkin päin, kun itse saan teiltä niin paljon ihanaa palautetta ja kivoja kommentteja. Tänään on ollut aika kurja ilta ja siksi tulinkin tänne blogin puolelle vasta nyt, yritän imeä itseeni teiltä saamaani hyvää mieltä jotta huomenna taas jaksaa entiseen malliin &hearts; &hearts; &hearts;

 2. Onpa monipuolinen! Folion lisäksi valkoisesta leivinpaperista saa kieräistyä oivan ruukunsuojan. Voi, kunpa minäkin löytäisin noita ruukkutulppaaneja 🙂

  1. Vekarus: Vitsit, sinähän se sanoit. 🙂 Tämä meneekin muuten kokeiluun heti huomenna, ihan loistava vinkki. Kiitos. 🙂

 3. Miia hei, mun piti jo sun meikkipostaukseen kommentoida, että susta on tullut hirmuhyvä kuvaaja! Sun kuvat on mielestäni ihan huippuluokkaa, ihanaa katseltavaa! Ah ja voi ja vautsivau!<br />
  <br />
  Lisäksi vielä yksi kysymys liittyen Vakka-postaukseen: Oletko huomannut, että vaatteesi olisivat alkaneet haista kiinninäisissä laatikoissa? Ostin nimittäin aikoinani blogistasi inspiroituneena Nomess Copenhagen läpinäkyviä rasioita (samat nro. 5, joita itsekin vaatteillesi käytit) ja meillä alkoivat sukat ja alusvaatteet haisemaan kammottavan tunkkaiselle! Se oli kova pettymys, sillä laatikot, kuten tiedät, eivät todellakaan olleet halvimmasta päästä. Nyt laatikot seisoo tyhjänä, kun uutta kaunista/käytännöllistä tarkoitusta en ole keksinyt :((

  1. Jenniina: Wautsi todellakin jos kehitykseni kuvaajana välittyy teillekin, sitten en ole ihan väärässä ollut että jokin punaisen langan olen onnistunut löytämään vaikka en vieläkään ole ihan selvillä asetuksista taikka kuvaustempuista. 🙂 Miljoonasti kiitoksia tästä, tuli hyvä mieli. :)<br />
   <br />
   Nomessin laatikoissako?? En huomannut hajua missään vaiheessa, ihan puhtaalta pyykiltä vaatteet niissä tuoksuivat. Pesuaineelta saattoi kyllä haiskahtaa, siis vaatteet pesun jälkeen mutta sekin oli hyvin mietoa. Haiseeko ne laatikot tyhjänäkin? Vai ainoastaan vaatteet kun ne ovat olleet ns. suljetussa tilassa siellä laatikossa?

  2. Kiitos itsellesi &hearts;<br />
   <br />
   Kyllä, siis sitä ihmettelin itsekin, että miten ne saattoivat alkaa haista! En ikinä laittanut niitä kosteina laatikoihin tms. En ymmärrä, mysteeriksi taitanee jäädä. Laatikoiden ollessa tyhjänä niissä on kaiketi jonkin sortin ominaistuoksu, muttei mitenkään tuollainen, jonka vaatteet saivat aikaan! Jännä juttu.<br />
   <br />
   Nyt täytyy varmaan laittaa laatikot myyntiin, sillä minulta on myös mennyt tuo läpinäkyvämuovi -vaihe ohitse :D<br />
   <br />
   Ps. Tsemppiä huomiseen, jos tänään oli vaikeampaa &hearts; &hearts; &hearts;<br />
   <br />
   Pps. Milloin mahtaa tulla seuraava suurempi 1000 tavaran haaste -postaus? Esim. olohuone *vink vink* 😉 Täällä odotellaan kuin kuuta nousevaa :D<br />
   <br />
   Ihana Miia, kyllä se siitä taas tulee parempi mieli 🙂 &hearts;

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *